Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadi bitirdik sıra hastaneye geldi maşallah
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eleştirenler trabzon trafigini basit zannediyor
      akşam 7 den 9 a kadar terminalden meydana en az 30 dk da gidildiğinin farkında değil heralde...

burası tanjant yani meydana giriş,her akşam burada araçlar cm ile ilerliyor..

burasıda stada giden yolardan birisi,yuani çölekci,,eğer moloz tarafına gidecekseniz bu yoldan gececeksiniz,,burasıda her akşam çok yoğun...

demek istediğim.avniaker de maç olduğu zaman iki yolda kullanılıyordu.genelde tanjant ağırlıklıydı.
      şimdi yeni stada tek yol gidecek.çömleci yolu.zaten ağır olan trafikte maç günleri tam işkence olacak

başka alternatif yol yok...
      Abi toplu tasima diye bir sey yok mu Trabzonda? Ben Çorumlu oldugum icin bilmiyorum ama Çorumda her yere otobus ya da minibus gidiyor. Herkes kendi araciyla giderse zaten her zaman trafik yogun olur. Bu acidan Avrupa gibi toplu tasimayi Turkiyede genel olarak hem gelistirmemiz lazim hem de kultur olarak oturtmamiz lazim bence. Toplu tasimanin avantajlari cok fazla.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [MENTION=50504]yk61[/MENTION] Evet tabiki ulaşım sıkıntısı ayrı bir konu ben sadece merkeze mesafe olarak söylemiştim. Yine Trabzon dışına hiç çıkmayanlar yıllarca, " Trabzonda yokuş çok o yüzden tramvay olmuyormuş." diye avutmuşlardı kendilerini..
        Televizyonda hic mi San Francisco'nun unlu yokuslarindaki tramvaylari gormemisler?

Yorum

• Stadın ulaşımı sorunlu.Herkes her zaman Akyazıya yürüyerek gidemez.

Bence beşirli hatları Akyazıya uzatılmalı.
          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stada maç günü ulaşımı için ben yönetimde olsam şöyle bir şey önerirdim.
            Bu Metrobüs tarzı körüklü belediye otobüsleri tıka basa bindiğinde yaklaşık 200 kişi alıyor. Belki daha da fazla. Yönetim bunlardan 3, 4 tane alsa ve sadece maç günleri olmak üzere belirli bir noktadan stada ücretsiz ya da sembolik bir ücret karşılığında taraftarı taşısa bu iş büyük oranda çözülür. 4 Otobüs tek seferde 800 kişi götürse her biri 10 sefer yaptığında 8.000 kişi eder ki bu da baya iyi bir sayı. E herlhalde kendi arabalarıyla, ya da şehir dışından minibüslerle, ya da şehrin farklı noktalarından dolmuşlarla gelen de olacaktır. Zaten her maçta da 40.000'e oynamayacağımıza göre gayet yeterli olur kanımca.

Ha stattan çıkıştaki yoğunlukta belli bir sıkıntı olabilir ama bu şehir dışındaki bir stat için her için her ulaşım sisteminde olacaktır.
            Stada ulaşım için şöyle bir şey dedim ama kimse umursamadı. Kardeşim mantıksızsa mantıksız bari deyin

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadi bitirdik sıra hastaneye geldi maşallah

renktasim hastane akyazi veya gürbulakami yapilacakmis bilgin varmi bu konuda
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Stada ulaşım için şöyle bir şey dedim ama kimse umursamadı. Kardeşim mantıksızsa mantıksız bari deyin
                Bence cok mantikli kardesim, onceki mesajimda dedigim gibi biraz da kafada bitiyor bu is kultur olarak hala oturmamis Turkiyenin genelinde.

Sembolik ucret 61 kurus olabilir.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  renktasim hastane akyazi veya gürbulakami yapilacakmis bilgin varmi bu konuda
                  Stadin yanına yapılacak eğer onaylanirsa şimdilik biraz beklemede
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence cok mantikli kardesim, onceki mesajimda dedigim gibi biraz da kafada bitiyor bu is kultur olarak hala oturmamis Turkiyenin genelinde.

Sembolik ucret 61 kurus olabilir.
                    Nihayet Valla kardeşim günlerce kouşuyoruz bu konuyu, yok trafiği yok belediyesi, olmuyor işte. Mesele maç günü stada ulaşımsa kulübün yapacağı böyle bir proje ile büyük oranda çözülmüş olur. Yapılmayacak bir tarafı da yok.

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      maratondaki son üçgen ve yol tarafı kale arasındaki üçgenler yapıldı ara parçaları ve membran çerçevelerinin montajı yapılacak . Geriye ne kaldı deseniz 4 tane köşelerin üstten destekleyici kuleye inen parçalar , Deniz tarafı kale arkasındaki üçgenler ( üstten destek kulesine inen parçalar ) ve kapalı tribününde bazı eksik montajlanmamış parçalar. Çevre düzenlemesi çok iyi gidiyor . Sahalar üç aşağı beş yukarı çim serimi için hazır .
                      havalar da güzel ,exstra eforla bu iş temmuza bile biter, çevre düzenlemesi 4-5 aydaha sürebilir sıkıntı yok
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

O otobüslerin 4 tanesi 1 Cardozo parası bizimkilerde binek araç alacak para yok

Yorum

• Bu uzaklık tartışmaları insanı hasta eder. Ne uzağıymış anlamadım duyan da sarıyer den Olimpiyat stadına gideceğini zanneder. Trabzon yahu orası uzak nedir. Rize'den kalkıp maça giden 40 dakikaya gidiyor. Ayıptır şu muhabbet gerçekten. Şehrin merkezindeki avni Aker zaten her maç full yakınlığına binaen?

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu uzaklık tartışmaları insanı hasta eder. Ne uzağıymış anlamadım duyan da sarıyer den Olimpiyat stadına gideceğini zanneder. Trabzon yahu orası uzak nedir. Rize'den kalkıp maça giden 40 dakikaya gidiyor. Ayıptır şu muhabbet gerçekten. Şehrin merkezindeki avni Aker zaten her maç full yakınlığına binaen?
                            İnsanımız bir işte çok ustadır bkz. "bahane bulmak"
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu arada Timsah Arena'nın kale arkaları hakkında hiç yorum göremiyorum ne oldu beyler hani akustik makustik diyordunuz zırt pırt resim paylaşıyordunuz? SÜD tribünü gibi diyordunuz? Bursaspor bu stadyumda maç kaybetmez diyordunuz? Maça gelen rakip takımın ayakları titrer falan Siz var ya sizz beklediğiniz gibi çıkmayınca hiç oralı olmuyorsunuz ama hakkaten rakiplerin ayakları titreseydi gelip buraya "BEN DEMİŞTİM YAHU" diyecektiniz tatlı su yılanları sizi...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Televizyonda hic mi San Francisco'nun unlu yokuslarindaki tramvaylari gormemisler?

yanıbaşımız samsunda bile var örnekleri.. malesef durum böyle..
                                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X