Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bugün stadı gezdim
Yetkili bir abimizle beraber gezdik
Kesinlikle ilk yarıya yetişmez mümkün değil
Yetişeceğini TS yönetimi dışında kimse iddia etmiyor İki kombine satılacak diye taraftarın yanlış yönlendirilmesi yakışmıyor TS yönetimine
Şu an zemin çalışması sürüyor kenarlara mevcut tabandan en az 50 cm yüksek beton dökülüyor mevcut zemin malzeme dolarak çim ile bu seviyeye ulaşacakmış
Çatıda membran germe ve vidaları sıkma sürüyor ancak kulelerin sökülmesi başlı başına bir işmiş sanırım 10 kule var ve bu kulelerde lift ile çatı Çelik plakalar üzerinde duruyor kuleler kaldırılmadan önce 10 kulede eş zamanlı olmak üzere sanırım 40ar Çelik plaka kontrollü olarak çıkarılacak ve çatı son halini alacak sadece bu işin membranlar bittikten sonra 15-20 gün alabileceği düşünülüyor
Hibrit çim vs aralık ayından önce bitmeyecek gibi görülüyor
Stadda kaba inşaat kaliteli ancak ince işçilik çok kalitesiz özellikle VİP ve kapalıda kullanılan koltuklar vinneks mi neydi çok çok kalitesiz bir malzemeden yapılmış soyunma odaları vs kalite yok ama bunlar Stad devralındıktan sonra Zaman'la halledilebilir
Stadın hemen her yerinden sahaya baktım korkulukların hemen önündeki koltuklar hariç heryerden görüş mükemmel stadın genel ambiyansı harika
Koltuk renkleri ve kalitesi gayet iyi ışıklandırma ve skorbordlar çok güzel yerleşmiş
Şu an onların kabloları çekiliyordu
Neyse çok uzattım bence acele etmeyelim kaliteden ödün verdirmeyelim yoksa yetişsin diye bir çok şeyden taviz vermek zorunda kalıyor yetkililer bilginiz olsun
Saygılar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben de bu yazının ana fikri gibi düşünüyorum,
çok şahane bir eser var ortada,fakat bazı detaylarda sorunlar var,
iş bilen insanlar ile o sorunlar ve eksiklikler ilerde halledilebilir meseleler,
kafaya takacak bişi yok,her şey güzel olacak
Tekrar teşekkürler renktaş.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorcun 800 olduğunu ispatlasana ? borsaya açık şirketi şikeciler gibi 2 şirketimizi ayırıp borcu gizlemiyoruz borç 500 milyon civarındaydı sanırım 800 nerden çıktı ?En son tonya55 tarafından düzenlendi; 16.10.2016, 09:26.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray Bulak'ı pek kaale almayın bence çok boş konuşuyor.
Yorum
-
İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Yorum
-
Hala su loca katlarina yorum yapanlar var.. size ne kardesim, sanki tum tribunler dolduda orasi kaldi. Trabzonun soguk ve yagmurlu bi sehir oldugunu herkes biliyo, birakin parayi odeyen icerden izlesin. Ama bu tribundeki merdiven bosluklari olmamis harbiUst tarafta 20koltuk,bosluk,5koltuk,bosluk,20koltuk.. 1 tane genis bosluk birakilsaydi daha iyi olurdu. ortadaki grubun omuz omuza verememesi , onlarin ayaga kalkmamalarina bi sebep olmustur. Sarmaz yani.
Yorum
-
-
UOTE=muratoztuurk;1920549611]membran.jpg
BÜYÜK GÖRSEL İÇİN TIKLA
Stadı bitirmiş gibi yaptım. Dayanamıyoruz artık
(photoshoptur)[/QUOTE]
Murat elerine sağlık çok güzel olmuş renktaş sen bu işte bayağı iyisin anlaşılan senden rica etsem renktaş şu stadın önündeki büfelerin çatısının birine Türk bayrağı logosu diğer ikisinede Trabzonspor logosu yerleştirebilirmisin ben o yerdeki logolara başından beri karşıyım bence o logolar o büfelerin çatılarında olmalıydı.Kendim denedim beceremedim malum paint terkşimdiden teşekkürler...
başkan bize MR MUSCLE yu al....
Yorum
-
İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bugün stadı gezdim
Yetkili bir abimizle beraber gezdik
Kesinlikle ilk yarıya yetişmez mümkün değil
Yetişeceğini TS yönetimi dışında kimse iddia etmiyor İki kombine satılacak diye taraftarın yanlış yönlendirilmesi yakışmıyor TS yönetimine
Şu an zemin çalışması sürüyor kenarlara mevcut tabandan en az 50 cm yüksek beton dökülüyor mevcut zemin malzeme dolarak çim ile bu seviyeye ulaşacakmış
Çatıda membran germe ve vidaları sıkma sürüyor ancak kulelerin sökülmesi başlı başına bir işmiş sanırım 10 kule var ve bu kulelerde lift ile çatı Çelik plakalar üzerinde duruyor kuleler kaldırılmadan önce 10 kulede eş zamanlı olmak üzere sanırım 40ar Çelik plaka kontrollü olarak çıkarılacak ve çatı son halini alacak sadece bu işin membranlar bittikten sonra 15-20 gün alabileceği düşünülüyor
Hibrit çim vs aralık ayından önce bitmeyecek gibi görülüyor
Stadda kaba inşaat kaliteli ancak ince işçilik çok kalitesiz özellikle VİP ve kapalıda kullanılan koltuklar vinneks mi neydi çok çok kalitesiz bir malzemeden yapılmış soyunma odaları vs kalite yok ama bunlar Stad devralındıktan sonra Zaman'la halledilebilir
Stadın hemen her yerinden sahaya baktım korkulukların hemen önündeki koltuklar hariç heryerden görüş mükemmel stadın genel ambiyansı harika
Koltuk renkleri ve kalitesi gayet iyi ışıklandırma ve skorbordlar çok güzel yerleşmiş
Şu an onların kabloları çekiliyordu
Neyse çok uzattım bence acele etmeyelim kaliteden ödün verdirmeyelim yoksa yetişsin diye bir çok şeyden taviz vermek zorunda kalıyor yetkililer bilginiz olsun
Saygılar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalan konusmaz ama.En son Hasanu tarafından düzenlendi; 16.10.2016, 14:24.Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiray bulak söyledi programda yalan söylemez.500 degil 600 den assagı degil bizim borcumuz az olsada istanbul takımlardan onların 4 de 1 i kadar gelirimiz var düsün galatasaray ile besiktasın stad gelirleri 60 milyon dolar.cok planlı programlı olmalıyız baskan zaten dogru yolda.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum