Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    başarılı bir çalışma marazeren.

vay vay vay skora bak ts-1 gs-0 tabi daha 3. dakika skor değişebilir

işte bizim rengimiz koltuk rengi bu olmalı sayfalarca yazdım ve tartıştım bordo olması için.

tabi marezeren in paylaştığı fotolardaki 2. foto dikkatimi çekti localı trbünün üstü.2.kat locaların üstünde gri kutucuk gibi şeyler var acaba gerçektede bizim stad böylemi olucak yoksa çizimlerde eklenmiş bir görüntümü bu?umarım bizim stadı yapanlar böyle yapablir.

2.bişey daha var arakat localar mükemmel şekilde eflatunmu diyim mavimi lacivertmi diyim bir renkte ve kesinlikle bizim locaların gerçek rengide bu olmalı öyle bembeyaz florasan parlak renkte parlayan beyaz localar olmamalı.beyaz ışık parlak localar olursa üst kat alt kat trübün bütünlüğünü kaybederiz çok ayrık gözükürler.
    Mavi görünen koltukların rengi armadan alındı. Loca tribünündeki gri gördüğün koltuklarda mavi.

İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vvay roninden stad hakkında pozitif mesajlar gözlerime inanamıyorum [emoji2]
    Bende inanamıyorum bence uykusu geldi yalnış yazıyor

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim verdigim renkleri mi kullandin?

Ellerine saglik, Trabzonspor yazisi bile yapmissin koltuklara, cok güzel olmus.
      Sağol fakat armadan aldım renkleri en doğru renkler diye.

Yorum

• Gece yorum yapmasina izin verilmeli bundan sonra bence [emoji2] [emoji2]
        Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Köselerdeki koltuk diziminde sorun cikacak anlasilan.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Köselerdeki koltuk diziminde sorun cikacak anlasilan.
            Çıkmaz siz baskı kurarsanız Timsah arenada da çıktı baskı kurdular sonra düzeldi gerçi o sahayı mahveden taraftara hiç bir şey yakışmaz ama ne diyelim.

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çıkmaz siz baskı kurarsanız Timsah arenada da çıktı baskı kurdular sonra düzeldi gerçi o sahayı mahveden taraftara hiç bir şey yakışmaz ama ne diyelim.
              Rayli sistem olursa cikmaz, lakin senin yaptigin örnekte de belli oluyor ki normal yapildiginda simetri problemleri olacak.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Ayrica marazeren'in kullandigi bircok detayin stadin gercek halinde ne yazikki olacagini düsünmüyorum.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• harika olmus
                  ellerine saglik
                  bilmiyorum bittimi diye , ama hakkini helal et
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Sağol fakat armadan aldım renkleri en doğru renkler diye.
                    Armada ki renkler dogru tonlar degil, ki zaten hangi armaya göre?

Ben sana en az on farkli tonda Trabzonspor armasi gösterebilirim.

Rica etsem, bir de benim verdigim tonda stadyumdan görüntü verebilir misin?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

harika olmus
                      ellerine saglik
                      bilmiyorum bittimi diye , ama hakkini helal et
                      tabiki helal olsun siz teşekkürünüzü edip beni mutlu ediyorsunuz o yeter.

Yorum

• Hocam bunun birde mavi olanini yapar misin? Full mavi bordo yazi

MT27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayrica marazeren'in kullandigi bircok detayin stadin gercek halinde ne yazikki olacagini düsünmüyorum.
                          daha sözde hangar girislerine portativ tribün yapilacak ve tribün isitma sistemi

son duruma göre tek baska olacak yer protokol tribünlerinin üst tarafi basin tribününe ayrildi ve 6 siraya indirilecek

birde iste pankartlarin okadar asaga asilmasina izin vermezler
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mavi sönük kalmis, bordo da biraz acik bana göre.

Olmasi gereken sudur:

Rica etsem, bir de benim verdigim tonda renk secimi yapabilir misin?

Daha hos gözükeceginden eminim. Bu mesajda verdim kodlari:

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mavi sönük kalmis, bordo da biraz acik bana göre.

Olmasi gereken sudur:

Rica etsem, bir de benim verdigim tonda renk secimi yapabilir misin?

Daha hos gözükeceginden eminim. Bu mesajda verdim kodlari:

http://forum.bordomavi.net/showpost....ostcount=57253
                              He deyince olmuyor işte 1 saatimi verdim ayarlamak için. Ve gerçektede böyle yapılması akıllıca olur güneş soldurup boyanın rengini düşürecektir ve sizin istediğiniz renklere ulaşacaktır. TT Arena en açık örneğidir. Kırmızıydı bordo oldu.

Yorum

He deyince olmuyor işte 1 saatimi verdim ayarlamak için. Ve gerçektede böyle yapılması akıllıca olur güneş soldurup boyanın rengini düşürecektir ve sizin istediğiniz renklere ulaşacaktır. TT Arena en açık örneğidir. Kırmızıydı bordo oldu.
                                Programda renk degistirme metodu yok mu? Otomatik olarak bütün #xxxxxx kodlu olan rengi, baska bir kod ile degistirme gibi?
                                Photoshopta bu kolayca yapiliyor, eminim kullandiginiz 3D modelleme programinda da bu mevcuttur.
                                Yani bir tik ile tüm koltuklarin rengi degisemez mi?

Olmuyorsa, caniniz sag olsun ama ben bu renk konusuna cok hassas birisiyim. Yillarca renk mevzusunu anlatmaya calisiyorum ve yine "yanlis" renkler secilmis.

Olsun, ne yapalim. Buna da sükür. Tekrardan tesekkürler.

Edit:

Karsilastirma:

En son cerasus tarafından düzenlendi; 12.07.2015, 04:18.

Yorum

Yükleniyor...
                                X