Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yada bunun 2.25 i .. efsane bir şey olur....
    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• locaların olduğu yer o kadar itici duruyo ki arkadas nedir 3 kat ... pencereden birisi cıkıp Ahmet oglum 3 ekmek al dicek gibi....

Oraya bi care bulsunlar baskan söz etmisti ama nasıl olur bilmiyorum
      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar bugün stadı gezdim
        Yetkili bir abimizle beraber gezdik
        Kesinlikle ilk yarıya yetişmez mümkün değil
        Yetişeceğini TS yönetimi dışında kimse iddia etmiyor İki kombine satılacak diye taraftarın yanlış yönlendirilmesi yakışmıyor TS yönetimine
        Şu an zemin çalışması sürüyor kenarlara mevcut tabandan en az 50 cm yüksek beton dökülüyor mevcut zemin malzeme dolarak çim ile bu seviyeye ulaşacakmış
        Çatıda membran germe ve vidaları sıkma sürüyor ancak kulelerin sökülmesi başlı başına bir işmiş sanırım 10 kule var ve bu kulelerde lift ile çatı Çelik plakalar üzerinde duruyor kuleler kaldırılmadan önce 10 kulede eş zamanlı olmak üzere sanırım 40ar Çelik plaka kontrollü olarak çıkarılacak ve çatı son halini alacak sadece bu işin membranlar bittikten sonra 15-20 gün alabileceği düşünülüyor
        Hibrit çim vs aralık ayından önce bitmeyecek gibi görülüyor
        Stadda kaba inşaat kaliteli ancak ince işçilik çok kalitesiz özellikle VİP ve kapalıda kullanılan koltuklar vinneks mi neydi çok çok kalitesiz bir malzemeden yapılmış soyunma odaları vs kalite yok ama bunlar Stad devralındıktan sonra Zaman'la halledilebilir
        Stadın hemen her yerinden sahaya baktım korkulukların hemen önündeki koltuklar hariç heryerden görüş mükemmel stadın genel ambiyansı harika
        Koltuk renkleri ve kalitesi gayet iyi ışıklandırma ve skorbordlar çok güzel yerleşmiş
        Şu an onların kabloları çekiliyordu
        Neyse çok uzattım bence acele etmeyelim kaliteden ödün verdirmeyelim yoksa yetişsin diye bir çok şeyden taviz vermek zorunda kalıyor yetkililer bilginiz olsun
        Saygılar

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Çok sağol Kurtcebe bilgiler için,ellerine ayaklarına sağlık.

Ben de bu yazının ana fikri gibi düşünüyorum,
        çok şahane bir eser var ortada,fakat bazı detaylarda sorunlar var,
        iş bilen insanlar ile o sorunlar ve eksiklikler ilerde halledilebilir meseleler,
        kafaya takacak bişi yok,her şey güzel olacak

Tekrar teşekkürler renktaş.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Borcun 800 olduğunu ispatlasana ? borsaya açık şirketi şikeciler gibi 2 şirketimizi ayırıp borcu gizlemiyoruz borç 500 milyon civarındaydı sanırım 800 nerden çıktı ?
          giray bulak söyledi programda yalan söylemez.500 degil 600 den assagı degil bizim borcumuz az olsada istanbul takımlardan onların 4 de 1 i kadar gelirimiz var düsün galatasaray ile besiktasın stad gelirleri 60 milyon dolar.cok planlı programlı olmalıyız baskan zaten dogru yolda.
          En son tonya55 tarafından düzenlendi; 16.10.2016, 09:26.

Yorum

• Giray Bulak'ı pek kaale almayın bence çok boş konuşuyor.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Giray Bulak'ı pek kaale almayın bence çok boş konuşuyor.
              yalan konusmaz ama.

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://www.youtube.com/watch?v=S4j-W44IQ2M

yada bunun 2.25 i .. efsane bir şey olur....
                Trabzon'da böyle bir tribün görmek çok zor. Gereksiz tribün grupları tek çatı altında toplanıp tek amaç Trabzonspor olursa belki.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• membran.jpg

BÜYÜK GÖRSEL İÇİN TIKLA

Stadı bitirmiş gibi yaptım. Dayanamıyoruz artık
                  (photoshoptur)
                  En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 16.10.2016, 12:04.
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Hala su loca katlarina yorum yapanlar var.. size ne kardesim, sanki tum tribunler dolduda orasi kaldi. Trabzonun soguk ve yagmurlu bi sehir oldugunu herkes biliyo, birakin parayi odeyen icerden izlesin. Ama bu tribundeki merdiven bosluklari olmamis harbi Ust tarafta 20koltuk,bosluk,5koltuk,bosluk,20koltuk.. 1 tane genis bosluk birakilsaydi daha iyi olurdu. ortadaki grubun omuz omuza verememesi , onlarin ayaga kalkmamalarina bi sebep olmustur. Sarmaz yani.

Yorum

• Ben hala bayramdan 1 hafta once cimlerin serilecegini soyleyen Muharrem Usta'dayim. 1 ay gecmesine ragmen çimin serilmesine musade edecek ortamin henuz olusmamasina ragmen taa o zaman bunu nasil iddaa etti anlamiyorum sahiden
                      En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 16.10.2016, 12:58.

Yorum

• Gökhan Beyin son radyo açıklamasından anladığım bu zamana kadar Toki ne derse onu demişler. Ama artık baktılar ki hiç biri tutmuyor karışmıyoruz artık demişler bizimkiler. Toki çok zorluk çıkartmış anlaşılan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• UOTE=muratoztuurk;1920549611]membran.jpg

BÜYÜK GÖRSEL İÇİN TIKLA

Stadı bitirmiş gibi yaptım. Dayanamıyoruz artık
                          (photoshoptur)[/QUOTE]
                          Murat elerine sağlık çok güzel olmuş renktaş sen bu işte bayağı iyisin anlaşılan senden rica etsem renktaş şu stadın önündeki büfelerin çatısının birine Türk bayrağı logosu diğer ikisinede Trabzonspor logosu yerleştirebilirmisin ben o yerdeki logolara başından beri karşıyım bence o logolar o büfelerin çatılarında olmalıydı.Kendim denedim beceremedim malum paint terk şimdiden teşekkürler...
                          başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar bugün stadı gezdim
                            Yetkili bir abimizle beraber gezdik
                            Kesinlikle ilk yarıya yetişmez mümkün değil
                            Yetişeceğini TS yönetimi dışında kimse iddia etmiyor İki kombine satılacak diye taraftarın yanlış yönlendirilmesi yakışmıyor TS yönetimine
                            Şu an zemin çalışması sürüyor kenarlara mevcut tabandan en az 50 cm yüksek beton dökülüyor mevcut zemin malzeme dolarak çim ile bu seviyeye ulaşacakmış
                            Çatıda membran germe ve vidaları sıkma sürüyor ancak kulelerin sökülmesi başlı başına bir işmiş sanırım 10 kule var ve bu kulelerde lift ile çatı Çelik plakalar üzerinde duruyor kuleler kaldırılmadan önce 10 kulede eş zamanlı olmak üzere sanırım 40ar Çelik plaka kontrollü olarak çıkarılacak ve çatı son halini alacak sadece bu işin membranlar bittikten sonra 15-20 gün alabileceği düşünülüyor
                            Hibrit çim vs aralık ayından önce bitmeyecek gibi görülüyor
                            Stadda kaba inşaat kaliteli ancak ince işçilik çok kalitesiz özellikle VİP ve kapalıda kullanılan koltuklar vinneks mi neydi çok çok kalitesiz bir malzemeden yapılmış soyunma odaları vs kalite yok ama bunlar Stad devralındıktan sonra Zaman'la halledilebilir
                            Stadın hemen her yerinden sahaya baktım korkulukların hemen önündeki koltuklar hariç heryerden görüş mükemmel stadın genel ambiyansı harika
                            Koltuk renkleri ve kalitesi gayet iyi ışıklandırma ve skorbordlar çok güzel yerleşmiş
                            Şu an onların kabloları çekiliyordu
                            Neyse çok uzattım bence acele etmeyelim kaliteden ödün verdirmeyelim yoksa yetişsin diye bir çok şeyden taviz vermek zorunda kalıyor yetkililer bilginiz olsun
                            Saygılar

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Yapmayın kardeşim ya şu stadda kullanılan malzemeye kalitesiz diyen adamı Allah çarpar.İçinde artniyet olarak yorum yapan herkesi Allaha havale ediyorum.Açılmasın,bitmesin ne var yani başımıza taş mı yağıyor,ne bu acele.Yeni stadda şimdi oynasak ne değişecek.Benim fikrimi soracak olursanız açılmasın proje komple bitirilsin seneye açılsın.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yalan konusmaz ama.
                              Arkadaşlar şu omurgasız adama prim vermeyin lütfen.500 milyon TL olan borcu 800 milyon diyebilecek kadar Trabzonspor'u takip ediyor. Bu adamı ne zaman Tv'de görsem Trabzonspor hakkında sorulan sorulara yalan yanlış cevaplar veriyor.Diğer katılımcılar zaten Trabzonspor'u takip etmiyor o da bol kepçeden sallayıp duruyor.Adamın derdi Trabzonspor felan değil arkadaşlar adamın derdi kulüpte nerede olursa görev alıp takımı sömürmek.Sözün kısası kulüpte görev alamadığından kuyruk acısı olan bir canavar,başka bir şey değil.
                              En son Hasanu tarafından düzenlendi; 16.10.2016, 14:24.
                              Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                giray bulak söyledi programda yalan söylemez.500 degil 600 den assagı degil bizim borcumuz az olsada istanbul takımlardan onların 4 de 1 i kadar gelirimiz var düsün galatasaray ile besiktasın stad gelirleri 60 milyon dolar.cok planlı programlı olmalıyız baskan zaten dogru yolda.
                                500-600 arası bizim borcumuz 800 değil. 8taşın stadı geliri 60 milyon dolar hiç değil buda abartı kaldı ki gs ında bu kadar olduğunu sanmıyorum. Sponsorluk parasını tribün isim hakkını bile katsanız olmuyor.Gs ın toplam geliri 130 milyon DOLAR var yok (şamp liginde en son gittiklerinde 140 milyon euroydu) hele 8 taşın tüm geliri 100 milyon dolar civarına stadla çıktı 60 ı staddan demek komik. Localar 3 senelik satılıyordu onlarda ve bunu 3 e bölmek lazım. Siz böyle hayal ürünü rakamları (borç 800 milyon 8taşın 6s ın stad geliri 60 milyon DOLAR) nereden buluyorsunuz ? Stad isim hakkı ve tribün isimleri gelirlerinide katsak 60 milyon dolar (190 milyon tl) yoktur 50 olabilir. Bizde bunu 25 -30 milyon dolara çıkartacaz sponsorluk ve tribün isimleri dahil ve yarışa girebiliriz böylece.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X