Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Şantiye de kaç kişi çalışıyor ?

* Tribün alt mahallerinin ve ilave binaların mekanik ve elektrik tesisatları, inşaat ince işçilikleri bitti mi ? Zira bu imalatlar ile çatı imalatının hiç bir alakası yok. 10 kere bitmişti şimdiye kadar.

* İlave imalat ihalesi ne zaman sonuçlanacak ? Yer teslimi ne zaman yapılacak ? Zira hala sonuç ilanı yayınlanmadı.
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• oto girislerini hidrolik acilir, kapanir tribünlen kapatilacak mi? juve örnek

protokol girisinin sag ve sol tarafindaki 2 dev ciplak duvari camlan kamufle etmeyi düsünüyrlar mi?

kar yagisinin zemine düsmesi jeolojik isitma sisteminlen önlenmesi düsünülüyordu, son durum nedir?

zemine hibrit ekiminde mavi veya bordo suni cim dallarinlan Trabzonspor ve isim sponsoru islenmesi düsünülemez mi? nfl örnek

kale aglarinin ince doku ve arma baskili olabilimi?

koltuk tasarim anketi dikkate alindi mi, sonuclar neden aciklanmadi?

futbonaut örnegi gibi özellikle kis aylarinda kullanilmasi antrenman salonu planlar dahilinde mi?

2. kat merdivenleri catal yerine tek serit yapilamaz mi?

koltuklarda kizak sistemi olacak mi?

saha isiklandirmasi led mi?

kat aralarina lcd banner run düsünülüyormu, yada avni akerdeki eski lcd panolari kat aralarina monte edilmesi mümkün mü?

spider cam donanimi mevcut mu?

dis cephe isiklandirmasi yapilacak mi?

turnikelerin stadyum girislerine cekilip platformun halka acilmasi mümkünmü? en azindan deniz tarafinin?

fifa kulüpler world cup evsahipligi icin aday olunmasini istiyoruz, böylece bu kupada oynayan ilk Türk takimi oluruz, bundan haberiniz varmi?

simdilik bukadar aklima geldi @Yiğit Gayretli umarim benim icin bunlari tercüme edersin (sota arcil stayla)

ekleme

smart solutions ekseninde bir app uygulamasi olacak mi?
      olacaksa bu app de büfelerden siparis(with or without delivery) sistemi ve passolig len beraber mobil ödeme uygulamasi olacak mi/ düsünülüyor mu?
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.08.2016, 13:44.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yorum

• Soru soran arkadaşlara teşekkürler.Hepsini not aldık.Tek tek...
          Daha önce de belirttiğimiz gibi,organizasyonlar,açılış,sponsor vb teknik olmayan sorulara cevap alma durumumuz şimdilik yok.Sadece teknik sorulara cevap bulabilecek pozisyondayız.
          Sorular oldukça birikti.Bir kısmını zaten teslim ettik.Bu akşama kadar gelen sorularla birlikte bir parti daha teslim edeceğiz.

Teşekkürler...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulübün taraftar politikası ve statta çalınacak şarkılarda teknik bir yön göremedim ben.

Bunun haricinde soruların yerine ulaşacağından ve hatta çoktan ulaştığından şüpheniz olmasın.

ee neyapalim simdi, bu isteklerimizi sorularimizi veyahutta itirazlarimizi nereye iletelim ? cocuk esirgeme kurumuna mi ?
            En son only ts tarafından düzenlendi; 02.08.2016, 14:54.
            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ee neyapalim simdi, bu isteklerimizi sorularimizi veyahutta itirazlarimizi nereye iletelim ? cocuk esirgeme kurumuna mi ?
              Yahu sen her şeye atar yapmak zorunda mısın?

5 kere yazılmış başlıkta "teknik konuları sorun" diye. Demek ki soruları cevaplayan her kimse sadece teknik konular hakkında bilgi verebilecek birisi. Dilek ve şikayet kutusu açtık demedik.

Stadyumda görmek istediğiniz/istemediğiniz şeyleri yazın demek istesek öyle yazardık.

Lâ havle kuvveti...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Soru soran arkadaşlara teşekkürler.Hepsini not aldık.Tek tek...
                Daha önce de belirttiğimiz gibi,organizasyonlar,açılış,sponsor vb teknik olmayan sorulara cevap alma durumumuz şimdilik yok.Sadece teknik sorulara cevap bulabilecek pozisyondayız.
                Sorular oldukça birikti.Bir kısmını zaten teslim ettik.Bu akşama kadar gelen sorularla birlikte bir parti daha teslim edeceğiz.

Teşekkürler...
                Biz de size teşekkür ederiz...
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu sen her şeye atar yapmak zorunda mısın?

5 kere yazılmış başlıkta "teknik konuları sorun" diye. Demek ki soruları cevaplayan her kimse sadece teknik konular hakkında bilgi verebilecek birisi. Dilek ve şikayet kutusu açtık demedik.

Stadyumda görmek istediğiniz/istemediğiniz şeyleri yazın demek istesek öyle yazardık.

teknik konular ne demektir bunu bilmek zorundamiyiz. yani stadin koselerinin kapatilmasi veyahuuta saha kenari cimlerinin mormu yoksa yesil renktemi olmasi teknik degil, calinan sarkilar teknik oylemi..

asil benim soylemem lazim

La Havle vela kuvvete.

ayrica neden Turk bayragi kirmizi degilde mavi.. ?
                  En son only ts tarafından düzenlendi; 02.08.2016, 14:58.
                  u will need justice at the end..

Yorum

• 1- Stat'ın önünde duran 3 tane daire şeklide ufak binalar var. Bunların hepsi tsclup olarak mı düşünülüyor yoksa farklı bir firmanın kullanımına sunulacağı bilindiği için ona göre mi binayı dizayn edecekler merak ettim.(Pek teknik bir soru olmadı farkındayım ama belki biliyorlardır.)
                    2- Tribünlerde beyaz koltuk kullanılacak mı?
                    3- Muharrem Usta, stat içerisinde bir müze olacağından ve taraftarın bu müzeyi bir hol üzerinden dolaşılacağından bahsemişti. Stat içerisinde böyle bir yapı mevcut mu yoksa stat devir edildikten sonra yönetimin kendi çapasıyla mı oluşturacak.
                    4- Membranlar üzerindeki lekeler projenin hangi aşamasında silinecek?(Kahverengi, kendi başına çıkmayacakmış gibi duran çamurumsu lekelerden bahsediyorum)
                    5- Stat içerisinden fotoğraf çekilmesine izin vermeleri mümkün mü?(İçerisinden kastım koridorlar, salonlar, cafe ve restorant olarak planlanan yerler)

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar Akyazı Stadı konusunda her konuda aklınıza takılan soruları şu birkaç gün içerisinde burada belirtir misiniz ? Soruları bir liste yapıp mail vasıtasıyla cevaplarını öğrenmeye çalışacağız. Bir arkadaşımın gözlemlerine göre stadyum Ekim ortasına yetişirmiş.

Sorularınızı bekliyorum
                      Hibrit çim ekiminde renkli suni çimler kullanılarak Trabzonspor ve / veya sponsor ismi yazılması düşünülüyor mu?

Stad içi ses sistemi çok önemli Antalyada son milli maça gittim hiç bir anons anlaşılmıyor çalan hiç bir şey net duyulmuyor ki milli marşımızı bile bilmesek anlamazdık, bu konuda bir çalışma ve özen olacak mı ?

Misafir seyirci tribünü asla tv ekranında görünebilecek bir noktada olmamalı bu asla kabul edilmemeli bu konu için ne yapılması düşünülüyor ?

Turnikeler mutlaka merdiven başlarında kullanılmalı Antalya Arena da bu şekilde uygulanmış bizim stadımızda da böyle olmalı ( Bu öneri oldu )

Taraftar gruplarıyla kulup bazında bir görüşme planlanıyormu, yeni stad da birleşmeleri ve ortak hareket etmeleri için ne gibi bir planlama düşünülüyor ?

Akyazıda avni akerde olduğu gibi karaborsa tezgahları olacak mı yoksa kulüp bu tezgahlar yeine tsclup ve benzeri lisanslı ürünlerin satışını yapacak tezgahlarmı kuracak. Ayrıca alan içerisinde yine kiralama usulu ile yeme içme ve benzeri standlar kurulabilir mi?

Şimdiden teşekkürler ...
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        teknik konular ne demektir bunu bilmek zorundamiyiz. yani stadin koselerinin kapatilmasi veyahuuta saha kenari cimlerinin mormu yoksa yesil renktemi olmasi teknik degil, calinan sarkilar teknik oylemi..

asil benim soylemem lazim

La Havle vela kuvvete.

ayrica neden Turk bayragi kirmizi degilde mavi.. ?
                        Ben mavi rengi daha çok seviyorum. Cool bir havası var. Çohoş duruyo.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• BJK_5106_1417707406.jpg
                          Karadenizli

Yorum

• Merdivenleri sarıya boyamak değilde, sarı bantlanda yapabilirler.
                            Karadenizli

Yorum

• Bunu yönetime iletmek lazım.
                              Karadenizli

Yorum

• Alt katları mavi koltuk yaparak merdivenlerin açık mavi olma ihtimalini bitirdik sanırım
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X