Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bi gün toplansak 10 15 kişi yanımızda baret yelek vs getirip içeri girmek istesek izin vermezler mi acaba? fotoğraf video vs çekeriz. almazlarsa içeri yörük çadırında yemek yeriz

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu konu önemli , işaretli parsellerin Trabzonspor kulübüne verilmesi gerekir .
      O işaretli parseller kulübün değil mi zaten. Kulübün olmayan kısım stadyumun batısına kalan kısım diye biliyorum.

Yorum

• Renktaşlar. Benim de merak ettiğim sorular var kafamda. Oda biraz siyaset olacak gibi gözüküyor ama. Ne yapalım?
        Bu stadyumun baş tasarımcısı olan Ak Parti Trabzon'dan bir gram oy alamasa bile çalışmalar devam edecek mi?

Yorum

• İlk olarak Derbeder-53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renktaşlar. Benim de merak ettiğim sorular var kafamda. Oda biraz siyaset olacak gibi gözüküyor ama. Ne yapalım?
          Bu stadyumun baş tasarımcısı olan Ak Parti Trabzon'dan bir gram oy alamasa bile çalışmalar devam edecek mi?
          Zannetmem. Belki akboylar basin yoluyla elestirir. Bide bi kaza sonrasi akpye oy vermezseniz iste basiniza bunlar gelir denebilir
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Derbeder-53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Renktaşlar. Benim de merak ettiğim sorular var kafamda. Oda biraz siyaset olacak gibi gözüküyor ama. Ne yapalım?
            İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zannetmem. Belki akboylar basin yoluyla elestirir. Bide bi kaza sonrasi akpye oy vermezseniz iste basiniza bunlar gelir denebilir
            Böyle birşey olamayacağına göre, boşuna yemeyin içinizi...
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O işaretli parseller kulübün değil mi zaten. Kulübün olmayan kısım stadyumun batısına kalan kısım diye biliyorum.
              Şu an kulübe ait 1m2 alan yok orada.
              Stadyum, altında yeralan kapalı alanları barındıran platform ile birlikte ve antreman sahaları ile hemen üzerinde görünen Trabzonspor tesisi olacak yapıların 49 yıllığına kulübümüze devrini bekliyoruz. Bunun dışında , orada kırmızı kalemle işaretlenen parseller ve dolgu sahanın doğu ucunda spor müdürlüğüne inşaa edilmekte olan yapılar hakkında belirsizlik had safhada...

Yorum

• bitmeyeceğini biliyoruz artık bence 2016tı yazında ancak açılır bu stad boşuna heveslenmeyin devre arası açılır diye hayatları trabzonspor sevdalılarıyla dalga geçmek boş vatlerle bizlerle kafa bulamanın keyfini çıkarıyolardır bizlerde keriz gibi dinliyoruz onları aga acayip zoruma gidiyor nedir yani 2016 ya ancak yetişir demek bukadar zormu haytımız yalan üzerine kurulmuş bizlerde o yalan dolan içinde yaşıyoruz yazık

Yorum

• Çalışmalar baya yavaşladı.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Platformun yol tarafınının önünü düzelttiler. Toprak taşıdılar silindirler falan çalıştı. Her gün geçiyorum artık önünden stadın. Neyin döndüğünü görüyorum

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      11 Nisan 2015...

Ciddi bir ilerleme yok malesef dışarda...

Bu nedir ya nerdeyse durma noktasına gelmiş 1 ay önceki fotoğraflarla şunun arasında ne fark var ki? Amaç ne gelecek sezona bu stadın yetişmesini istemeyenler kimler ?????
                      Saygilarimla,

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu an kulübe ait 1m2 alan yok orada.
                        Stadyum, altında yeralan kapalı alanları barındıran platform ile birlikte ve antreman sahaları ile hemen üzerinde görünen Trabzonspor tesisi olacak yapıların 49 yıllığına kulübümüze devrini bekliyoruz. Bunun dışında , orada kırmızı kalemle işaretlenen parseller ve dolgu sahanın doğu ucunda spor müdürlüğüne inşaa edilmekte olan yapılar hakkında belirsizlik had safhada...
                        Stadyum o işaretli parseller ile birlikte Kamp Eğitim Merkezi, İGSM Binası bittikten sonra Trabzonspora devredilecek zaten. Proje detayında Toplam Arsa Alanı: 418.089 m2 olarak zaten belirtildi. Bu konuda belirsizlik hat safhada falan değil. Kulübün devri konusunda uğraştığı kısım projenin Batısında kalan kısım. Resimde çizdiğim alan.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Platformun yol tarafınının önünü düzelttiler. Toprak taşıdılar silindirler falan çalıştı. Her gün geçiyorum artık önünden stadın. Neyin döndüğünü görüyorum
                          Önünden gectigin zaman resim cekebilir misin bizde görsek neyin döndügünü

Yorum

• Asıl korktuğum başımıza gelmez umarım

Renklerde aynı olursa konyanın Torku arenasındaki gibi olur daha cevap vermedi gerçi

En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 12.04.2015, 14:52.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Asıl korktuğum başımıza gelmez umarım

Renklerde aynı olursa konyanın Torku arenasındaki gibi olur daha cevap vermedi gerçi

Sen sormuşsun demişsin ki tartan pist kiremit rengi mi olacak yoksa yeşil renk mi yeşil istiyoruz diye? Erol Bey de demişki ''yeşil çim istiyoruz'' Arkadaş bu iş bu kadar zor mu ya şu tartan pisti yeşil çim yapamıyorsan git yapma bu işi..

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Asıl korktuğum başımıza gelmez umarım

Sırası gelmişken soriyim..

Bizim localarda bunlar gibi mi gözükecek ? Konyanın locaları baya bi gizlenmiş gözüküyor.

2. olarak Konyanın alt ve üst tribünlerinde kaç sıra var acaba ? (Localar hariç)

Ve bu sayı bizde kaç ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

Çalışıyor...
                                X