Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Raylı sistem olayı Trabzondaki dolmuş lobisini düşündükçe bana hayal ürünü geliyor.Evet yanlış duymadınız dolmuş lobisi.Akşama kadar ayakkabının arkasına bakıp son ses müzikle yaptığı işe saygısı olmayan herifler bizi şeyinde oynatıyor burda.Raylı sistem olayı hikaye Trabzonda buna kimse izin vermez.

Yorum

• Ben rizede yasarken her maca gidip geliyordum trabzonda yasayanlarda bir zahmet gitsinler

Yorum

• Oraya bir hastane açılırsa ulaşım olarak yatırımı belediye yapmak zorunda kalır. Başka açıları da değerlendirmek gerekir. Mesela ben Hastane, Üniversite yapılmasına karşı değilim. Akyazı bir spor kompleksi buraya katılıyorum fakat AVM VE OTEL'in ne kadar alakası var spor kompleksi ile. Avm ile gelen canlılık uzun vadede Trabzon şehrine cahillik olarak döner. Alan çok fazla büyük kenarında bir hastane o kadar kötü değildir. Kötüdür ama ağım şahım bir rezillik yok yani.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yanıbaşımız samsunda bile var örnekleri.. malesef durum böyle..
          bu araç bi kültür aracı. tarıh için canlı tutulmaktadır. asıl amacı ulaşım ve trafıgı rahatlatma olduğunuda sanmıyorum. taksımde yarım saatte 1 tane geçiyor aynısı. kımse yetersız daha çok koyun demıyor ama. bizde onemlı olan kaç kişi yı en hızlı şekılde nasıl götürevek .. olay odor.

trabzon için tramway sadece hayaldir. ve bence oldukça da gereksızdır. şehrin bir sürü sorunu varken tramway ile ve malıyetı ıle kımse uğraşamaz. trafık sorununu da çözemez çunku trafıgı kılıtleyenler özel araçlar. toplu taşıma raçları değil. 4 lüyü yakıp arabayı park edince anayasal guce kavusuyorlar sankı.

Yorum

• Uzun vadede yine düşünürsek bence kapasiteli tam donanımlı modern cihazların olduğu bir hastane Trabzon kenti için gelir kaynağı olur. Uzun vadeli düşünmek gerekirse göçün durması şehrin canlılık kazanması adına bir adımdır. İşsizliği bir nebze azaltır. Ulaşım imkanı sahil yolunda olduğundan kolaylıkla sağlanacağını düşünüyorum. Spor olarak kötü duracaktır fakat hastane halkın tamamına hitap edecektir. Bu açıdan da düşünülebilir.

Ben Rizeliyim doğma büyüme. Trabzon'un çevre illere göre fazla gelişmesinin sebebini Trabzonspor'a bağlıyorum. Bazı arkadaşlar katılmayabilir gülünç bulabilir ama benim düşüncem budur. İran ile gümrük liman bağlantısının da katkısı vardır. Şehrin tarihi doğal güzelliklerini yok etmeden tüm halka hitap edecek hizmet eğlence kuruluşlarını son derece destekliyorum. Yine bunlar uzun vadede sonuç getirecek hamlelerdir. Misal hastane'de canlılık bir üniversitenin daha açılması doğal olarak bazı eğitim kültür uygulamalarını destekler. Eğitimini alan gençleri en azından düşünebilen insanlar olarak yetiştirebiliriz. Sakın yanlış anlamayın fakat ben Rize - Trabzon'un eğitim olarak yerlerde olduğunu görüyorum. Gönül istiyor ki bu kadar zeki içten samimi ve milliyetçi insanların aynı derecede eğitimli kültürlü ve gerçek inanç sahibi insanlar olmasını. Konu çok saptı ama kişisel fikrim bunlardır. Uzun vadede bunlar yine spor yaşantısına da yansır.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Üç yaşından 23 yaşıma kadar lokantamız dolayısıyla dolmuşçular la iç içeydim.. 100 dolmuşçudan en az 80i cahil sorunlu ve varoş tiplerden oluşuyor. Buna kimse itiraz edemez. Trabzonda dolmuşçular kadar güçlü bir yapı da yoktur. Bunun sebebi de 2 milyon liraya kadar çıkan durak fiyatlarıdır.. Bu yapıyı Trabzon da bozacak ve ya değiştirecek bir güç de yoktur.. Ancak cumhurbaşkanı çıkar derse buraya tramvay hattı yapılacak ancak o zaman yapılır.. Başkada kimse belediyeden filan böyle bir şey beklemesin..

Bir de eğer yapılabilirse hat kesinlikle şimdiki tanjant yolundan gitmeli. Sahilden giden bir hat yarı yarıya yolcu sayısını düşürür. Ancak Akçaabattan gelip beşirliden tanjanta çıkıp tanjant doğrultusunda medikal park, Fatih hastanesi, valilik, adliye, varlıbaş, belediye, atapark, zağnos, tabakhane, meydan, Çömlekçi, değirmendere, forum, KTÜ, havaalanı, kaşüstü... Olarak devam eden bir hat Trabzon için kesinlikle ihtiyaçtır ve yolcu sayısı da çok fazla olacaktır..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üç yaşından 23 yaşıma kadar lokantamız dolayısıyla dolmuşçular la iç içeydim.. 100 dolmuşçudan en az 80i cahil sorunlu ve varoş tiplerden oluşuyor. Buna kimse itiraz edemez. Trabzonda dolmuşçular kadar güçlü bir yapı da yoktur. Bunun sebebi de 2 milyon liraya kadar çıkan durak fiyatlarıdır.. Bu yapıyı Trabzon da bozacak ve ya değiştirecek bir güç de yoktur.. Ancak cumhurbaşkanı çıkar derse buraya tramvay hattı yapılacak ancak o zaman yapılır.. Başkada kimse belediyeden filan böyle bir şey beklemesin..

Bir de eğer yapılabilirse hat kesinlikle şimdiki tanjant yolundan gitmeli. Sahilden giden bir hat yarı yarıya yolcu sayısını düşürür. Ancak Akçaabattan gelip beşirliden tanjanta çıkıp tanjant doğrultusunda medikal park, Fatih hastanesi, valilik, adliye, varlıbaş, belediye, atapark, zağnos, tabakhane, meydan, Çömlekçi, değirmendere, forum, KTÜ, havaalanı, kaşüstü... Olarak devam eden bir hat Trabzon için kesinlikle ihtiyaçtır ve yolcu sayısı da çok fazla olacaktır..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Sonuna kadar katılıyor ve ekliyorum Dolmuşçular için kullandığın tabirler sadece Trabzon için geçerli değildir. Yüzdelik hesaba vuramam fakat istanbulda ne kadar ipsiz sapsız güvenilmez tip varsa dolmuşçu olmuş durumda. Biga'da okudum orada da böyleydi.

Bir berberler iki dolmuşçular. Nedense farklı kesimden insanlar buralarda çalışıyor pek kafa yapım uyuşmuyor.

Yorum

• bu projenin 3-5 secim daha gideri var
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Koltuğundan ulaşımına baştan aşağı sorun olan bir proje. Bizim neticemiz dahi rahat yer görmeyecek bu gidişle...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu projenin 3-5 secim daha gideri var
                      Bence o kadar yok,
                      olursa baş münafığın referandumu olur başka da olmaz,
                      artık dönüşü yok,
                      Allah göstermesin ülke komple savaşa girmezse,
                      Allah göstermesin denizden bir doğal afet gelmezse bu iş bitti,
                      sezonun başına yetişmezse 1-2 ay gecikmeli stad bizde.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• nedir bu allah aşkına, çişini geciktiren çocuk gibi stat geciktiriyorlar, eninde sonunda yapacaksınız zaten zamanında yapın şunu. değişik bir zevk aldıkları kesin ama kıvranan biziz.

Yorum

• Kardeşim ülkenin sevilmeyen evladıyız, stat mevzusunda bile bu çok net belli oluyor.

Yorum

• Sanki sehrin merkezinde her Mac ful çekiyoruz da.. stadin yerinin taraftarla ilgisi yok gitmek isteyen gider istemeyen evinin yanındaki stada da gitmiyordu yine gitmez.

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu araç bi kültür aracı. tarıh için canlı tutulmaktadır. asıl amacı ulaşım ve trafıgı rahatlatma olduğunuda sanmıyorum. taksımde yarım saatte 1 tane geçiyor aynısı. kımse yetersız daha çok koyun demıyor ama. bizde onemlı olan kaç kişi yı en hızlı şekılde nasıl götürevek .. olay odor.

trabzon için tramway sadece hayaldir. ve bence oldukça da gereksızdır. şehrin bir sürü sorunu varken tramway ile ve malıyetı ıle kımse uğraşamaz. trafık sorununu da çözemez çunku trafıgı kılıtleyenler özel araçlar. toplu taşıma raçları değil. 4 lüyü yakıp arabayı park edince anayasal guce kavusuyorlar sankı.
                              Şehrin bir sürü sorunu varken diyorsunuz da bir sürü dediğiniz sorunların belkide en başını çekenlerden bitanesi ulaşım konusu, bunu çözmeyeceksek fikir üretmeyeceksek ??
                              Tramvayda bildiğiniz üzere bir toplu taşıma aracı bu yüzden zaten yapılsın da trafik rahatlasın insanlar ulaşımda güçlük çekmesin diyoruz.

Valla ayrıca ben havaalanı değirmendere oralarda 4lüyü yakıpta trafiği kilitleyen bir araba görmedim ama yinede trafik tıkanıyor o nasıl oluyor o zaman ?
                              Bu sizin dediğiniz gibi basit bir olay değil 2 tane adam 4lü yaktı çekti kentin trafiği felç oldu böyle bişey yok.
                              He dediğiniz şekilde yapanlar yok mu var tabiki. Park konusuyla trafiğin felç olduğu konuyu bana göre imperial hastanesini önündeki yolu kapatıpta hastaneye otopark alanı yaratan zihniyete bi sormak lazım..
                              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Bazı arkadaşlar raylı sistemin 15 günde bir kullanılacağını söylemiş. sen Beşikdüzü'nden Of'a kadar sahil yoluna paralel olarak hafif raylı sistem yaparsan hiçte 15 günde bir kullanılan bir ulaşım aracı olmaz ...
                                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X