Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Koltuklar yerleştiriliyor mu yoksa o görüntüler fake miydi?

Stadın son halinin görüntüleri var mı?

Yorum

• Fazla cilgini cikarmaya gerek yok, saha kenarida hibrit cim olacak. Ve boylesi cok daha guze. Bordo yapmaya kalksan, tartan pisti gorunumu verecek, boyle seyler dusunmeyeim, cim saha devam etsin, beyaz cizgi ile ayrilsin, kalkteli gozuksun. Stadin icine baktigimizda kalite gorelim, ben bu kaliteyi sadece vodofone arenada gorebiliyorum su an. Gercekten harika gorunuyor statlari. Bu goruntu ne ulker arenada ne tt de nede baska bir statdda var Turkiyede. Hatta avrupada bile sayilidir. Umarim bizimkide stadin icine bakildiginda vodofone gibi gorunur, demek istedigim Rizenin stadina bakin, igrenc reklam panolari, aydinlatma igrenc, tribun yapisi cok basit, kaliteden yoksun Toki evleri gibi.. Bizimkinin kesinlikle cok orjinal, kaliteli, capcanli, igrenc reklam panolarindan uzak, tum reklam panolarinin led oldugu, gereksiz hic bir suslemenin olmasigi ( agac, fidan, masa bilimum gereksiz herseyden uzak ) bir tribun ve saha yapisina sahip olmasi verekir..

Umarim boyle olur.
      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Önümüzdeki 20 gün içinde çim serilecekmiş başkan öyle söyledi dün Trt'de.
        Link var mı? Ben kaynak aradım ama böyle bir konuşma bulamadım.

Yorum

• akyazi.jpg

Devlet malesef uzun vadeli dusunmuyor yine. Tramvay hattinin gelmesi sart. Hele hastanenin yapilacagi kesinse. Vatandasin yuzde 50si, ziyaretciler, taraftar vs bunu kullanacak. Duraklarin yerlerinide isaretledim fikir olarak. Insallah biri gorurde ayarlanir biseyler. Suan o tunelin ordaki isler bosuna. 5 seneye yine yikilmasi gerekecek.

Yorum

• Yorum

• Hastaneyi Süleyman Soylu istiyor oraya sadece ve büyük ihtimalle yapacak oraya Soylu hastaneyi.Niye bu kadar ısrarcı gerçekten merak ediyorum.

Yorum

• Akyazı Stadı'nın loca satışları yavaş yavaş başladı.
                Alt limit 85 bin TL (Kale arkaları)
                Üst limit 300 bin TL (Protokol)

65 x (ortalama) 130000 =
                8.450.000
                49 x 300000 =
                14.700.000

toplam:
                23.150.000 yani ~7,5m€
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.08.2016, 20:44.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• koltuklardaki bicimsizligi ortadan kaldirmak icin aslinda kizak sistemi sadece köse olan kisimlara uygulanabilirdi.

Yorum

• İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Link var mı? Ben kaynak aradım ama böyle bir konuşma bulamadım.
                    Dün maçtan önce saat 19:00'da trt haberde söyledi. Barış Yurduseven röportaj yaptı başkanla maç öncesi.

Yorum

• Açılışa geleceğiz bakalım. Bununla ilgili BMN bir başlık açmalı. BMN ailesi stad açılışında bir araya gelmeli muhabbetini yapmalı. Ben açarsam kapatılır daha detaylı bir şekilde yöneticilerimiz den biri geri açabilir. Uyarayım hani.

Yorum

• stadi yetistirecekler de cevresindeki yollar ne olacak? resmen harabe durumda stadin cevresi, tam Türk isi bir acilis olacak yarim yamalak.

Yorum

• Ne kadar ak partili ve Soylu ile alakası olan siyasetçi varsa bildiğim tanıdığım, sordum soruşturdum hepsi hastanenin yerinin şurası olduğunu söyledi. Stadın direkt yanına çizilen hastane projesi gerçeği yansıtmıyor dediler. Ayrıca yolları da ayrı olacak diyorlar. Hastaneyle alakası olmayacakmış stadyumun.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
                          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 21.08.2016, 21:32.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne kadar ak partili ve Soylu ile alakası olan siyasetçi varsa bildiğim tanıdığım, sordum soruşturdum hepsi hastanenin yerinin şurası olduğunu söyledi. Stadın direkt yanına çizilen hastane projesi gerçeği yansıtmıyor dediler. Ayrıca yolları da ayrı olacak diyorlar. Hastaneyle alakası olmayacakmış stadyumun.

Hastane olmamalı orda.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne kadar ak partili ve Soylu ile alakası olan siyasetçi varsa bildiğim tanıdığım, sordum soruşturdum hepsi hastanenin yerinin şurası olduğunu söyledi. Stadın direkt yanına çizilen hastane projesi gerçeği yansıtmıyor dediler. Ayrıca yolları da ayrı olacak diyorlar. Hastaneyle alakası olmayacakmış stadyumun.

300 dönüm diyorlar, orasi toplam 500 dönüm
                              öyle 20 dönümlük noktaylan olmuyor o is

fantazinde canlandirman icin
                              stadyum platformunlan ve hertarafindaki alanlari icinde 134 dönüm alanda

anlatabildimmi
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akyazı Stadı'nın loca satışları yavaş yavaş başladı.
                                Alt limit 85 bin TL (Kale arkaları)
                                Üst limit 300 bin TL (Protokol)

65 x (ortalama) 130000 =
                                8.450.000
                                49 x 300000 =
                                14.700.000

toplam:
                                23.150.000 yani ~7,5m€
                                cardozo-douglas-özer-sefa-ndoye yıllık 21milyon tl alıyor kafa kafaya gelir tüm localar satılırsa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X