Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar stad sponsoru turkcell olmayacak kesine yakın bir bilgi.
    sponsor olacak isim herkesi şaşırtacak bir isim olduğu söylendi fakat isim vermıyorlar.sadece çok ust duzey bır fırma dıyorlar
    Sony mi acep? Bir Arap'ın yanına bir de Japon yakışırdı yani
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• aciklasinlar iste ya beklemekten darlik geldi...

Yorum

• Trabzonspor SOCAR.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Turkcell olacağına SOCAR olsa keşke... Yalnız duyduklarımız hiç öyle değil.

Yönetimin bir sürpriz hamlesi mi var bilemem tabi.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Adi cok onemli degil iyi para versinler de.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor SOCAR.
              [MENTION=50287]Poor[/MENTION] un dediği gibi kim daha çok para veriyorsa o olsun ama mümkünse bu olmasın
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Trabzonspor Socar hayırlı olsun.. diyebilirmiyiz o zaman
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• yaklaşık 2 senedir hafta içi her gün stadın yanından 2 defa geçiyorum. temmuzun ortasına geldik. 2 maç ceza, seyircili ilk maç Avni Aker'de olacak, milli maç arası derken en iyi ihtimal ekime sarksa bile hiç 3 ay sonra stad açılışa hazır hale gelir gibi durmuyor. hani diyorum her gün geçiyorum, o yüzden mi hızlanma farkını ya da inşaatın ne kadar ilerlediğini filan anlayamıyorum ama ne bileyim hiç tahmin etmiyorum. gerçekten ekim ayında orada maç yapacak duruma gelirsek ben de çok şaşıracağım.
                  There is no spoon...

Yorum

• trabzonspor socar çok manidar olur

Yorum

• Ne yazık ki yetişecek ümidim azalıyor. Okulda son senem gidebildiğim kadar çok gitmek istiyorum Akyazı'ya. Sonra senede anca 1-2 maç gelebiliriz.

Yorum

• Trabzonspor Socar Arena'da yeni bir derbi maçıyla karşınızdayız

I'm at Trabzonspor Socar Arena
                        En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 13.07.2016, 17:17.

Yorum

• Nedı yani. şikebahçenin stad sponsoru Ülker, sırt sponsoru Halley, tribün sponsorları da Benimo, Biskrem, Çokoprens ve Hanımeller. Adamlar sizin kadar artistlik yapmıyor
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne yazık ki yetişecek ümidim azalıyor. Okulda son senem gidebildiğim kadar çok gitmek istiyorum Akyazı'ya. Sonra senede anca 1-2 maç gelebiliriz.
                            valla ben de o ümitle beklemiştim. ktü de 2010 yılından beri bekledik maalesef okul bu dönem bitti ama stad bitmedi
                            artık uçaklı kombineleri ucuza yakalarsak oyle gideriz

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              valla ben de o ümitle beklemiştim. ktü de 2010 yılından beri bekledik maalesef okul bu dönem bitti ama stad bitmedi
                              artık uçaklı kombineleri ucuza yakalarsak oyle gideriz
                              Hadi ya üzüldüm geçmiş olsun hangi bölümden mezun oldunuz

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hadi ya üzüldüm geçmiş olsun hangi bölümden mezun oldunuz
                                işletme sen?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X