Bugün öğle üzeri arabayla stadın ordan geçtim. 4 işçi saydım, 2 si manzara izliyolardı zaten. Birde bi kepçecik (ben hayatımda bu kadar küçük iş makinası görmedim) hafriyat toplayıp kamyona yüklüyodu. Tahminime göre o kamyon şuan anca dolmuştur.
Önceki sayfalardaki tartışmalara da cevap vereyim. Stad fotolarda küçük gözüküyor ama yakından devasa. Eleştirilerin aksine süper birşey olacak. Tek sorun yavaşlaması.
En son kyodou tarafından düzenlendi; 22.04.2015, 19:48.
bildiğim kadarıyla çatıyı taşıyacak direkler dikildi ama bu tırdaki direk çok büyük çatıyı taşıyan direklerden daha kalın nerde kullanıcaklar acaba çünkü bu tırdaki direk çok ağırdır çatıyı taşıyacak direklere monte edilecek direkler daha ince olmalı bu kalın direk eğer çatı taşıyan direklere monte edilecekse korkunç devasa bir ağırlık biner çatıya
bildiğim kadarıyla çatıyı taşıyacak direkler dikildi ama bu tırdaki direk çok büyük çatıyı taşıyan direklerden daha kalın nerde kullanıcaklar acaba çünkü bu tırdaki direk çok ağırdır çatıyı taşıyacak direklere monte edilecek direkler daha ince olmalı bu kalın direk eğer çatı taşıyan direklere monte edilecekse korkunç devasa bir ağırlık biner çatıya
hahahahahahahahahahahahahahha
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Antalta'nın stadı amfi tiyatro gibi olmuş bence. Bu stadı beğenip bizim stadı eleştirmek sanki art niyet gibi geliyor bana. Ama yinede herkesin düşüncesine saygı duyuyorum.
Yorum