Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maşallah stad gerçekten çok güzel oluyor.

Yorum

• 8jk'nin koltuklarla bizimki arasındaki fark nedir acaba. Bir de bizimkilerin montajı biraz eğreti geldi, ince işleri devletin yapması sıkıntı. Sonrasında kulüp tarafından tekrar yatırım yapılacağını zannetmem.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tartan pist her zaman kirmizi olur

zemin hepten cim olacagini bmn akyazidan haberlerinde belirtildi

ayrica mavi minderlerlen kenarlar dösense tam tersine bütünlük saglar, cünkü tribünün alt tarafi zaten mavi

tribün ile bütünlük sağlar demişsin de maç oynanacaği zaman tribünler dolu olacak kardeş koltuklar gözükmeyecek o yüzden yeşil olmasi daha iyidir

Yorum

• Rize maçına baktım .
          Bu hibrit çim EF - SA - NE
          61

Yorum

• Dün "son şampiyon " ilk maçına çıkıyor tribünler bomboş .. ama piksel işi biraz düzeltiyor . Sanki stad doluymuş gibi görünüyor.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hibrit çimin dezavantajı kas sakatlıkları biraz daha fazla oluyor.rizenin stadı 350 bin euroya mal olmus beşiktaş ümraniye tesisleri antreman sahasıda 500 bin euro ya mal olmustu tabiki bu yatırım sadece çimi kapsıyor.bizim stadyumda ısıtma drenaj v.s bakım malzemeleri dahil 10 12 trilyona mal olur vodafone arena gibi yagmur alan bir bölge oldugumuz için bu zemin şarttı antreman tesislerimizde hibrit oluyor.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rize maçına baktım .
                Bu hibrit çim EF - SA - NE
                Ben yakından gördüm maçta tam oturmadı şeklini almadı ama gayet sağlam güzel duruyor tek tek işlediler makina ile ama.bizim eski çimde iyiydi yanmıştı güneşten 7 sene falan iyi gitti yani stad sorummuşum da bitiyor iş

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tartan pist mavi olucak gibi duruyor inş. mavi yapmazlar stadın bütünlüğünü bozucaktır mavi olursa eyer.Kesinlikle yeşil olmalı tartan pist.
                  Tartan zemin malzemesinin mavisi yeşilinden daha kalitelidir,kullanılan geri dönüşüm malzemesinden ve Aşınma direnci daha dayanıklı olması gibi nedenlerden dolayı.Olaya sadece şu renk güzel olur gibi sadece göz zevkimize hitaben bakıyoruz fakat bence en önemli olan bu gibi işlerde kullanılan malzemenin dayanıklı ve kaliteli olması.

Yorum

• Stad yeni yaşam mabedimiz olacak
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Rizenin zemini çok güzel görünüyor, Rize yi bu konuda tebrik ettim bildiğim kadarıyla gs,Bursa,Konya ve Antalya da bile yok,
                      sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rizenin zemini çok güzel görünüyor, Rize yi bu konuda tebrik ettim bildiğim kadarıyla gs,Bursa,Konya ve Antalya da bile yok,
                        Şuan da sadece bjk ve rizede var. Kenarlar mavi suni çim ayrıca

Yorum

• FB_IMG_1471772137868.jpg

20160820_184406.jpg

FB_IMG_1471772176094.jpg
                          En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 21.08.2016, 12:43.

Yorum

• bordo yapalım kenarları karakteristik olsun, mesela anderlecht stadında mor kale arkası çimler.akılda kalıyor, kimliğe dair güzel bir ayrıntı olmuş.

Yorum

• Önümüzdeki 20 gün içinde çim serilecekmiş başkan öyle söyledi dün Trt'de.

Yorum

• Bu Hastane yapımının lafının geçmesi bile sözkonusu olmamalı.

Süleyman Soylu, Orhan F.Gümrükçüoğlu ve ekibi istemezükçü tavırları bırakmalı.

Milletin spor ve eğlenceyi birarada yaşayacağı alanı. Halka hizmet verecek şekilde yaşatmalı, tesis etmelidirler.

Muharrem Usta'nin da bu konu hakkında el pençe divan durması manidar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X