İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son bir görsel var ama becerip koyamadım buraya.. İst takımlarının gelirleri ile bizimkiler arasında uçurumdan öte bir durum var ve konyaspor gelirlerde bizi geçmiş!!
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam rakam ve tarihleri bilmemekle birlikte, yaklaşık 8-10 yıldır bizim o stad yapıldı yapılıyor yapılacak.. Ülkede ne saçma yerlere ne saçma statlar yapıldı..
Ve son yaklaşık 8-10 aydır da bugün bitti yarın bitiyor diyerek bi saçmalamaca var.burdaki birçok kişi de işlerin bir şekilde yavaşlatıldığını söylüyor...
Ee ülke de bizim ülkemiz olan Türkiye olunca.. Herşeyin başında da bizim kupamızı gasp etmelerine müsade ve koruyuculuk eden bir siyasî rejim ve kafalar olunca.
Çok şey yazılır da neyse... Biz figüranlar çenemizi yormayalım.. Versinler bi kap yemek yolumuzu bulalım.
Eleştirmek kötü bir şey değil ama temeli 3 yıl önce atılan ve bir çok ekleme yapılan,bugüne kadar benzeri yapılmamış çatısı olan bir stadın yapım süresi 3 yıl,bildiğim kadarıyla makul bir süre,işin süresi de bu şekilde baştan planlanmış.
Bunu siyasi bir mesele yapmak da yanlış,ülkenin binbir türlü badire atlattığı bir sürede işler yürütülüyor,buna destek olmak,en azından iyi niyetli eleştirilerle yol gösterici olmak bir vatandaşlık borcu,hangi siyasi düşüncede olursak olalım,taş üstüne taş koyan her insana destek olmak borcumuz.
Her şeyden bir memnuniyetsizlik çıkarmak sağlıklı bir ruh hali değil.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son bir görsel var ama becerip koyamadım buraya.. İst takımlarının gelirleri ile bizimkiler arasında uçurumdan öte bir durum var ve konyaspor gelirlerde bizi geçmiş!!
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz zaten istanbul takımlarına gelir olarak bırak yaklasmayı galatasarayın yarısı kadar gelirimiz olsa yeter bize oda cok zor.eger riva projesi onaylanırsa galatasaray bu ülkenin bayerni olur kimse mücadele edemez.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin ol trabzonspora yapilanlar onlara yapilsin birak stada gitmeyi onunden gecmezler..sen hatirlamazsin cocuklugum avni akerin maraton dahil tas tribunler oldugu zamanlarda o statda gecti..emin ol icerde her macimiz oldugu zaman ust uste mac izlenirdi sampiyonluga falan da oynamazdik ha 4.luk icin oynadimiz zamanlarda bile bu boyleydi rakipde fark etmezdi..hele ki istanbulun ezikleriyle oynayacaksak o hafta millet sabahtan gider stada girerdi..avrupadan biraz kallavi oyuncu getirildigi zaman denemek icin antremana cikcak diye mehmet ali yilmaz tesislerinde abartmadan soyluyorum 10bin kisi olurdu hep beraber surer giderdik antremani izlemeye..bu soylediklerime benim ve uzerimde ki yas grubunda trabzonda olan herkes yasamistir sahit olmustur..bunlari neden anlatiyorum demek istedigim su, trabzonda futbol kulturu stad kulturu 2000 li yillarin basina kadar var olmustur ve o potansiyeli mevcuttur..sonrasinda ise gerek siyasilerin isi ranta cevirmeleri ve taraftarlar gruplarinin bunu bir nemalanma amaci olarak gormeye baslamasi ,gerekse sistematik olarak bi sekilde takimin onunun kesilmesi nedeniyle futbola olan ilgi giderek azalmaya basladi cunku heyecan kalmadi amacsiz hedefsiz kaldi takim , millet emeginin karsiliginin sahada degil masa basinda alindiginida defalarca gordu bu ligde..buna sehirde siyasetin trabzonsporun onune gecmeside eklenince buyurun cenaze namazina durumu oldu malesef..
Umarim Akyazi ile bu hava tekrar yakalanır.Trabzon rakiplerin ayağı titreyerek geldiği bir şehire yeniden döner.Çok önemsiyorum bu yüzden Akyazıyı.Yeni sayfa açılır inşallah.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah abi dediklerinde haklısın.Dedigin gibi sehri takımdan uzaklastiran bircok etken var.Babamda 96 travmasını söyler hep..Zaten oda ogünden beri futbola küsmüş durumda,bide üstüne 2011 eklenince..Bende yaşım gereği maalasef tribünlerin pek iyi halini göremedim.Iyi oldugumuz sezonlar haric.
Umarim Akyazi ile bu hava tekrar yakalanır.Trabzon rakiplerin ayağı titreyerek geldiği bir şehire yeniden döner.Çok önemsiyorum bu yüzden Akyazıyı.Yeni sayfa açılır inşallah.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Kefenci grup dun de aradan maradan al bizi pankarti acmis rte ye ..ne demek istediler , acaba stada beles girmenin pesindeler de mesaj mi veriyorlar1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin ol trabzonspora yapilanlar onlara yapilsin birak stada gitmeyi onunden gecmezler..sen hatirlamazsin cocuklugum avni akerin maraton dahil tas tribunler oldugu zamanlarda o statda gecti..emin ol icerde her macimiz oldugu zaman ust uste mac izlenirdi sampiyonluga falan da oynamazdik ha 4.luk icin oynadimiz zamanlarda bile bu boyleydi rakipde fark etmezdi..hele ki istanbulun ezikleriyle oynayacaksak o hafta millet sabahtan gider stada girerdi..avrupadan biraz kallavi oyuncu getirildigi zaman denemek icin antremana cikcak diye mehmet ali yilmaz tesislerinde abartmadan soyluyorum 10bin kisi olurdu hep beraber surer giderdik antremani izlemeye..bu soylediklerime benim ve uzerimde ki yas grubunda trabzonda olan herkes yasamistir sahit olmustur..bunlari neden anlatiyorum demek istedigim su, trabzonda futbol kulturu stad kulturu 2000 li yillarin basina kadar var olmustur ve o potansiyeli mevcuttur..sonrasinda ise gerek siyasilerin isi ranta cevirmeleri ve taraftarlar gruplarinin bunu bir nemalanma amaci olarak gormeye baslamasi ,gerekse sistematik olarak bi sekilde takimin onunun kesilmesi nedeniyle futbola olan ilgi giderek azalmaya basladi cunku heyecan kalmadi amacsiz hedefsiz kaldi takim , millet emeginin karsiliginin sahada degil masa basinda alindiginida defalarca gordu bu ligde..buna sehirde siyasetin trabzonsporun onune gecmeside eklenince buyurun cenaze namazina durumu oldu malesef..
hemen hemen aynı yaştayız.benimde çocukluğum avni aker MAY tesisleri arasında geçti,o zamanlar tesisler taraftara açıktı.düşünsenize taa soyunma odalarının kapısına kadar rahatça girebiliyordunuz.o zamanlar yerel gazeteler siyah beyazdı.
şöyle bir anım var
bir ajanda defterine gazetelerden siyah beyaz futbolcu resimlerini kesip hamurla deftere yapıştırdım.her futbolcuya en az 3.4 sayfa ayırdım.hami hariç ,hami o zamanlar genç kızların sevgilisi,erkeklerin ise futbolcu hayaliydi,hami ye en az 10 sayfa ayırdım.üstte de belirttiğim gibi soyunma odasının kapısında bekledim.ayıptır söylemesi yanlış anlaşılmasın. kaleci mahir vardı.düşünün onu çırılçıplak görmüşlüğüm bile varneyse uzatmayayım her futbolcudan deftere imza atmasını istedim.hiç biri kırmadı beni,hamiye sıra gelince bana aynen şöyle demişti,kurşun kalemle imza atmam
zorla attırdık.abartmıyorum idmanları sahanın içinde izlerdik.bi ara büyük orhanın kramponlarını bile çalmışlığım vardı
her futbolcuda doğan taksi vardı.idman bitiminde futbolcuları beklerdik.bizi ana yol bıraksınlar diye.ne günlerdi,trabzonda futbol kültürü o şekildeydi,idmanlar fuldu.özellikle yazın gurbetçiler çok yoğun ilgi gösterirdi,sezonun ilk maçı saıryer.haminin penaltıdan fileleri deldiği maçtı.o maça 43 dk da maraton üst demir parmaklıklar arasından zorla girmiştim..
yani demek istediğim kısaca nereden nereye geldik.şimdi bu haftaki maçın nerde hangi gün hangi saatte oynandığını bilmiyoruzNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
[MENTION=2035]zafer6161[/MENTION]
ula Zafer alem adamsın valla,
ben de duygulandım hem gurur renktaşın yazdıklarından hem senin yazdıklarından,
gerçi doğru durmamışsın yine muzurluklarına güldüm ama insan duygulanıyor diyecek şey bulamıyor,
bizler de bu anlattıklarınızı yaşamadık ama hissettik te sevdik bu takımı,
inşallah aynı maneviyata geri döneriz.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=2035]zafer6161[/MENTION]
ula Zafer alem adamsın valla,
ben de duygulandım hem gurur renktaşın yazdıklarından hem senin yazdıklarından,
gerçi doğru durmamışsın yine muzurluklarına güldüm ama insan duygulanıyor diyecek şey bulamıyor,
bizler de bu anlattıklarınızı yaşamadık ama hissettik te sevdik bu takımı,
inşallah aynı maneviyata geri döneriz.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de bir şeyi eleştirecekseniz en azından tam tarih ve rakamları öğrenseniz sizin açınızdan karşıdaki insanlara olan saygınızı gösterir,eleştirilerinizin bir ciddiyeti,ağırlığı olur.Daha süreçle ilgili olarak tam bilginiz olmadan,eleşitiriyorsunuz.
Eleştirmek kötü bir şey değil ama temeli 3 yıl önce atılan ve bir çok ekleme yapılan,bugüne kadar benzeri yapılmamış çatısı olan bir stadın yapım süresi 3 yıl,bildiğim kadarıyla makul bir süre,işin süresi de bu şekilde baştan planlanmış.
Bunu siyasi bir mesele yapmak da yanlış,ülkenin binbir türlü badire atlattığı bir sürede işler yürütülüyor,buna destek olmak,en azından iyi niyetli eleştirilerle yol gösterici olmak bir vatandaşlık borcu,hangi siyasi düşüncede olursak olalım,taş üstüne taş koyan her insana destek olmak borcumuz.
Her şeyden bir memnuniyetsizlik çıkarmak sağlıklı bir ruh hali değil.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya nın senelik 30-35 M euro geliri olması imkansız nerden duyduysan yanlıştır dostum bu dediğin. Evet biz istanbul takımlarının gözle görülür gerisindeyiz ama belki bursa hariç 10-15 M euro bütçeli anadolu takımlarıylada karıştırmayın bizi
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum