Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    UOTE=muratoztuurk;1920549611][ATTACH]11071[/ATTACH]

BÜYÜK GÖRSEL İÇİN TIKLA

Stadı bitirmiş gibi yaptım. Dayanamıyoruz artık
    (photoshoptur)
    Murat elerine sağlık çok güzel olmuş renktaş sen bu işte bayağı iyisin anlaşılan senden rica etsem renktaş şu stadın önündeki büfelerin çatısının birine Türk bayrağı logosu diğer ikisinede Trabzonspor logosu yerleştirebilirmisin ben o yerdeki logolara başından beri karşıyım bence o logolar o büfelerin çatılarında olmalıydı.Kendim denedim beceremedim malum paint terk şimdiden teşekkürler...[/QUOTE]

Ben oraların üstünde ortada Türk bayrağı sağ ve solundada TS logosu olmalı maket şeklinde

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      500-600 arası bizim borcumuz 800 değil. 8taşın stadı geliri 60 milyon dolar hiç değil buda abartı kaldı ki gs ında bu kadar olduğunu sanmıyorum. Sponsorluk parasını tribün isim hakkını bile katsanız olmuyor.Gs ın toplam geliri 130 milyon DOLAR var yok (şamp liginde en son gittiklerinde 140 milyon euroydu) hele 8 taşın tüm geliri 100 milyon dolar civarına stadla çıktı 60 ı staddan demek komik. Localar 3 senelik satılıyordu onlarda ve bunu 3 e bölmek lazım. Siz böyle hayal ürünü rakamları (borç 800 milyon 8taşın 6s ın stad geliri 60 milyon DOLAR) nereden buluyorsunuz ? Stad isim hakkı ve tribün isimleri gelirlerinide katsak 60 milyon dolar (190 milyon tl) yoktur 50 olabilir. Bizde bunu 25 -30 milyon dolara çıkartacaz sponsorluk ve tribün isimleri dahil ve yarışa girebiliriz böylece.
      bizim borcumuz en az 600 ile 800 trilyon arası evet besiktasın galatasarayın stad geliri 60 milyon dolar.

Yorum

• İlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar şu omurgasız adama prim vermeyin lütfen.500 milyon TL olan borcu 800 milyon diyebilecek kadar Trabzonspor'u takip ediyor. Bu adamı ne zaman Tv'de görsem Trabzonspor hakkında sorulan sorulara yalan yanlış cevaplar veriyor.Diğer katılımcılar zaten Trabzonspor'u takip etmiyor o da bol kepçeden sallayıp duruyor.Adamın derdi Trabzonspor felan değil arkadaşlar adamın derdi kulüpte nerede olursa görev alıp takımı sömürmek.Sözün kısası kulüpte görev alamadığından kuyruk acısı olan bir canavar,başka bir şey değil.
        Haklısın

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizim borcumuz en az 600 ile 800 trilyon arası evet besiktasın galatasarayın stad geliri 60 milyon dolar.
          sana iyi uykular 600-800 arası nedir böyle bir mantık mı var borsaya açık şirketiz borç ortada. 60 milyon dolar hikayeni kim uydurdu ? Stad sponsporlularıyla bile dediğin miktarı bulmuyor (locaların 1 senelik kısmını dikkate almak gerek)

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sana iyi uykular 600-800 arası nedir böyle bir mantık mı var borsaya açık şirketiz borç ortada. 60 milyon dolar hikayeni kim uydurdu ? Stad sponsporlularıyla bile dediğin miktarı bulmuyor (locaların 1 senelik kısmını dikkate almak gerek)
            asıl sana iyi uykular hayal dünyasında gezip dur ben gercek dogru neyse onu söylerim

Yorum

• Çimler serildi mi?

Bayram da serilecekti de

Yorum

• Bence stadın gecikmesi tamamiyle tokinin suçudur ha yönetimde sütten çıkmış ak kaşık değil çünkü taraftar ayağa kalkmasın diye mücadele ediyolar ufak oyalamalar olmadı değil ama aynısını fikoda çok yaptı hemde onlar kendi stadınj yapıyodu ki. Bide yönetime asıl teşekkür etmemiz gerek gecikme tokinin suçu ama yönetim buna rağmen stada ekstradan bir sürü özellik ekledi özellikle bunner run(kat arası panolar) gerçekten beklemediğim bir hamleydi kazasız belasız açalım bakalım stad muazzam oldu.

Yorum

• Muharrem Usta nın nefesini kesti takımın ve stadın hali. Çok bıdı bıdı yapıyordu.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    giray bulak söyledi programda yalan söylemez.500 degil 600 den assagı degil bizim borcumuz az olsada istanbul takımlardan onların 4 de 1 i kadar gelirimiz var düsün galatasaray ile besiktasın stad gelirleri 60 milyon dolar.cok planlı programlı olmalıyız baskan zaten dogru yolda.
                    wooooooowww barcelonayi gectim, arsenali bile gecmisler
                    televizyondan izleyenler icinde bilet parasimi aliyorlar artik
                    İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    asıl sana iyi uykular hayal dünyasında gezip dur ben gercek dogru neyse onu söylerim
                    evet cem yilmaz gibisin masallah bugün

besiktas 3 senelik loca satisinlan cirosu 47m tl anca
                    tabi sadece 3mac vodafoneda

En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.10.2016, 22:58.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• stad hemen açılmalı, taraftarı başka türlü susturamazlar artık. takımın hali ortadayken ancak stadla oyalanırız
                      En son olcay_61 tarafından düzenlendi; 16.10.2016, 23:42.

Yorum

• stad konusunda hiçbir suçu yok yönetimin aksine tarih vererek olayı hızlandırmaya çalıştılar, müdahale ettiler, kaliteyi yükseltmeye çalıştılar. sürekli gündem olmasa çalışmalardaki ivmelenmeler olmazdı.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stad konusunda hiçbir suçu yok yönetimin aksine tarih vererek olayı hızlandırmaya çalıştılar, müdahale ettiler, kaliteyi yükseltmeye çalıştılar. sürekli gündem olmasa çalışmalardaki ivmelenmeler olmazdı.
                          tek suçu tarih verip kombine satmak peşinden kombineleri bedava dağıtmak bu takıma gerçekten destek olmak isteyen insanları enayi yerine koymak

önemli bir kısım nasılsa bedava kombine gelecek diye para vermiyor bu ayıptır.

Yorum

• hadi be stad bit artık biz bitmeden.

Yorum

• geçen seneden daha kötü sene olmaz derdik...büyük konuşmamak lazımmış...hiç bişey yolunda değil...açılsın şu stad bir an önce nolur, belki bir şeyler değişir...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stad konusunda hiçbir suçu yok yönetimin aksine tarih vererek olayı hızlandırmaya çalıştılar, müdahale ettiler, kaliteyi yükseltmeye çalıştılar. sürekli gündem olmasa çalışmalardaki ivmelenmeler olmazdı.
                                şaka olmalı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X