Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kale arkasi artık pek tad vermiyor bence güzel bir grubun vira mesela olabilir maraton bölümünde olmasi gerek çünkü oralar canlı olmayinca bir tad olmuyor
    hocam ingliz stadlarında maç izlemek çok keyifli maraton ip gibi dizilsin gerekli anlarda kalkıp homurdansınlar kafi
    grupları at kale arkalarına
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Tek kafama takılan locaların üstündeki tribün biraz kopuk olacak gibi geliyor.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Spor dan sorumlu Bakan'in talimat verdigi demek dogru. calismalar hizlanmis.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Referandum geliyor, calismalar hizlanir tabi.. Referanduma kadar stadi bitirdik bitirdik...
          u will need justice at the end..

Yorum

• o yuvarlak 3 büfenin üstlerine ikisine futbol topu ortadakine amblemimiz yapılsa fena olmaz aslında

Yorum

• Kediyolu

Doğalgaz
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.05.2016, 02:12.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o yuvarlak 3 büfenin üstlerine ikisine futbol topu ortadakine amblemimiz yapılsa fena olmaz aslında
                Bordo mavi top ortada ts logosu meyandaki gibi altın sarısı olabilir

Yorum

• Yalnız çatı hakkat alçak ha
                  Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kediyolu

Doğalgaz

cok sükür gece mesaisi de baslamis.
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• bu arada su loca lara 3. Kati ekleten IHO muydu? önceki proje de 2 katti orasi.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu arada su loca lara 3. Kati ekleten IHO muydu? önceki proje de 2 katti orasi.
                        halen 2kat

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          halen 2kat
                          3 kat degil mi hocam? ben mi yanlis görüyorum ?

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3 kat degil mi hocam? ben mi yanlis görüyorum ?
                            en alttaki giris lobisini ve restoranlarida ekliyorsun sanirim, yada en üstteki yayin odalarini

loca 2 kat

Ünal Karaman

Yorum

• "Stat umduğumuzdan ufak ve heybetsiz duruyor" diyen arkadaşlar için söylüyorum; özellikle iç mekan çekimlerinde çoğunlukla cep telefonu ile çekim yapılıyor. Bu insanın gözünün gördüğü açıdan çok daha düşük. Bu konuda insan gözünün gördüğü açıya yakınlık açısından 135 derecelik lensler var. Hatta LG G5 modelinde de bu lenslerden kullandı. Gerçek sonuç ve hissiyat için bu ve benzeri açı genişliği sunan bir kamerayla çekim yapılması gerek.

İnşaatta G5 kullanan ya da geniş açılı lense sahip kamerası olan bir çalışan varsa kendisinden örnek bir fotoğraf isteyelim. Aynı yerden hem dar açılı hem de geniş açılı bir fotoğraf alınsın, ne anlattığım çok daha iyi anlaşılacaktır.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• This Is It!

(kaynak: wowturkey, uğur pehlivan)
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...