Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dolguyu stadın yapımına neden ekleyeyim?Stadın yapımı ile dolgu aynı şeyler mi?Dolgu ile stadı aynı anda yapabilir misin?Dolgu alanının belli bir süre yerleşmesi,zemine oturması gibi süreçler olmadan stada nasıl başlayacaksın?
    Bu stad geç bitse bize ne erken bitse bize ne?Trabzonspor Kulubünü bile şu anda ilgilendirmiyor konu,Toki ile yüklenici firma arasındaki bir süreç,bizim halihazırda bir stadımız var zaten,sokakta top oynamıyoruz.

İkinci olark bu tür bir kompleks araştırılsın bakalım ne kadar sürede tamamlanır?Bu büyüklükte ve ilk kez yapılan çatı da dahil,kaç ay gecikme makuldur,oturduğu yerden herkes ahkam kesiyor da,bence mantıksız.

Projenin kaç ayda tamamlanması gerektiği kapısındaki tabelada yazıyor. Gidip bakabilirsin.

"Dolgu alanının yerleşmesi" gibi saçma sapan fikrine ise hiç cevap vermeyeceğim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.
    Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin gibilerle tartışmıyorum bile.. "evet" deyip geçiyorum.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Neymiş mesela benim gibiler,uzaylı mı?Sen dünyalısın benim gibiler uzaylı,o yüzden bize hee dersen,yüksek zekamızla o hee'den vermek istediğin her cevabı çıkaracak mıyız?
      Sen ve senin gibi eleştirdiği konuda her hangi bilgi ve tecrübesi olmadan,fikri olan tipleri toplum içinde de rezil ederim,bir şeyler bilmeden o kadar emeğin ve sıkıntının yaşanıp,insanların daha iyi şartlarda hayatını devam ettirmesi için uğraşan insanlara bu bir borç,adamlar zaten iş yapıyor,kafalarını kaşıyacak zamanı yok,bir de sizin giblerin hakaretlerini yiyorlar.
      • Memento mori

Yorum

Neymiş mesela benim gibiler,uzaylı mı?Sen dünyalısın benim gibiler uzaylı,o yüzden bize hee dersen,yüksek zekamızla o hee'den vermek istediğin her cevabı çıkaracak mıyız?
        Sen ve senin gibi eleştirdiği konuda her hangi bilgi ve tecrübesi olmadan,fikri olan tipleri toplum içinde de rezil ederim,bir şeyler bilmeden o kadar emeğin ve sıkıntının yaşanıp,insanların daha iyi şartlarda hayatını devam ettirmesi için uğraşan insanlara bu bir borç,adamlar zaten iş yapıyor,kafalarını kaşıyacak zamanı yok,bir de sizin giblerin hakaretlerini yiyorlar.
        yazar burada benim partime ve yöneticilerine eleştiri yapma, onlar zaten her şeyi bizim için kendi ceplerinden yapıyor diyor.

Yorum

• İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Projenin kaç ayda tamamlanması gerektiği kapısındaki tabelada yazıyor. Gidip bakabilirsin.

"Dolgu alanının yerleşmesi" gibi saçma sapan fikrine ise hiç cevap vermeyeceğim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.
          Aç bakalım o zeminin belli bir süre dinlenmesi gerektiği,dolgu zamanında belirtilmemiş mi?Dolgunun oturması diye bir terim yok mu?Burada fore kazıklar direkt olarak zemine çakıldığı için bekleme süresi daha az oldu ama dolgu zeminde belli bir çökme yerleşme olur,beklenir.
          Tabelada yazılıyor,o işin kitabi hesaplaması,ona bakarsan Urfa stadını,Bolu tünelini de,Bursa stadını,Malatya stadını da birileri hesapladı ama uygulamada belli gecikmeler makuldur.Zaten makul olmayandan sonrasına ceza keserler.
          En son sasone tarafından düzenlendi; 15.10.2016, 14:12.
          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yazar burada benim partime ve yöneticilerine eleştiri yapma, onlar zaten her şeyi bizim için kendi ceplerinden yapıyor diyor.
            Benim partim falan konusu yok,senin gibi bu ülkeye gram faydası olmadan,her şeyden huzursuzluk çıkaran tipler var,benim partim ülkede taş üstüne taş koyan herkes.
            En son sasone tarafından düzenlendi; 15.10.2016, 14:13.
            • Memento mori

Yorum

• Kayseri'de eski stadın yerine avm yapmışlar. Tam şehrin göbeğinde imiş. Yeni stat biraz dışarı taşınmış. Ama uzak değil. Tramway'la yarım saat tutmaz ordan. Ama millet maça gideceğine avm'ye gidiyor şu an.

Buradan ne çıkarabiliriz bilmiyorum ama eskiden avm gibi imkanlar yoktu, yapacak pek bir sosyal imkan yoktu, belki ondan insanlar aktivite olarak maça gidiyorlardı. Artık avm daha cazip geliyor. Bu da eminim tribünleri etkiliyordur, o tarz şehirlerde.
              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 15.10.2016, 14:21.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Türkiye 'de bir iki takım haricinde futbolu pazarlayabilen kulüp yok. O da başarı ile ortaya çıkıyor. Bizde taraftarlık kavramı yok. Başarılı ise destek var başarı yoksa destek yok. Kocaman Gaziantep'te kim gaziantepspor maçına gidiyor veya Kayseri'de? Futbol bi öncelik değil artık. İnsanların başka öncelikleri var. Daha fazla eğlence imkanları var. En azından ellerinde kocaman bi ekran var tüm dünya ellerinin altında. Bizim önceden stada giden orta yaşlı abilerin hepsi facebookta geziyor, online batak oynuyor. Bir kaç nesil sonra e-spor denilen olay bitirecek bizim ülkede tümden bu işleri.

Ülkede zaten spor kültürü yoktu. Sokakta edinilen bir futbol kültürü vardı o da yalan oldu. Sokakta top oynayan çocuk görmeyeli uzun zaman oldu. Benim çocukluğumda betonda, arsalarda oynardık . Belediye hali saha yaptı ücretsiz orası bile boş şu an

İnsanlar interaktif olmanın ,yönetmenin peşinde . Elinde bir gamepad ile tüm dünya takımlarını tüm oyuncularını yönlendirmek varken kimse maç izlemeye tenezzül etmiyor.Doğruya doğru biz güçlünün yanındayız her zaman. Kim kazanırsa o haklı . O yüzden Türkiye'nin neredeyse tamamı 3 istanbul takımını tutuyor. Trabzonspor kara kaşı gözü için mi bu kadar destekleniyor? Geçmişte başarılı olduğu için destekleniyor bir çok çevre tarafından. Başarıya odaklandığımız sporu sadece galibiyet olarak gördüğümüz sürece böyle dönemlerde hiç bir zaman stadımız ve diğer statlar dolmayacak. Hiç bir Anadolu kulübü şampiyon olamayacak. Bugün CL gibi bir organizasyon bile başarısız , bütçesi düşük takımları öteliyor , Euroleague'de statü değişikliği yapıyorlar . Bunları kafalarına göre mi yapıyorlar bunları ? Tabi ki hayır. Dünyanın ,insanın gittiği bu yere bakarak yapıyorlar.
                bu analiz karşısında 1 dakikalık saygı duruşunda bulundum...ötesi yok...üstüne söyleyecek söz yok...yok siyaset, yok şike süreci, yok passolig...sadece bunlar değil tribünlerin boş olma sebebi... yukarıda yazılanlar asıl sebep...
                En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 15.10.2016, 15:21.

Yorum

Benim partim falan konusu yok,senin gibi bu ülkeye gram faydası olmadan,her şeyden huzursuzluk çıkaran tipler var,benim partim ülkede taş üstüne taş koyan herkes.
                  yazar burada benim gibi düşünmeyenler faydasız diyor. ülkeye faydası yok diyor. yazar burada fena halde uçuyor

bunu yaparken de karşısındakiler ne iş yapar, hangi görevlerde ne hizmet vermiş, ne kadar vergi vermiş kimleri nasıl yetiştirmiş bilmeden yapıyor. tek referansı var. ya bendensin, ya benim gibi düşünürsün ya da düşmansın zararlısın. tipik ülkem usulü ucuz politika. şükür bu tiplere çok aşinayız.
                  En son gerenimo tarafından düzenlendi; 15.10.2016, 14:44.

Yorum

• 2 3 gün önce koşmaya çıktım ve Emirates Stadium'un yanından geçtim. Foruma yüklemek için bir kaç fotoğraf çektim.( yukarıda yukledım) Çünkü stada çıkış merdivenleri bizimkini biraz andırdı bana. Amacım bizimki berbat bir şeyi beceremediler demekten ziyade bir kaç düzenlemeyle stadımız nasıl daha güzel hale gelir buna katkı sunmak. Özellikle efsane kadroların bir tabloda birleştirilmesi çok hoşuma gitti. Ondeki heykelde Henr'nin. arsenal yazısı , merdivenlerin arasına store koyulması , stadyumdaki amblem vs. tartışılabilir.

Yorum

• düz beyaz.jpggaziantep.jpg

Bizim yazı sade beyaz değil de şöyle bir ayar verilseydi keşke.,
                      şimdi olmasa bile ilerde kendi renklerimizle bi gölgeleme mutlaka olacaktır
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 15.10.2016, 16:11.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• [MENTION=11958]Ertan 51[/MENTION] Şu tasarım bizde olsaydı : "Ya 100 yılda bir stad yaptık. Z ile İ neden o kadar birbirine yakın ve dip dibe duruyorlar ? Bu kadar zor mu bu işler, daha sonradan koltukların tekrar sökülüp yeniden yazılması lazım. Böyle saçmalık olmaz !" diye bir mesaj görürdük
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @Ertan 51 Şu tasarım bizde olsaydı : "Ya 100 yılda bir stad yaptık. Z ile İ neden o kadar birbirine yakın ve dip dibe duruyorlar ? Bu kadar zor mu bu işler, daha sonradan koltukların tekrar sökülüp yeniden yazılması lazım. Böyle saçmalık olmaz !" diye bir mesaj görürdük
                          Zİ TV'de izlerken gözüme takılmıştı Artık hastalık bir yerde hastalık bizimkisi
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Ertan 51 Şu tasarım bizde olsaydı : "Ya 100 yılda bir stad yaptık. Z ile İ neden o kadar birbirine yakın ve dip dibe duruyorlar ? Bu kadar zor mu bu işler, daha sonradan koltukların tekrar sökülüp yeniden yazılması lazım. Böyle saçmalık olmaz !" diye bir mesaj görürdük
                            Halbuki baya şık görünmüştü gözüme sen deyince fark ettim,
                            evet o ne öyle yaa,hiç olmamış gerçekten de
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zİ TV'de izlerken gözüme takılmıştı Artık hastalık bir yerde hastalık bizimkisi
                              zi yine idare eder, te ye ne demeli

bu yazi bizde olsa millet protesto yürüyüsü yapar

İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökhan Saral : " Ciddi bir gecikmeden bahsediyoruz. Yönetim olarak biz de sabırsızız. Burada işler dört dörtlük rayında gitmedi."
                              • "Bu stat 8-9 ay önce bize teslim edilecekti. Geldiğimiz noktada şuan gördüğüm hala en az 2 aylık daha iş var bu statta."

Dedik yine diyoruz zorlama iş yapmayın.. olmuyor, olmayacak.. daha ilk yağmurda çatı su aldı hala burda kendimizi kandırıyoruz yok her inşaatta olurmuş yok havalandırmadan gelmişmiş 2 damla su akmış. YE TİŞ Mİ YOR ! hala daha yok antalya maçına olur mu şu maça olur mu bu maça olur mu ? Yok Erdoğan sorarsa biz ne diyecük ? böyle iş olur mu ?

BEYLER ! az ciddi olun yahu !

Topraktan giriyorsunuz ev alıyorsunuz en üst kat ev bitmek üzere haftaya size teslim edecez diyorlar bir bakıyorsunuz, tavan löp löp su çekmiş yerler su parkeler kabarmış,inşaat ustaları yere çarşaflar atmış suyu çekmiş diye.. Siz bu manzarayı görüp hala olur böyle şeyler diyebiliyorsanız vallahi bravo.

taze bilgi

Kulüpten gelen bilgiye göre haber gerçek dışı. Kondisyon salonunda temizlikten kalan su var, naylonlar ise halılar kirlenmesin diye serildi.

beyler biraz ciddi olun, her okudugunuz böyl atlamayin

nerde(
                              tavan löp löp su çekmiş yerler su parkeler kabarmış,inşaat ustaları yere çarşaflar atmış suyu çekmiş diye.. Siz bu manzarayı görüp hala olur böyle şeyler diyebiliyorsanız vallahi bravo) bunlar acaba simdi

En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.10.2016, 16:26.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X