Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulan şu düştüğümüz duruma bak çim geldi diye seviniyoruz. Şu yaşadığımız hayatta birbir türlü dertle uğraşıyoruz mutlu olamıyoruz ama çim geldi diye olabiliyoruz. Üstelik ortada takım yok, bırak puanı gol bile atamıyoruz, gelen vuruyor giden vuruyor ama biz çim geldi diye seviniyoruz. Sabır taşı olsa çatlar büyük taraftarız vesselam

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• En bastan beri takildigim tribinlerin sahaya yakinlik derecesi iyi degil galiba...2 3 metre daha yakin olsaydi daha da iyi olurdu..

Ve localar nasil kamufle edlecek onu merak ediyorum..Cok mu önemli dolduktan sonra tabiki degil ama o localar hic olmadi son galini merak ediyor insan.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

iki tarafdada var ve büyük resimde merdivenlerd var oldugu gözüküyor
        böyle kalacakmis gibi
        Böyle bir şey olmasına ben anlam veremedim açıkçası, bir bildikleri vardır herhalde.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ozaman messiyi alırdık feda demezdik ben asla yalan söylemem giray bulak bunu canlı yayında kaya cilingiroglu ile programda söyledi borç 600 trilyon degilmiş 800 trilyonmus diye http://m.habercuk.com/trabzonsporun-...-milyon/27803/

O cok guvendigin , sozune kefil oldugunu giraycigin o programda Trabzonspor sike magduru oldu diyemedi bir kere bile. Bjkli kaya Trabzonsporu savunurken giray agabeycinin topa girmemek icin sefil kivranmalarini da izle bence. Zavalliligi tam utanilasi.Giray bulak yalan soylemlemezmis..dogruyu soylemeye tipasi yemeyen adam pekala cayir cayir palavra sallar ki giray bulak kim dervis mi de yalan soylemesin.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zemindeki sadece marke edilmis beyaz kreslen
            dedigin gibi isitma ve sogutma sisteminin plastik borulari dösenecek, zaten saha kenarinda beyaz boru rülolari gözüküyor

örnek

köklerin ve borularin yüzeysinde farkli bölgelerde derece sensörleri oluyor
            tabi bu görselde olmayan birde havalandirma sistemide var bizim zeminde

daha hangi cim geldigini bilmiyoruz
            6 saha var cim serilecek
            sadece cim geldi yaziyor

iki tarafdada var ve büyük resimde merdivenlerd var oldugu gözüküyor
            böyle kalacakmis gibi

çimler için antrenman sahası çimi söylentisi var ne derece doğru bilemem.

o ayrılmış kısım için engelli tribünü gibi özel bir bölüm düşündüler belki de ??
            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• gökhan saral açıkladı. çimler 29 ekimde trabzonda olacakmış.

o zamana kadar alt yapı işleri biter. geldiği gibi de serilir. çimin serimi 2-3 günlük iş. sonra hibrit ekimi uygulanacak. oda 10günlük iş. 21 kasımdaki antalya maçına zemin hazır olur. diğer taraftaki işlerde de bir aksilik olmazsa antalya maçında açarız stadı.
              En son danger00 tarafından düzenlendi; 19.10.2016, 10:16.
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gökhan saral açıkladı. çimler 29 ekimde trabzonda olacakmış.

o zamana kadar alt yapı işleri biter. geldiği gibi de serilir. çimin serimi 2-3 günlük iş. sonra hibrit ekimi uygulanacak. oda 10günlük iş. 21 kasımdaki antalya maçına zemin hazır olur. diğer taraftaki işlerde de bir aksilik olmazsa antalya maçında açarız stadı.
                biz daha önce bu tür şeylere çok inandık ama her defasında yalan oluduğunu anladık...bu stad ikinci yarıya bile yetişemeyecek öyle lanet bir kaderimiz var...daha doğrusu illet insanlar yüzünden koskoca şehir bir stadı bile bitiremiyor...
                KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o ayrılmış kısım için engelli tribünü gibi özel bir bölüm düşündüler belki de ??
                  Engelliler o merdivenden nasıl insin? Nasıl koltuğa otursun?

Yorum

• Çimler antreman sahasına seriliyor
                    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

cimlerin antrenman sahasi icin oldugunu düsünmüstüm zaten

engelliler icin büyük localardan biri ayrilacak deniliyordu, asansörlen ulasilmasi gerektigi icin

ama daha 1 tane asansör resmi bile görmedi, planda 15 tane vardi

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle bir şey olmasına ben anlam veremedim açıkçası, bir bildikleri vardır herhalde.
                      arac girisi etrafinda merdiven yok, büyük ihtimallen oradakilerin cikislari simulasyonlarda 8 dk. gectigi icin bu yola gidilmistir

stadyum bize gectimi yönetim düzeltir, ana merdivenleri daha cok birbirinden ayirarak diyecemde, onunda olacagina pek inanmiyorum
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.10.2016, 11:55.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 2016-10-19 12.03.22.jpg
                        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• 2. yariya bu stadda gireriz... Herseyi bitirip ondan sonra girilmesinden yanayim..... 1 - 2 mac icin aceleci olmamak lazim... yaklasik 9-10 sene bekledik...1-2 ayda sabir ederiz artik ;-)
                          TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                          TRABZON / AYASOFYA MAH.
                          HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Engelliler o merdivenden nasıl insin? Nasıl koltuğa otursun?
                            Engelli den kastım tekerlekli sandalyeliler değildi. Daha özel izleyici diyelim mesela. Zira onlar için zaten koltuga da gerek yok.
                            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]11094[/ATTACH]

Ayar olduğum devlet mantığı ya da birilerine şirin görünme çabası. Bakan talimat vermese ya da takip etmese çimler gelmeyecek miydi yani ? 6 ay da onları mı bekleyecektik ?
                              ...6 Aralık 2015...

Yorum

• Akyazı Arena ‏@AkyaziArena 27 Min.Vor 27 Minuten
                                Isıtma sistemi boruları seriliyor - 19/10/2016

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X