Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu benim fikrimdir senin gibi düsünmek zorunda degilim sende benim gibi düsünmek zorunda degilsin önümüze bakalım uzatmanın manası yok.
    uzatıcam çünkü sen fikir üretmedin. sen bir dedikoduyu yalanı resmi rakamlara rağmen ısrarla savundun. bütün foruma da giray hocanın sözü yönetimin resmi raporundan daha değerlidir inanmalısınız dedin.
    uzatıyorum çünkü; artık forum üyeleri de buranın bir dedikodu kazanı,yalan imalathanesi değil, trabzonspor gibi bir camianın en büyük taraftar forumu olduğunu bilmeli, ona göre yorumlarda bulunmalı. bu konu bordomavinet in güvenilirligi açısından da önemli.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uzatıcam çünkü sen fikir üretmedin. sen bir dedikoduyu yalanı resmi rakamlara rağmen ısrarla savundun. bütün foruma da giray hocanın sözü yönetimin resmi raporundan daha değerlidir inanmalısınız dedin.
      uzatıyorum çünkü; artık forum üyeleri de buranın bir dedikodu kazanı,yalan imalathanesi değil, trabzonspor gibi bir camianın en büyük taraftar forumu olduğunu bilmeli, ona göre yorumlarda bulunmalı. bu konu bordomavinet in güvenilirligi açısından da önemli.
      ozaman messiyi alırdık feda demezdik ben asla yalan söylemem giray bulak bunu canlı yayında kaya cilingiroglu ile programda söyledi borç 600 trilyon degilmiş 800 trilyonmus diye http://m.habercuk.com/trabzonsporun-...-milyon/27803/
      En son tonya55 tarafından düzenlendi; 18.10.2016, 19:35.

Yorum

ozaman messiyi alırdık feda demezdik ben asla yalan söylemem giray bulak bunu canlı yayında kaya cilingiroglu ile programda söyledi borç 600 trilyon degilmiş 800 trilyonmus diye http://m.habercuk.com/trabzonsporun-...-milyon/27803/
        aynı cümleler. giray bulak dedim 600 değil 800 milyonmus dedi.... burada bir fikir mi yoksa bir dedikodu mu var.

Yorum

giray bulak söyledi programda yalan söylemez.500 degil 600 den assagı degil bizim borcumuz az olsada istanbul takımlardan onların 4 de 1 i kadar gelirimiz var düsün galatasaray ile besiktasın stad gelirleri 60 milyon dolar.cok planlı programlı olmalıyız baskan zaten dogru yolda.
          Trabzonspor u sosyal medyada dahi takip etmeyen Giray Bulak bu bilgileri sizce nereden almış olabilir, inandırıcılığı olmayan Trabzonspor da nemalanmaktan umudunu kesince camia hakkında sürekli olumsuz haberler ortaya atan bir zihniyet, teknik direktörlüğünden ne gördük ki yorumculuğundan bir şey bekleyelim.

Yorum

• Ben yanlış başlıkta mıyım. Konu Akyazı mı yoksa Ts yönetimi mi ?
            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• gittikçe batıyorsun adam hedefini açıklamış üstte ise gerçek olanlar var. Kaldı ki loca gelirleri 3 senelik yada 2.5 senelikti yanlış hatırlamıyorsam. Onu 1 sene hesapla. Adam hedef 50-60 demiş (60 da değil ha) senelik gerçekleşen 30 olmuş sen bana bunun haberini gösteriyon Ts'un SPK AÇIKLAMASINA İNANMAYIP MAKYAJLANMIŞ DİYİP BİR GAZETEDEKİ BJK YÖNETİCİSİNİN HEDEFİNİ BANA KAYNAK GÖSTERİYORSUN İYİ GÜLDÜRDÜN PUHAHAH

Yorum

• arsenal stadı halı gibi bizimkide böyle olur insallah.

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gittikçe batıyorsun adam hedefini açıklamış üstte ise gerçek olanlar var. Kaldı ki loca gelirleri 3 senelik yada 2.5 senelikti yanlış hatırlamıyorsam. Onu 1 sene hesapla. Adam hedef 50-60 demiş (60 da değil ha) senelik gerçekleşen 30 olmuş sen bana bunun haberini gösteriyon Ts'un SPK AÇIKLAMASINA İNANMAYIP MAKYAJLANMIŞ DİYİP BİR GAZETEDEKİ BJK YÖNETİCİSİNİN HEDEFİNİ BANA KAYNAK GÖSTERİYORSUN İYİ GÜLDÜRDÜN PUHAHAH
                  deymez bu ustün zekaliya, 4-5 kere yalanlarini sergiledim

birde utanip milletten özür dileyecegine özelden yazilarima karisma gibi abuk subuk mesajlar atiyor...

cimlerde gelmis...

En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.10.2016, 21:37.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• çimler gelmiş..
                    başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• Drago Gabric bile stadin resimlerini begeniyor instagramda herkes stadin bitmesini bekliyor

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• hersey bitsinde gerekirse 2 inci yarıya yetişsin.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          deymez bu ustün zekaliya, 4-5 kere yalanlarini sergiledim

birde utanip milletten özür dileyecegine özelden yazilarima karisma gibi abuk subuk mesajlar atiyor...

cimlerde gelmis...
                          bunlar kablo ya da hortum gibi bişey.. alttan ısıtma sistemi için olabilir..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bunlar kablo ya da hortum gibi bişey.. alttan ısıtma sistemi için olabilir..
                            zemindeki sadece marke edilmis beyaz kreslen
                            dedigin gibi isitma ve sogutma sisteminin plastik borulari dösenecek, zaten saha kenarinda beyaz boru rülolari gözüküyor

örnek

köklerin ve borularin yüzeysinde farkli bölgelerde derece sensörleri oluyor
                            tabi bu görselde olmayan birde havalandirma sistemide var bizim zeminde

İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zemin calismalari ideal hizina geldi. Demek ki problem kuleler degilmis. Boyle giderse hafta sonuna kadar zemin alt yapi calismalari biter ve cim serimine hazir hale gelir ki cimlerde geldigine gore planlama da bu sekilde olabilir.
                            daha hangi cim geldigini bilmiyoruz
                            6 saha var cim serilecek
                            sadece cim geldi yaziyor

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burası bu şekilde mi kalacak?

iki tarafdada var ve büyük resimde merdivenlerd var oldugu gözüküyor
                            böyle kalacakmis gibi
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.10.2016, 05:05.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Zemin calismalari ideal hizina geldi. Demek ki problem kuleler degilmis. Boyle giderse hafta sonuna kadar zemin alt yapi calismalari biter ve cim serimine hazir hale gelir ki cimlerde geldigine gore planlama da bu sekilde olabilir.
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• kasımda gene milli takım arası olacak o arada biter yüksek ihtimal.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X