Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaklaşık 2 senedir hafta içi her gün stadın yanından 2 defa geçiyorum. temmuzun ortasına geldik. 2 maç ceza, seyircili ilk maç Avni Aker'de olacak, milli maç arası derken en iyi ihtimal ekime sarksa bile hiç 3 ay sonra stad açılışa hazır hale gelir gibi durmuyor. hani diyorum her gün geçiyorum, o yüzden mi hızlanma farkını ya da inşaatın ne kadar ilerlediğini filan anlayamıyorum ama ne bileyim hiç tahmin etmiyorum. gerçekten ekim ayında orada maç yapacak duruma gelirsek ben de çok şaşıracağım.
    bjk nin stadının açılışına 1 ay kala yanından geçmiştim bende . bu stadmı açılacak demiştim. heryeri toprak yığınlarıyla dolu dışarıdaki o direkler yarım yamalak etraf berbat daha çok fazla şey vardı sonra bir baktık adamlar açmış stadı ... bence bize okadar dağınık gelmesinin nedeni çevre düzenlemesinden kaynaklanıyor . yani etrafı bir düzelse turnikeler falan ayarlansa ozaman daha farklı gelecek kesinlikle ...
    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      işletme sen?
      Elektrik Elektronik Mühendisliği bitecek inşallah.

Yorum

• SOCAR isminden çok caps uretilir valla benden demesi 😂

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• Medical Park belkide ozaman sonuna arenada gerek yok
          Karadenizli

Yorum

• Çevre düzenlemesi tam anlamıyla bitmez ancak maç oynama seviyesine gelir

Yorum

• Sadece stadyuma yoğunlaşılırsa yetişir ama sanki şu şekilde bana da yetişmeyecekmiş gibi geliyor..Vodafone Arena'nın stad dışında Maçka tarafındaki düzenlemeleri hala devam ediyor ama adamlar 3 maç oynayıp kupa kaldırdı içerde ama maç oynamaya niyetlilerdi sezon içinde.Bizim inşaatta öyle bir azim göremiyorum.

Yorum

• Trabzonspor SOCAR iyiymiş

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• En son My tarafından düzenlendi; 14.07.2016, 01:58.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Bu sponsor iyi olur Trabzon SOCAR

Yorum

• Türkiye’nin en büyük dış yatırımcısı olarak başta petrokimya, rafinaj, doğal gaz, ticaret, iletim ve dağıtım olmak üzere birçok sektörde faaliyetlerimizi sürdürürken kaynaktan son kullanıcıya kadar uzanan değer zincirimizle üretim kapasitemizi sürekli artırıyoruz.

Sayfanın en altındaki dumanlar bordo mavi çıkıyor, ne iş ?

Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Peki arazinin boş kalan kısmına Socar'lık bişey yapılamaz mı?
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki arazinin boş kalan kısmına Socar'lık bişey yapılamaz mı?
                          Boru hattı mı döşeyelim, ne yapalım?
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Peki arazinin boş kalan kısmına Socar'lık bişey yapılamaz mı?
                            Socar Şehir Hastanesi kurulabilir mesela.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Boru hattı mı döşeyelim, ne yapalım?
                              Olur valla. Hastane olacagına boru gecsin
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Dünya markasından bahsedildi. Şahsen Socar'ı tanımıyorum. Etrafımda ki 6-7 arkadaşa sordum, onlar da tanımıyor. Socar'ın olma ihtimalı bana göre sıfır. olmasın da zaten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X