Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim asil takildigim konu isiklandirma, sanki cok yetersiz olmus. avni akerdeki o kasvetli los ortamdan biktik. aynisi olmasin yine.

bu arada yukaridaki localar felaket. param olsa gördükten sonra cayardim.
    çatı işinde çalışan bi mühendis arkadaş ışıklandırmanın çok kaliteli hatta 4K yayın için uygun olduğunu söylemişti

Yorum

• Bitse de rahatlasak ya yine sırılsıklam olduk..

Yorum

• durum bukadar basit

hesap tribünün 1.sirasinin zemininden saha zeminine yapilir
        orada gördügünüz duvarin arkasinda 1. sirada oturanin kafasini göreceksiniz, ayagini degil

8jk tribününle sadece 10 santim fark var, buna bari bisey bulmayin

İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çatı işinde çalışan bi mühendis arkadaş ışıklandırmanın çok kaliteli hatta 4K yayın için uygun olduğunu söylemişti
        aynen öyle
        isiklandirma tribünleri aydinlatmadigindan bu algiya kapildi millet
        İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        benim asil takildigim konu isiklandirma, sanki cok yetersiz olmus. avni akerdeki o kasvetli los ortamdan biktik. aynisi olmasin yine.

bu arada yukaridaki localar felaket. param olsa gördükten sonra cayardim.
        o localar icin ici farkli konseptler var
        locayi alan kisinin zevki o
        bencede gayet güzel vintage mobilya secmis
        su an bütün avrupada moda vintage mobilya

[MENTION=42048]Yakarmoz61[/MENTION]

skorbord, koltuk ve cim isini alan sirket belirledigi taseron sirketler isi uyguluyor
        ihalede sadece sis´in cimi ve hibrit cim teknolojisi var, bu isi yapmaya yetkili her sirketi görevlendirbilir ihaleyi alan

hibrit ekimini sanirim sis kendi yapar
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 01:41.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

durum bukadar basit

orada gördügünüz duvarin arkasinda 1. sirada oturanin kafasini göreceksiniz, ayagini degil

aynen öyle
          çim işi bayağ karıştı birşey sorayım sis pitches firmasından vaz mı geçildi hibrit yapılacak mı
          yapılacaksa hangi firma yapacak? Şu an çimleri proconyapi seriyor. Kafalar karışık bir bilgide yok ortada

Yorum

durum bukadar basit

aynen öyle

o localar icin ici farkli konseptler var
            locayi alan kisinin zevki o
            bencede gayet güzel vintage mobilya secmis
            su an bütün avrupada moda vintage mobilya

@Yakarmoz61

skorbord, koltuk ve cim isini alan sirket belirledigi taseron sirketler isi uyguluyor
            ihalede sadece sis´in cimi ve hibrit cim teknolojisi var, bu isi yapmaya yetkili her sirketi görevlendirbilir ihaleyi alan

hibrit ekimini sanirim sis kendi yapar
            enteresanlık burada başlıyor Vodafone arena ve tt arenada sis firmasını bizzat görmüştük
            Geldiler çimi serip hibriti uyguladılar. Bizde zemini kim yaptı belirsiz şu an çimi procon seriyor tüm bunları hibrit ile birlikte sis yapmıştı
            bir terslik var ama anlamadık. Sisten vazgeçmiş olabilirler

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              enteresanlık burada başlıyor Vodafone arena ve tt arenada sis firmasını bizzat görmüştük
              Geldiler çimi serip hibriti uyguladılar. Bizde zemini kim yaptı belirsiz şu an çimi procon seriyor tüm bunları hibrit ile birlikte sis yapmıştı
              bir terslik var ama anlamadık. Sisten vazgeçmiş olabilirler
              cim, vs belirlenenler

adam italyan isciye 13 avro saatte verecegine Türk isciye 5 avro veriyor
              isi yapan sirketin konya gibi 1.sinif referanslari var
              kullandigi sis`in italyada yetistirdigi 1. sinif cim
              bu isde ne yanlis isleyebilirki

İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orada kaygım Yok araştırdım güzel yapmışlar
              Enteresanlık sisin bizzat kendi ekibinin yapmaması
              diğer stadlarda kendileri vardı
              ekibi geldi serip hibriti yaptılar bakım vs gittiler
              bizde ise procon geldi sis denmişti.
              bu iste ihaleyi alan sirketin karari oldugundan

sis sadece hibriti degil akyazinin bakiminida üstlendi
              kendi mallari olmasa bunu yapardilarmi
              sis len bu ilk calismamiz degil, önümüzdeki yillarda bu devam edecek

En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 02:48.

Ünal Karaman

Yorum

cim, vs belirlenenler

adam italyan isciye 13 avro saatte verecegine Türk isciye 5 avro veriyor
                isi yapan sirketin konya gibi 1.sinif referanslari var
                kullandigi sis`in italyada yetistirdigi 1. sinif cim
                bu isde ne yanlis isleyebilirki
                Orada kaygım Yok araştırdım güzel yapmışlar
                Enteresanlık sisin bizzat kendi ekibinin yapmaması
                diğer stadlarda kendileri vardı
                ekibi geldi serip hibriti yaptılar bakım vs gittiler
                bizde ise procon geldi sis denmişti.

Yorum

• Kulüp inşaatın bitiminden sonra stadı devralıp ikinci yarının ilk maçına kadar kullanmayıp bir tadilata girse ve bir kaç ufak tefek detayı halletse çok güzel olur. Örneğin ilk sıranın önündeki duvarı camekana çevirseler, kameradan gözüken iki hangar kapısına portatif tribün dikseler, locaların duvarlarını koltuk renglerine boyasalar falan, müthiş bir iş yapmış olur kulüp.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Arkadaşlar bu ilk sıradaki duvar meselesi gereksiz yere abartılıyor.

Emin olun o ilk sırada oturanlar sahayı çok rahat bir şekilde görebilirler.

Bu konudaki endişelerin yersiz olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Ya bu stad işi sonlara doğru iyice sancılı olmaya başladı artık biran öce bitsede herkes(tabi başkanında dediği gibi kombinesini alıp bir nebze eleştiri hakkına sahip olanlar) ambiansı stadı bir canlı görsede rahatlasa

Yorum

• Şimdi kuleleri kaldırıyorlar peki öndeki boşluğa koltuk montajı yapılacak mı

Yorum

• Bu arada duvarın yüksekliği bence iyi burası trabzon her şey olabilir olay çıkar allah korusun.( fb maçı gibi )

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi kuleleri kaldırıyorlar peki öndeki boşluğa koltuk montajı yapılacak mı
                            Yapılacaktır çünkü oralardan kombine satıldı passoligin sitesindeki koltuk sırasından şuan 2 sıra az koltuk takılı alt katlara buda demektirki kuleler bitince koltuk takılacak 2 sıra

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• https://twitter.com/yunusemresel/sta...88227015770112 Toki olduğunu ısrarla belirtmek istemişler.Tribüne toki bayrağı sermişler manyaklar herhalde
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kulüp inşaatın bitiminden sonra stadı devralıp ikinci yarının ilk maçına kadar kullanmayıp bir tadilata girse ve bir kaç ufak tefek detayı halletse çok güzel olur. Örneğin ilk sıranın önündeki duvarı camekana çevirseler, kameradan gözüken iki hangar kapısına portatif tribün dikseler, locaların duvarlarını koltuk renglerine boyasalar falan, müthiş bir iş yapmış olur kulüp.
                                öndeki duvarin camekane cevirmenin mantigi nedir
                                dünyada 1 tane örnegi varmidir

2 metre önünde led panolari olacak duvardan bahsediyorsun

görüs acisi gibi bi bahaneyi yazacaksan o siralarin c90 garantisinlen hesaplanip yapildigini hatirlatirim....

tekrarliyorum
                                önü tamamen led panolarlan kapanacak duvar niye saydam yapilir
                                bunun bir mantigi yok
                                pazartesi sabah sendromu yasiyor olmalisin

hangar kapilari islerini seneye yazin ancak yaparsin

önce bir yeni güvenlik plani hazirlamalisin, bunu Türkiye, uefa ve fifa ya kabul ettirmelisin, sonra fiziki islere baslayabilirsin

40 kisilik bir kahve degil bu, 40bin kisilik stadyum
                                40bin kisi 8 dakikada tahliye olmali kanunlara göre

dünyada 1. kati en az cikislara sahip stadyumlardan birini yaptin, ve bu stadyumun en büyük 2 tahliye kapisini iptal edecem diyorsun
                                böyle bir degisim 1-2 ayda yapilacak is degil

boya nakis isleri icinde hic bir zaman gerekli degil, onlari herzaman yaparsin

olmayacak isleri yazip sorumlulari bosuna baski altinda birakmayalim
                                bu stadyumun acilisina kadar kulübün kayip ettigi gelirleri karsilayacak varsa öne ciksin
                                İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi kuleleri kaldırıyorlar peki öndeki boşluğa koltuk montajı yapılacak mı
                                1.ve 2. sirasinda koltuk olmayan bir stadyum olabilir mi?
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 10:29.

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X