Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
HEG BİNA TEKN.
@AkyaziArena 'daki çalışmalarımız sürüyor #bitiriyoruz #Trabzonspor #hegtech #akyaziarena #bordomavi #karadeniz
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bu statta mac izlemek, alt tribunde keyifli olacak, su ustteki resme bakin, egim super, arkada genis duz bir alan, daralan gitsin iki tur atsin falan, zaten takkm duzelmezsse o duz alanda baya bir volta atan goruruzu will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu statta mac izlemek, alt tribunde keyifli olacak, su ustteki resme bakin, egim super, arkada genis duz bir alan, daralan gitsin iki tur atsin falan, zaten takkm duzelmezsse o duz alanda baya bir volta atan goruruz
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHEG BİNA TEKN.
@AkyaziArena 'daki çalışmalarımız sürüyor #bitiriyoruz #Trabzonspor #hegtech #akyaziarena #bordomavi #karadeniz
Yorum
-
Senelerdir İngiliz tipi tribünlere özenmişimdir, öyle bir stadım olsun istemişimdir. Kasımpaşa tribünlerinde maç izlerken o hissi iliklerinize kadar hissediyorsunuz ancak ne kadar yabancılık çekmesek de sonuçta orası Kasımpaşa'nın stadı
Şimdi gördüğüm fotoğraf, alt tribünler konusunda beni çok mutlu etti. Seyir zevki 10 kat artacak böylece...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenelerdir İngiliz tipi tribünlere özenmişimdir, öyle bir stadım olsun istemişimdir. Kasımpaşa tribünlerinde maç izlerken o hissi iliklerinize kadar hissediyorsunuz ancak ne kadar yabancılık çekmesek de sonuçta orası Kasımpaşa'nın stadı
Şimdi gördüğüm fotoğraf, alt tribünler konusunda beni çok mutlu etti. Seyir zevki 10 kat artacak böylece...Tribün yapımız bu muazzam çatıyla birleşince mükemmel bir atmosfer çıkıyor ortaya. Şu koltukların da montajına bir başlansa eşsiz bir stat olacak.
Yorum
-
Tribun grubuna gerek yok herkes gitsin maci izlesin donsun. 90 dakika bagirmanin bir anlami yok bence. Macin akisina Gore taraftar takimi destekler.
Gol yiyoruz adamlar hala mars söylüyor gol atıyoruz ayni. Mac izlemeye mi gidiyolar bağırmaya mi anlamıyorum.
Yorum
-
Tribün grubu olmalı bence, nitelikli bir taraftar grubu iyi organize olduğunda güzel şeyler yapıyorlar. Ultraslan bunun en güzel örneği. Güzel marşlar, besteler yapılıyor. Ancak bizim taraftar gruplarının tribün kültürü tartışılır tabi. Normalde top bizdeyken full destek, top rakipteyken ıslıklarla baskı ve aynı şekilde hakem kararlarına da bu şekilde baskı uygulanmalı. Bunu şikecilerin taraftarı çok iyi yapıyor mesela. Vira gibi diğer kale arkasında nitelikli, sağlam bir taraftar grubumuz daha olsa adı da "tayfa" gibi anlamlı bir isim olsa mükemmel olmaz mı. Diğerlerinin pankartını stada bile sokmayacaksın.
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün grubu olmalı bence, nitelikli bir taraftar grubu iyi organize olduğunda güzel şeyler yapıyorlar. Ultraslan bunun en güzel örneği. Güzel marşlar, besteler yapılıyor. Ancak bizim taraftar gruplarının tribün kültürü tartışılır tabi. Normalde top bizdeyken full destek, top rakipteyken ıslıklarla baskı ve aynı şekilde hakem kararlarına da bu şekilde baskı uygulanmalı. Bunu şikecilerin taraftarı çok iyi yapıyor mesela. Vira gibi diğer kale arkasında nitelikli, sağlam bir taraftar grubumuz daha olsa adı da "tayfa" gibi anlamlı bir isim olsa mükemmel olmaz mı. Diğerlerinin pankartını stada bile sokmayacaksın.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum