Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stat açılışı 2.devreyi bulacak gibi gözüküyormuş:

@AkyaziArena adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/AkyaziArena/stat...150772224?s=09
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      duygulandırdın
      hemen hemen aynı yaştayız.benimde çocukluğum avni aker MAY tesisleri arasında geçti,o zamanlar tesisler taraftara açıktı.düşünsenize taa soyunma odalarının kapısına kadar rahatça girebiliyordunuz.o zamanlar yerel gazeteler siyah beyazdı.
      şöyle bir anım var
      bir ajanda defterine gazetelerden siyah beyaz futbolcu resimlerini kesip hamurla deftere yapıştırdım.her futbolcuya en az 3.4 sayfa ayırdım.hami hariç ,hami o zamanlar genç kızların sevgilisi,erkeklerin ise futbolcu hayaliydi,hami ye en az 10 sayfa ayırdım.üstte de belirttiğim gibi soyunma odasının kapısında bekledim.ayıptır söylemesi yanlış anlaşılmasın. kaleci mahir vardı.düşünün onu çırılçıplak görmüşlüğüm bile var neyse uzatmayayım her futbolcudan deftere imza atmasını istedim.hiç biri kırmadı beni,hamiye sıra gelince bana aynen şöyle demişti,kurşun kalemle imza atmam zorla attırdık.abartmıyorum idmanları sahanın içinde izlerdik.bi ara büyük orhanın kramponlarını bile çalmışlığım vardı her futbolcuda doğan taksi vardı.idman bitiminde futbolcuları beklerdik.bizi ana yol bıraksınlar diye.ne günlerdi,trabzonda futbol kültürü o şekildeydi,idmanlar fuldu.özellikle yazın gurbetçiler çok yoğun ilgi gösterirdi,sezonun ilk maçı saıryer.haminin penaltıdan fileleri deldiği maçtı.o maça 43 dk da maraton üst demir parmaklıklar arasından zorla girmiştim..
      yani demek istediğim kısaca nereden nereye geldik.şimdi bu haftaki maçın nerde hangi gün hangi saatte oynandığını bilmiyoruz
      Eyvallah en kisa zamanda o gunlere geri doneriz insallah..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Katlı locaların önlerine koltuk mu diziliyor ben mi yanlış gördüm ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Türkiye 'de bir iki takım haricinde futbolu pazarlayabilen kulüp yok. O da başarı ile ortaya çıkıyor. Bizde taraftarlık kavramı yok. Başarılı ise destek var başarı yoksa destek yok. Kocaman Gaziantep'te kim gaziantepspor maçına gidiyor veya Kayseri'de? Futbol bi öncelik değil artık. İnsanların başka öncelikleri var. Daha fazla eğlence imkanları var. En azından ellerinde kocaman bi ekran var tüm dünya ellerinin altında. Bizim önceden stada giden orta yaşlı abilerin hepsi facebookta geziyor, online batak oynuyor. Bir kaç nesil sonra e-spor denilen olay bitirecek bizim ülkede tümden bu işleri.

Ülkede zaten spor kültürü yoktu. Sokakta edinilen bir futbol kültürü vardı o da yalan oldu. Sokakta top oynayan çocuk görmeyeli uzun zaman oldu. Benim çocukluğumda betonda, arsalarda oynardık . Belediye hali saha yaptı ücretsiz orası bile boş şu an

İnsanlar interaktif olmanın ,yönetmenin peşinde . Elinde bir gamepad ile tüm dünya takımlarını tüm oyuncularını yönlendirmek varken kimse maç izlemeye tenezzül etmiyor.Doğruya doğru biz güçlünün yanındayız her zaman. Kim kazanırsa o haklı . O yüzden Türkiye'nin neredeyse tamamı 3 istanbul takımını tutuyor. Trabzonspor kara kaşı gözü için mi bu kadar destekleniyor? Geçmişte başarılı olduğu için destekleniyor bir çok çevre tarafından. Başarıya odaklandığımız sporu sadece galibiyet olarak gördüğümüz sürece böyle dönemlerde hiç bir zaman stadımız ve diğer statlar dolmayacak. Hiç bir Anadolu kulübü şampiyon olamayacak. Bugün CL gibi bir organizasyon bile başarısız , bütçesi düşük takımları öteliyor , Euroleague'de statü değişikliği yapıyorlar . Bunları kafalarına göre mi yapıyorlar. Tabi ki hayır. Dünyanın ,insanın gittiği bu yere bakarak yapıyorlar.
          cok dogru bir yazı olmuş , eline saglık
          En son Gurbetçi_TS tarafından düzenlendi; 15.10.2016, 19:09.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zi yine idare eder, te ye ne demeli

bu yazi bizde olsa millet protesto yürüyüsü yapar

taze bilgi

Kulüpten gelen bilgiye göre haber gerçek dışı. Kondisyon salonunda temizlikten kalan su var, naylonlar ise halılar kirlenmesin diye serildi.

beyler biraz ciddi olun, her okudugunuz böyl atlamayin

nerde(
            tavan löp löp su çekmiş yerler su parkeler kabarmış,inşaat ustaları yere çarşaflar atmış suyu çekmiş diye.. Siz bu manzarayı görüp hala olur böyle şeyler diyebiliyorsanız vallahi bravo) bunlar acaba simdi

Laf sokar gibi bir cevap vermeye çalışmışsınız ama siz bir atlamadan öönce benim ne yazdığımı anlayın.

Fotoğralarda çok net tavanın su çektiği anlaşılıyor açın bakın yakınlaştırıp bakın.

2.si benim ciddi olun diye serzenişte bulunduğum şey; su çekme olayı gerçek olsun olmasın yapılan yorumdur. Su çekmesini normal bir olay gibi her inşaatta olur böyle ciddiyesizliği. Verdiğim örnekte onla ilgili zaten atlamadan okursanız anlarsın.
            2016-10-15 19.11.56.jpg

Diğer yazdığım şey stadın yetişmemesiyle ilgili onuda Gökhan saral kendisi diyor zaten bende YE TİŞ ME YE CEK dedim adamın dediği yani.
            En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 15.10.2016, 19:18.
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Arkadaşlar bugün stadı gezdim
              Yetkili bir abimizle beraber gezdik
              Kesinlikle ilk yarıya yetişmez mümkün değil
              Yetişeceğini TS yönetimi dışında kimse iddia etmiyor İki kombine satılacak diye taraftarın yanlış yönlendirilmesi yakışmıyor TS yönetimine
              Şu an zemin çalışması sürüyor kenarlara mevcut tabandan en az 50 cm yüksek beton dökülüyor mevcut zemin malzeme dolarak çim ile bu seviyeye ulaşacakmış
              Çatıda membran germe ve vidaları sıkma sürüyor ancak kulelerin sökülmesi başlı başına bir işmiş sanırım 10 kule var ve bu kulelerde lift ile çatı Çelik plakalar üzerinde duruyor kuleler kaldırılmadan önce 10 kulede eş zamanlı olmak üzere sanırım 40ar Çelik plaka kontrollü olarak çıkarılacak ve çatı son halini alacak sadece bu işin membranlar bittikten sonra 15-20 gün alabileceği düşünülüyor
              Hibrit çim vs aralık ayından önce bitmeyecek gibi görülüyor
              Stadda kaba inşaat kaliteli ancak ince işçilik çok kalitesiz özellikle VİP ve kapalıda kullanılan koltuklar vinneks mi neydi çok çok kalitesiz bir malzemeden yapılmış soyunma odaları vs kalite yok ama bunlar Stad devralındıktan sonra Zaman'la halledilebilir
              Stadın hemen her yerinden sahaya baktım korkulukların hemen önündeki koltuklar hariç heryerden görüş mükemmel stadın genel ambiyansı harika
              Koltuk renkleri ve kalitesi gayet iyi ışıklandırma ve skorbordlar çok güzel yerleşmiş
              Şu an onların kabloları çekiliyordu
              Neyse çok uzattım bence acele etmeyelim kaliteden ödün verdirmeyelim yoksa yetişsin diye bir çok şeyden taviz vermek zorunda kalıyor yetkililer bilginiz olsun
              Saygılar

Sent from my iPhone using Tapatalk
              Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Kulübün yaptığı açıklama gerçekten çok komik. Temizlik yüzünden yerlere naylon serildi nasıl bir açıklamadır. Halbuki tavanlar her şeyi apaçık ortaya koyuyor.

Yorum

• Gelecek sezon açilacak. 50. senemizde yeni stadyumumuzda güzel olur.

Yorum

• fotoğraflara bakınca zemindeki ıslaklığın tavandan olmadığı anlaşılıyor zaten, evet tavanda çekme var ama yerdeki şarıl şarıl sular o tavandan gelse tavan malzemesi şişer, klimalar da aşağı iner.
                    En son olcay_61 tarafından düzenlendi; 15.10.2016, 22:05.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yazar burada benim gibi düşünmeyenler faydasız diyor. ülkeye faydası yok diyor. yazar burada fena halde uçuyor

bunu yaparken de karşısındakiler ne iş yapar, hangi görevlerde ne hizmet vermiş, ne kadar vergi vermiş kimleri nasıl yetiştirmiş bilmeden yapıyor. tek referansı var. ya bendensin, ya benim gibi düşünürsün ya da düşmansın zararlısın. tipik ülkem usulü ucuz politika. şükür bu tiplere çok aşinayız.
                      Şükür

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gs ın teknik olarak kaç defa battığından haberin yok sanırım. Kaç sezon şamp liginde tek başına oynadılar hala zarar rekorları kırdılar borç uçmuş gitmiş bu sezonda o kadar para harcadılar UEFA tokadını tekrar yerlerse şaşırma. Riva işi borcu bile kapatmıyor. Şu an herşeyi toz pembe sana bjk nın borcu 1.5 milyarlarda keza fenerin borcunu bilen yok muhtemelen oda bjk civarındadır şikecibaşı gidince ortaya çıkar durum. Gene Gs rivayla borcu sürüdürülebilir hale getirir. Bizde ise havaalanı pistine gidecek tesislerden gelen ve staddan gelecek isim hakkı parası doğru kullanılırsa borç ciddi anlamda erir kaldı ki stad gelirlerimiz 15 milyon euro civarına çıkınca takım şahlanır.
                        bizim borcumuz giyar bulak söyledi 800 trilyon 15 milyon euro filan kurtarmaz bizi bizim ekonomik acıdan onlarla savasamayız ama parada hersey demek degil dogru planlama yapmalı 3 yıl sonrası hedeflenmeli dedigim gibi riva satılırsaki eninde sonunda onaylanacak galatasrayın önünde kimse duramaz.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizim borcumuz giyar bulak söyledi 800 trilyon 15 milyon euro filan kurtarmaz bizi bizim ekonomik acıdan onlarla savasamayız ama parada hersey demek degil dogru planlama yapmalı 3 yıl sonrası hedeflenmeli dedigim gibi riva satılırsaki eninde sonunda onaylanacak galatasrayın önünde kimse duramaz.
                          Borcun 800 olduğunu ispatlasana ? borsaya açık şirketi şikeciler gibi 2 şirketimizi ayırıp borcu gizlemiyoruz borç 500 milyon civarındaydı sanırım 800 nerden çıktı ?

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Borcun 800 olduğunu ispatlasana ? borsaya açık şirketi şikeciler gibi 2 şirketimizi ayırıp borcu gizlemiyoruz borç 500 milyon civarındaydı sanırım 800 nerden çıktı ?
                            Olur mu öyle şey hiç Giray Bulak ne derse doğru odur, üstüne laf söylenemez(!)
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Baskani yönetimi yalanci diye suclamak sacmalik.

Toki Baskani cikti kendi dedi zaten Ekim sonu teslim edecegiz diye vb vb tarzi aciklamalar oldu. Toki Baskani bu isin basinda olup bunu diyorsa Baskana-Yönetime yalanci demek sacmaliktir.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• burada böyle bir tezahurat bulunsa ve yapılsa.. hem tribün ikiye bölünüyor hem de eğleniyor millet.. sonuna doğru müthiş kopuyorlar. kale arkası çok uygun bunun için.
                                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X