Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne devirmiş arkadaş yapamadılar bir türlü halbuki başkan bundan bir ay öncesinde demişti belli oluyor diye her hafta 1 hafta ileriye ata ata stadı bitirdik neyse açılışta açıklanır..
    Başkan çıkıp da anlaşma imzaladık derse sorun olmaz mu sonuçta borsadasın. Şuan belki de anlaşma yapılmıştır ama stadın kesin açılışı belli olunca açıklanacaktır .

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Youtube kanalimiz cok guzel paylasimda bulunuyor.
        Bu stadyumla hem takim, hem sehir ayaga kalkacak.
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Şu destek kulelerini gördükçe için sıkılıyor yemin ederim, bir an önce kaldırsalar şunları da stadyum ferahlasa.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu destek kulelerini gördükçe için sıkılıyor yemin ederim, bir an önce kaldırsalar şunları da stadyum ferahlasa.
            Yorum sana değil.

. Şu destek kulelerinin kalacağına ciddi ciddi inanan bir kesim var yahu. Facede, instada ve twitterda. Özellikle insta/akyazi.arena'da.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yorum sana değil.

. Şu destek kulelerinin kalacağına ciddi ciddi inanan bir kesim var yahu. Facede, instada ve twitterda. Özellikle insta/akyazi.arena'da.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              bizim icimizdede tek tuk olsada diger platformlarin cogunda böyle insanlar var
              anlik gördüklerini yaradanin bir kanunuymus gibi gören

arastirma istegi sifir, ögrenme ve gelisim acligindan yoksun insanlar topluluklari

cahil olmak sorun degil ama cahillikden sivrilme isteginden uzak olmak bence ayip

Türkiyede ki issizlik oranlarin düsürmenin en etkili yolu lise mezunu olana kadar calismayi yasak etmek olur, en azindan cahil insan orani biraz olsun azalir
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.09.2016, 17:32.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bence stadın en güzel ve uniqe yanı ışıklandırması olacaktır. Hem dış ışıklandırması hemde saha aydınlatması mükemmel olabilir. Çatının şeklinden dolayı avrupa statlarında bulunan aydınlatma gibi olabilir.

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  GAP Arena duvarlarındaki renkler Bordo-Mavi değil, Kırmızı-Mavidir.
                  Renklerin doğru kullanılması konusunda bende size hak veriyorum.
                  Seviyoruz seni Şanlıurfaspor

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• tesislerin oraya tasınması müthis oldu projedeki suni çimleride baskanın girişimiyle hibrit çim olması cok iyi oldu zaten bizim oranın iklimine en uygun olanıda budur.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tesislerin oraya tasınması müthis oldu projedeki suni çimleride baskanın girişimiyle hibrit çim olması cok iyi oldu zaten bizim oranın iklimine en uygun olanıda budur.
                      Enerji Bakanı TS taraftarı Sn. Berat Albayrak da stadda inceleme yapmış. 7.haftaya yetişmezse bile 9.haftaya yetişeceğini düşünüyorum. Heyecan dorukta. İlk maçta 41.061 olmaliyiz

82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• 10 yıllık film sona eriyor.Ha gayret

Yorum

• bizde böyle yapmaliyiz

umarim bmn yönetimi bu istegi kulübe bildirir
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizde böyle yapmaliyiz

umarim bmn yönetimi bu istegi kulübe bildirir
                            Şu an başlanan Bordo Mavi karışımı koltuk döşemesi harika. Ama kordorlarin sarı yapılması UEFA'nın diretmesi.

82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Enerji Bakanı TS taraftarı Sn. Berat Albayrak da stadda inceleme yapmış. 7.haftaya yetişmezse bile 9.haftaya yetişeceğini düşünüyorum. Heyecan dorukta. İlk maçta 41.061 olmaliyiz

acılısta hepimiz olmalıyız.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                acılısta hepimiz olmalıyız.
                                İnşallah [emoji122]

82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X