mavisi koyu mavi, loca koltuklari ise acik mavi. neden ayni yapmadilar ki?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemavisi koyu mavi, loca koltuklari ise acik mavi. neden ayni yapmadilar ki?
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce yazılmıştı galiba loca koltuklarında örtü(muşamba,poşet vs) var şuan.
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo hikaye, o kadar da fark olusturmaz üzerindeki naylon v.s.. renk farki cok belirgin.
Doğu blokta tam o locaların önünden aldım kombineyi. Net bir şekilde inceleyeceğim sizin için renk farkınıEn son olcay_61 tarafından düzenlendi; 17.09.2016, 22:32.
Yorum
-
İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef stad bosuna yapildi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden güzel kardeşim biraz bahseder misin ? Stad maç kazanan takımlara mı yapılmalı ? Ya da bu mantıkla istersen takım kazandıktan sonraki hafta maçlaro akyazıda kaybettiğinden sonra avni akerde oynayalım uygun olur mu senin için ?
futbol demek basari demek
Spor demek basari demek
mucadele demek
zevk demek
heyecan demek
bunlae varsa stad dolar olmadigina gore bos kalacak
keske vizyonu olan baskan stadi da sataydi da borctan kurtulsaydik
bize 5000 kisilik stad fazla bile gelir
yoksa sen her hafta maca mi gideceksin?
maalesef ben her hafta amsterdam dan gidemiyorum yilda 5-6 defa ancak
ama yasim 8-9 dan beri trabzonumu radyo dan dinleyerek basladik gurbet elde
yas 36 hala izler bakar takip ederiz maalesef basari yok
bu stad bosuna yapildi bu sezon da onumuzdeki sezon da bos kalacak ancak vizyon degisip basari olursa dolar stad
Yorum
-
İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin dusuncene sahip taraftar oldugu icin bosuna yapildi
futbol demek basari demek
Spor demek basari demek
mucadele demek
zevk demek
heyecan demek
bunlae varsa stad dolar olmadigina gore bos kalacak
keske vizyonu olan baskan stadi da sataydi da borctan kurtulsaydik
bize 5000 kisilik stad fazla bile gelir
yoksa sen her hafta maca mi gideceksin?
maalesef ben her hafta amsterdam dan gidemiyorum yilda 5-6 defa ancak
ama yasim 8-9 dan beri trabzonumu radyo dan dinleyerek basladik gurbet elde
yas 36 hala izler bakar takip ederiz maalesef basari yok
bu stad bosuna yapildi bu sezon da onumuzdeki sezon da bos kalacak ancak vizyon degisip basari olursa dolar stad
Yorum
-
Senin dusuncendeki taraftar profili oldugu icin bu durum dayiz.
psv nerde amsterdam nerde iyi bir arastir once
Zaten Turkiye ve Avrupa da ki fark bu olsa gerek basari olsa da olmasa da stadlad doluyor
Cunku burda senin gibi cekirdekci yok
Senin soylemen ile olmuyor bu isler ...Biz Trabzonlu Trabzonsporlu dogduk cocuklarimiz da oule.
Maalesef senin gibi insanlad ile ayni takimi tutuyor seviyoruz.
Insallah bir gun duzelir ve senin gibi toz pembe dusunenler de degisir
tekrarliyorum stad bosuna yapildi
staddan once yapilacak cok sey vardi
hayatinda hic top oynadin mi amator veya profesyonel?
hic bir profesyonel futbolcu arkadasin varmi? Yonetici arkadasin varmi?
bu insanlar ile hic bir masada oturdun mi?
Yani futbolun icinden misin??
sen baya bi futboldan anliyorsun bizim gibi cekirdekci tayfa degilsin anlat birseyler de biz gurbetci cekirdekciler senden birseyler ogrenelim
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim düşüncemde taraftar olsaydı o stad her maç dolar, hiç bir zaman kendi oyuncusunu yuhlamazdı. Başarı için tutuyosan PSV'yi Tutabilirsin maçlarına gitmekte daha rahat olur hem senin gibiler iyi ki uzaktan gelemiyorda çekirdekçi tayfadan 1 kişi eksik kalıyor.
Zaten Turkiye ve Avrupa da ki fark bu olsa gerek basari olsa da olmasa da stadlad doluyor
Senin soylemen ile olmuyor bu isler ...Biz Trabzonlu Trabzonsporlu dogduk cocuklarimiz da oule.
sen baya bi futboldan anliyorsun bizim gibi cekirdekci tayfa degilsin anlat birseyler de biz gurbetci cekirdekciler senden birseyler ogrenelim
Yorum
-
Bundan 10 yıl önce eski konya stadinda (konya 2.ligde) tadilat yapılmıştı. ışıklandırma koltuk falan.ve trt spikeri konyada röportaj yapıyordu. stadı nasıl buldunuz.stad güzel oldu olmasınada bu stadı dolduracak taraftar konyada yok..şimdi aynı durumu biz yasiyoruzNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin dusuncendeki taraftar profili oldugu icin bu durum dayiz.
Öğrenmek isteyene seve seve anlatırım kardeşim merak etme, merak ettiklerini yaz bir kağıda gönder aydınlatayım biraz seni ve türevlerini
Ayrıca psv stadına 2 saat mesafede olduğunu bilmemende üzdü beni istersen coğrafya dersi de verebilirim. Yeter ki öğrenmek iste
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖğrenmek isteyene seve seve anlatırım kardeşim merak etme, merak ettiklerini yaz bir kağıda gönder aydınlatayım biraz seni ve türevlerini
Ayrıca psv stadına 2 saat mesafede olduğunu bilmemende üzdü beni istersen coğrafya dersi de verebilirim. Yeter ki öğrenmek iste
ne kadar bilgisiz oldugunu tekrar kanitladin amsterdam dan psv ye 2 saattraktor ile mi gidiyorsun??
neyse seninle muhattap olmayacagim artik..senin seviyene inmeme gerek yok
hayirli geceler yine de
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum