Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özellikle şu alanlarda bize özgü renk,arma değişik motifler olmalı...

Yorum

• Bugün öğle üzeri arabayla stadın ordan geçtim. 4 işçi saydım, 2 si manzara izliyolardı zaten. Birde bi kepçecik (ben hayatımda bu kadar küçük iş makinası görmedim) hafriyat toplayıp kamyona yüklüyodu. Tahminime göre o kamyon şuan anca dolmuştur.

Önceki sayfalardaki tartışmalara da cevap vereyim. Stad fotolarda küçük gözüküyor ama yakından devasa. Eleştirilerin aksine süper birşey olacak. Tek sorun yavaşlaması.
      En son kyodou tarafından düzenlendi; 22.04.2015, 19:48.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar ''Akyazı Arena'' küçük değil...

Bakın birçoğunuz gidip yakından görmediniz!

Stadyumun yanına gidin, ondan sonra yorum yapın!

Devasa bir stadyum var ortada!

Bu stadyum platform ile birleşmiş, o nedenle platformdan ayrı değerlendiremezsiniz!

Stadyum kocaman bir beton kütleye sahip! Yakından görünce birçoğunuzun fikri değişecek!

Ayrıca çatı yapıldıktan sonra ne kadar hoş bir stadyum olduğunu anlayacaksınız.

Akyazı ile ilgili eleştirdiğim 1-2 şey var.

Localar daha iyi gizlenebilirdi. Üst kat prekastları biraz daha aşağı salınmalıydı.

Araç kapıları 1 tane yapılabilirdi.
        Noktası virgülüne katılıyorum.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Şu stadyum bitsin artık 10 sene oldu...
          2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Koltuklarda gelseydi...
            2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

.....
              arkadaş baraj seti gibi birşey resmen Antalya kale arkası bizimkiyle nasıl kıyaslayabiliyorsunuz her an kapakları açacaklar da su akacakmışcasına
              En son tunganyan tarafından düzenlendi; 22.04.2015, 23:16.
              Alper PEKEN
              Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fotonun ön kısmında kamyon sırtında yeni gelen kolonlar diğerlerine göre çok daha büyük
                Resimde öyle gözüküyor sadece. Yakin mesafede oldugu icin aldatiyor seni.

Yorum

• İlk olarak trabzonlux61x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Resimde öyle gözüküyor sadece. Yakin mesafede oldugu icin aldatiyor seni.
                  Resmi çeken kendisi resme bakıp söylemiyor ki bunu !

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bildiğim kadarıyla çatıyı taşıyacak direkler dikildi ama bu tırdaki direk çok büyük çatıyı taşıyan direklerden daha kalın nerde kullanıcaklar acaba çünkü bu tırdaki direk çok ağırdır çatıyı taşıyacak direklere monte edilecek direkler daha ince olmalı bu kalın direk eğer çatı taşıyan direklere monte edilecekse korkunç devasa bir ağırlık biner çatıya

Yorum

• tabi göz yanılmasıda olabilir tırdaki direkle çatıyı taşıyan direkler aynı kalınlıktada olabilir

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bildiğim kadarıyla çatıyı taşıyacak direkler dikildi ama bu tırdaki direk çok büyük çatıyı taşıyan direklerden daha kalın nerde kullanıcaklar acaba çünkü bu tırdaki direk çok ağırdır çatıyı taşıyacak direklere monte edilecek direkler daha ince olmalı bu kalın direk eğer çatı taşıyan direklere monte edilecekse korkunç devasa bir ağırlık biner çatıya
                        hahahahahahahahahahahahahahha
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Antalta'nın stadı amfi tiyatro gibi olmuş bence. Bu stadı beğenip bizim stadı eleştirmek sanki art niyet gibi geliyor bana. Ama yinede herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.
                          Bir TÜRK'ün başı ancak RUKÛDA eğilir

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hahahahahahahahahahahahahahha
                            kabul etmem gerekir ki biraz saçma yorum yapmışım

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kabul etmem gerekir ki biraz saçma yorum yapmışım
                              Ben şahsen kendim zaten senin saçmalamalarını seviyorum .senide seviyorum . sen bizim gülümüzsün.
                              GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben şahsen kendim zaten senin saçmalamalarını seviyorum .senide seviyorum . sen bizim gülümüzsün.
                                renkdaşım kalbin çok temiz ve komplekslide değilsin .alçak gönüllü tribe girmeyen birisin seni tebrik ederim adamsın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X