Fazla cilgini cikarmaya gerek yok, saha kenarida hibrit cim olacak. Ve boylesi cok daha guze. Bordo yapmaya kalksan, tartan pisti gorunumu verecek, boyle seyler dusunmeyeim, cim saha devam etsin, beyaz cizgi ile ayrilsin, kalkteli gozuksun. Stadin icine baktigimizda kalite gorelim, ben bu kaliteyi sadece vodofone arenada gorebiliyorum su an. Gercekten harika gorunuyor statlari. Bu goruntu ne ulker arenada ne tt de nede baska bir statdda var Turkiyede. Hatta avrupada bile sayilidir. Umarim bizimkide stadin icine bakildiginda vodofone gibi gorunur, demek istedigim Rizenin stadina bakin, igrenc reklam panolari, aydinlatma igrenc, tribun yapisi cok basit, kaliteden yoksun Toki evleri gibi.. Bizimkinin kesinlikle cok orjinal, kaliteli, capcanli, igrenc reklam panolarindan uzak, tum reklam panolarinin led oldugu, gereksiz hic bir suslemenin olmasigi ( agac, fidan, masa bilimum gereksiz herseyden uzak ) bir tribun ve saha yapisina sahip olmasi verekir..
Devlet malesef uzun vadeli dusunmuyor yine. Tramvay hattinin gelmesi sart. Hele hastanenin yapilacagi kesinse. Vatandasin yuzde 50si, ziyaretciler, taraftar vs bunu kullanacak. Duraklarin yerlerinide isaretledim fikir olarak. Insallah biri gorurde ayarlanir biseyler. Suan o tunelin ordaki isler bosuna. 5 seneye yine yikilmasi gerekecek.
Açılışa geleceğiz bakalım. Bununla ilgili BMN bir başlık açmalı. BMN ailesi stad açılışında bir araya gelmeli muhabbetini yapmalı. Ben açarsam kapatılır daha detaylı bir şekilde yöneticilerimiz den biri geri açabilir. Uyarayım hani.
Ne kadar ak partili ve Soylu ile alakası olan siyasetçi varsa bildiğim tanıdığım, sordum soruşturdum hepsi hastanenin yerinin şurası olduğunu söyledi. Stadın direkt yanına çizilen hastane projesi gerçeği yansıtmıyor dediler. Ayrıca yolları da ayrı olacak diyorlar. Hastaneyle alakası olmayacakmış stadyumun.
Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 21.08.2016, 21:32.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Ne kadar ak partili ve Soylu ile alakası olan siyasetçi varsa bildiğim tanıdığım, sordum soruşturdum hepsi hastanenin yerinin şurası olduğunu söyledi. Stadın direkt yanına çizilen hastane projesi gerçeği yansıtmıyor dediler. Ayrıca yolları da ayrı olacak diyorlar. Hastaneyle alakası olmayacakmış stadyumun.
Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
300 dönüm diyorlar, orasi toplam 500 dönüm
öyle 20 dönümlük noktaylan olmuyor o is
fantazinde canlandirman icin
stadyum platformunlan ve hertarafindaki alanlari icinde 134 dönüm alanda
anlatabildimmi
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum