İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişletme sen?
Yorum
-
SOCAR isminden çok caps uretilir valla benden demesi 😂
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Sadece stadyuma yoğunlaşılırsa yetişir ama sanki şu şekilde bana da yetişmeyecekmiş gibi geliyor..Vodafone Arena'nın stad dışında Maçka tarafındaki düzenlemeleri hala devam ediyor ama adamlar 3 maç oynayıp kupa kaldırdı içerde ama maç oynamaya niyetlilerdi sezon içinde.Bizim inşaatta öyle bir azim göremiyorum.
Yorum
-
-
Türkiye’nin en büyük dış yatırımcısı olarak başta petrokimya, rafinaj, doğal gaz, ticaret, iletim ve dağıtım olmak üzere birçok sektörde faaliyetlerimizi sürdürürken kaynaktan son kullanıcıya kadar uzanan değer zincirimizle üretim kapasitemizi sürekli artırıyoruz.
Sayfanın en altındaki dumanlar bordo mavi çıkıyor, ne iş ?
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki arazinin boş kalan kısmına Socar'lık bişey yapılamaz mı?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki arazinin boş kalan kısmına Socar'lık bişey yapılamaz mı?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoru hattı mı döşeyelim, ne yapalım?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum