ne devirmiş arkadaş yapamadılar bir türlü halbuki başkan bundan bir ay öncesinde demişti belli oluyor diye her hafta 1 hafta ileriye ata ata stadı bitirdik neyse açılışta açıklanır..
Başkan çıkıp da anlaşma imzaladık derse sorun olmaz mu sonuçta borsadasın. Şuan belki de anlaşma yapılmıştır ama stadın kesin açılışı belli olunca açıklanacaktır .
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Youtube kanalimiz cok guzel paylasimda bulunuyor.
Bu stadyumla hem takim, hem sehir ayaga kalkacak.
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
. Şu destek kulelerinin kalacağına ciddi ciddi inanan bir kesim var yahu. Facede, instada ve twitterda. Özellikle insta/akyazi.arena'da.
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizim icimizdede tek tuk olsada diger platformlarin cogunda böyle insanlar var
anlik gördüklerini yaradanin bir kanunuymus gibi gören
arastirma istegi sifir, ögrenme ve gelisim acligindan yoksun insanlar topluluklari
cahil olmak sorun degil ama cahillikden sivrilme isteginden uzak olmak bence ayip
Türkiyede ki issizlik oranlarin düsürmenin en etkili yolu lise mezunu olana kadar calismayi yasak etmek olur, en azindan cahil insan orani biraz olsun azalir
En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.09.2016, 17:32.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Bence stadın en güzel ve uniqe yanı ışıklandırması olacaktır. Hem dış ışıklandırması hemde saha aydınlatması mükemmel olabilir. Çatının şeklinden dolayı avrupa statlarında bulunan aydınlatma gibi olabilir.
tesislerin oraya tasınması müthis oldu projedeki suni çimleride baskanın girişimiyle hibrit çim olması cok iyi oldu zaten bizim oranın iklimine en uygun olanıda budur.
tesislerin oraya tasınması müthis oldu projedeki suni çimleride baskanın girişimiyle hibrit çim olması cok iyi oldu zaten bizim oranın iklimine en uygun olanıda budur.
Enerji Bakanı TS taraftarı Sn. Berat Albayrak da stadda inceleme yapmış. 7.haftaya yetişmezse bile 9.haftaya yetişeceğini düşünüyorum. Heyecan dorukta. İlk maçta 41.061 olmaliyiz
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Enerji Bakanı TS taraftarı Sn. Berat Albayrak da stadda inceleme yapmış. 7.haftaya yetişmezse bile 9.haftaya yetişeceğini düşünüyorum. Heyecan dorukta. İlk maçta 41.061 olmaliyiz
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum