Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet benim şahiserim. Merak etmeyin Trabzonsporu Beşiktaştan daha çok severim
    çalışmalar devam ediyor mu ? ne zamana görürürüz yeni şaheserini ?

Yorum

FIFA veya PES oyununa entregre edilecek mi Akyazı Arena?

Edit: Yani ekleyecek misin?
      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çalışmalar devam ediyor mu ? ne zamana görürürüz yeni şaheserini ?
        Yakında inş

İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        FIFA veya PES oyununa entregre edilecek mi Akyazı Arena?

Edit: Yani ekleyecek misin?
        Entregre yi biliyorum sadece Fifaya

Yorum

• Forumda toplanip bi drone alsak [emoji2] resim/video derdi kalmaz en azindan
          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• valla bugün drone alma işini baya bi düşündüm hatta ödeme ekranından geri döndüm.Toplansak çok rahat alırız.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence çatımız güzel olacak, seneye bu zamanlara yetişir.
              Bu stada vurucu darbeyi cevre düzenlemesi ve isiklandirma yapacak. Cok önemli bunlar.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

Merhaba Eren
                Bu çalışmanda koltukların renkleri konusunda bir kaç farklı renkte düzenleme şansın varmıdır. ?
                Mesela alt kat Bordo, üst kat Mavi yada tam tersi.
                Tüm katlar Bordo veya Mavi şeklinde.
                Birde fazla yüklenmiş olacağım bu çalışmanda köşe çıkışlarını da TS logosuyla kapatabilirmisin ?
                Teşekkürler

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Merhaba Eren
                  Bu çalışmanda koltukların renkleri konusunda bir kaç farklı renkte düzenleme şansın varmıdır. ?
                  Mesela alt kat Bordo, üst kat Mavi yada tam tersi.
                  Tüm katlar Bordo veya Mavi şeklinde.
                  Birde fazla yüklenmiş olacağım bu çalışmanda köşe çıkışlarını da TS logosuyla kapatabilirmisin ?
                  Teşekkürler
                  Köşeler için portatif tribün çalışması yapılıyordu Fatih.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Köşeler için portatif tribün çalışması yapılıyordu Fatih.
                    Bu arkadaş mı yapıyor ?
                    Yoksa gerçek manada mı yapılıyor.?

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arkadaş mı yapıyor ?
                      Yoksa gerçek manada mı yapılıyor.?
                      İnşaattan bahsediyorum.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Forumda baska takim taraftarlarinin uyeligi kesin ve kattiyen yasak değiliydi?
                        Bu sebepten bir cok kisi buradan uzaklastirilmadi mi?
                        Marazerenin ne ozelligi var da halen buraya uye kalabiliyor?

Eren sen yanlis anlama. Benim fikrim duzgun yazan herkesin buraya uye olabilmesi gerektigi.

Ama cok kisinin uzeri cizildigi icin bunu sormam gerekiyor hissettim.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnşaattan bahsediyorum.
                          Bunu yapacaklarına ben pek ihtimal vermiyorum.!
                          İnşallah dediğin gibi yaparlar.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forumda baska takim taraftarlarinin uyeligi kesin ve kattiyen yasak değiliydi?
                              Bu sebepten bir cok kisi buradan uzaklastirilmadi mi?
                              Marazerenin ne ozelligi var da halen buraya uye kalabiliyor?

Eren sen yanlis anlama. Benim fikrim duzgun yazan herkesin buraya uye olabilmesi gerektigi.

Ama cok kisinin uzeri cizildigi icin bunu sormam gerekiyor hissettim.
                              Stada dair modelleme yapıyormuş arkadaş. İstisnai bir durum uyguladık Yönetim Kurulu olarak.
                              Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                              X