Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    facebook akyazı şantiyesi sayfasında Orhan altındaş arkadaşımız stadın içinden 360 derece foto paylaşmış ben buraya atmaya çalıştım olmadı lütfen bu işten anlayan varsa burda paylaşırsa sevinirim şimdiden tşklr..
    360 değil gibi
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Trabzon Akyazi Stadi Santiyesi facebook sayfasında
      başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• Çalışmalar bayramdan sonra 4 katına çıkıp gece vardiyasıyla 8 kat hızlanıyordu ne oldu ? Her gün geçiyorum önünden tık yok..
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• En merak ettiğim şey statın açılış günü 13412 tane ayrı grup ayrı ayrı mı bağıracak yoksa tek ses olabilecek miyiz?
          Twitter Adresim

Yorum

• kombine ve biletler ile ilgili hiç bir bilgi yok henüz?
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Laf salatasından başka birşey yok bu sayfada

Yorum

• * Çatı bittikten sonra bu iş çok hızlanır bence cezamız bittikten sonra burda oynarız
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çatının yoğun bir çelik içinde olması daha heybetli tutuyor güzel olcak
                  mebrandan sonra yogun çelik falan gozukmeyecek . heybeti unutalım bence .
                  ben kabullendım sızde kabullenın
                  61

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Laf salatasından başka birşey yok bu sayfada
                    o zaman gelme buraya bir daha. zorlami
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilgi aldığım kişinin pozisyonunu söylemem de sıkıntı çıkarabilir. Bırakın felaket tellalığını benim bu başlıkta toplam mesaj sayım 5 bile yoktur. Amacım güvenilir kaynaktan aldığım bilgiyi sizlerle paylaşmaktı. Neyse umarım siz haklı çıkarsınız da bu mesajı size hatırlatmak zorunda kalmam. Umarım firma 2-3 aya işi bitirir, siz haklı çıkarsanız bu mesajı alıntı yaparsanız inanın ben memnun olurum.
                      Hocam şimdi tüm şantiyelerde bitmeye yakın bu iş böyledir genelde şantiyenin bitmesine 3-4 ay kala herkes atıp tutar bu şantiye bitmez diye. Bayramdan sonra görüldüğü üzere işçi sayısı ve vinç sayısı iki katına çıkmış, yabaş maksimum işçi sayısına ulaşıp üstüne gece vardiyalarını da koyarsan senin 6 7 ayda bitireceğin adamay süresini 2 ayda da bitirebilirsin. Dersen ki bu stadın bitmemesi gibi bir ihtimal var mı ? tabi ki de var, ama bitmemesinin en büyük ihtimali işçi sayısı veya vinç sayısının yeterli olup olmamasından değildir. Şöyle ki şuan bu stadın bitmemesine engel teşkil edebilecek en büyük sebep şuan sahada olan ve sonrasında gelecek olan eksik çelik kontrüksiyon parçalarının doğru ve projeye uygun gelmesidir. Membran imalat kalitesinde bir sıkıntı yok, çünkü ithal geldiği için adamlar genelde imalatlarını fabrikalarında çok profesyonel çalıştığı için ahatasız gönderirler. Şimdi bu çelik imalat yapan firmayı tanımıyorum, stadı gördüğüm kadarı ile düşük bir fiyata yapıyorlar ve çelik ihalesini alan firma da kar marjı düşük bir teklifle işi almıştır. İşini iyi yapan üretim fabrikalarında büyük tezgaları bulunan çelik firmaları bu ihalelere ucuz fiyatdan girmezler. Bu yüzden burada işi yapan taşeron firmanın kalitesi burada önemli bir fark yaratıyor. eğer iyi bir firma değil ise gelen çelik imalatlarında çok büyük sıkıntılar olacaktır, proje ölçüsünde değildir, yanlış zamanda yanlış parçayı göndermiştir, yetiştirememiştir ya da yanlış göndermiştir. bu saydığım sebeplerden ötürü bizim stad gibi çelik kontrüksiyon imalatının yoğun olduğu projelerde bu çelik işlerini alan firmalardan dolayı gecikmeler yaşanabiliyor. İnşallah Stadı yapan firma kendi çelik taşeron firmasından memnundur, eğer benim saydığım sebeplerden dolayı sıkıntı çekiyor ise stadın bitmesi için istediğin kadar ekip yığ yine de bitmez. Ben uzaktan tabi ki izleyebiliyorum, fotoğraflardan anladığım kadarı ile çelik imalatın kailtesi, boyası ve işçilerin montaj yapım işi kaliteli görünüyor. Bu yüzden bu stadın yetişeceği öngörüsünden bulunuyorum. Ama yetişmeme ihtimali de kenarda duruyor tabii..
                      En son makif61 tarafından düzenlendi; 23.07.2016, 18:08.

Yorum

• Stat sponsorluğu hakkında bir gelişme var mı?
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akustik işi halledilir. Baktık kötü oluyor; bir deplasman haftasında iç taraftan bordo-mavi brandalar çekilir. Olur biter...
                          Salı pazarı mı bu ya
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mebrandan sonra yogun çelik falan gozukmeyecek . heybeti unutalım bence .
                            ben kabullendım sızde kabullenın
                            İçeriden gözükecek yine ben içeriden yukarıya dogru görüntüsünden bahsediyordum neyse stad benim hoşuma gidiyor herkes kendi fikrini değinebilir.

Yorum

• Stadımızın en tartışlamayacak yanı heybeti.Karadeniz Sahil Yolundan geçtiğinizde bile yanında ufacık kalıyorsunuz.
                              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Salı pazarı mı bu ya
                                Beğenmeyen gelmesin Hem pazar senin kültürün. Hiç mi pazar torbası taşımadın?
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X