Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mayıs-Haziran gibi çatı bitecekse statın tamamen bitmesi neden eylül-ekimi bulur ki?
    Eğer ki zemin bjknin ki gibi olursa en fazla 20 günde zemin hazır hale gelmiş olur.
    Koltuk takımıda uzun süren bir süreç değil.İnce işler uzun sürecek demek ki.
    Eğer stat çalışanlarının dediği gibi eylülde bitecekse de sorun değil.Sezon Ağustos sonu başlayacak,Federasyondan talepte bulunulup ilk maçı ya da ilk bir kaç maçı deplasmanda oynarız ve Eylül ayı içerisinde hayırlısı ile stadımıza geçmiş oluruz.
    vodafone arenaninda bitmesi agustosu bulacak
    mac oynamak icin simdiden hazir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      vodafone arenaninda bitmesi agustosu bulacak
      mac oynamak icin simdiden hazir
      abi o zaman stat çalışanlarının verdiği tarih stat teslim ve devire hazır hale gelecek tarih oluyor de mi?
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

abi o zaman stat çalışanlarının verdiği tarih stat teslim ve devire hazır hale gelecek tarih oluyor de mi?
        evet, tamamen teslimden konusuyorlardir

Ünal Karaman

Yorum

Mayıs-Haziran gibi çatı bitecekse statın tamamen bitmesi neden eylül-ekimi bulur ki?
          Eğer ki zemin bjknin ki gibi olursa en fazla 20 günde zemin hazır hale gelmiş olur.
          Koltuk takımıda uzun süren bir süreç değil.İnce işler uzun sürecek demek ki.
          Eğer stat çalışanlarının dediği gibi eylülde bitecekse de sorun değil.Sezon Ağustos sonu başlayacak,Federasyondan talepte bulunulup ilk maçı ya da ilk bir kaç maçı deplasmanda oynarız ve Eylül ayı içerisinde hayırlısı ile stadımıza geçmiş oluruz.
          İşin garip tarafı Toki serme çim kullanacak ve stadyumu teslim edecek . Teslim ettikten sonra külüp istediğini yapabilir . Kaldı kı hibrit de buna dahil . İlk etapta Toki hibrit kullanılmayacak . Kulüp stadyumu teslim alınca hibriti kendisi yapabilir.

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İşin garip tarafı Toki serme çim kullanacak ve stadyumu teslim edecek . Teslim ettikten sonra külüp istediğini yapabilir . Kaldı kı hibrit de buna dahil . İlk etapta Toki hibrit kullanılmayacak . Kulüp stadyumu teslim alınca hibriti kendisi yapabilir.
            çim konusunda başkanın açıklamalarından Tokinin zemini hibrit çim yapacağı çıkıyordu, hatta kendi ifadesi ile antrenman sahalarından birinide hibrit yaptırmaya çalışıyoruz demişti.Eğer ki zemini kulüp yapacak olsaydı bu tür açıklamada bulunmazdı diye düşünüyorum.Bugün gerek senin gerekse diğer arkadaşın çim konusundaki bilgileri beni şaşırttı.
            İnşallah zemini Toki hibrit yaparda süreç uzamaz.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İnşallah yeni sezon sözü verildi diye acele iş yapmazlar.
              100 yıl bekledik birkaç ay bizi öldürmez.
              Yeni sezona hazır cümleleri ortadan kalkmalı.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu stadlarda en azından gol tekrarları neden gösterilmez.pozisyon tekrarları falan gösterilse insanlar stadlara gelmeye başlar bence.avrupada bu iş varmı acaba.
                sadece avusturalya ALİGİNDE canlı yayın var.hatta çok ender olsa hakemler yanlış karar verirse bazen ekrana bakim iptal ediyordu.bu arada bir takımın skorbordu en az 15 metre vardi.kale arkasını neredeyse yarısı kadardi
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bu arada dikkat ettinizmi.hiç bir antreman sahasında seyirci izleme yeri yok.
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün yetkili bir abimizle stadyumu baştan sona gezip dolaştık. Soyunma odasından çıkış tüneline,tribünlerden takım otobüs giriş noktasına kadar. Bol bol soru sorup bilgi aldık şimdi kısa kısa size sunayım.

- Stadyum çatısı gerçekten harikulade. Devasa kolonlar resimlerde görüldüğü gibi değil kesinlikle. Tribünlerin tamamı kapalı olacak şekilde ve tamamen desteksiz olarak ayakta durmakta. Mayıs ayı sonunda çatının bitmesi planlanmakta ve daha sonra hemen membran kaplama işine geçilecek ancak membran kaplama kısa süre içinde bitecekmiş.Membran kalitesi malumunuz anlatmama gerek yok bahsedilen gibi ama yakından bakınca oldukça beyaz oldugunu ve ilerleyen günlerde daha da beyazlaşacağını belirtti yetkili abimiz.Tribün üzerindeki membran şeffaf olacakmış dolayısıyla güneş ışınlarının saha içine ve çime ulaşması sağlanacakmış.
                    - Stadyumun görüş açısı özellikle ikinci katlarda çok iyi. Avni aker kale arkasındaki tribün eğimi ile aynı eğimde şu anki tribünler ancak oldukça geniş ve ferah tabi ki. Koltuklar katlanabilir koltuk olacakmış ancak henüz renk seçimi belirlenmemiş. Tribünler sahaya oldukça yakın konumda,bunu sahanın içinden bilakis tecrübe ederek söylüyorum.
                    - Localar konusuna gelince(katlı olanları kastediyorum) maalesef nereden bakarsanız bakın ister sahadan,ister karşı tribünlerden bence rezil bir görüntü. Belki loca önlerine koltuklar yerleştirilince bu apartmanvari görüntü bir nebze olsun giderilir.
                    - Misafir takımınkiler de dahil tüm wc,lavabo,koridorlar 1. sınıf kalite malzeme ile döşenmiş,her yerde logomuz işlenmiş. Oyuncu soyunma odaları,şok havuzları,hakem odaları vs ince işçilik diye tabir ettiğimiz uygulamalar kaldı. Oyuncuların soyunma kabinleri bordo renkli olacak ve montaja hazır haldeler.
                    - Sahaya çıkış tüneli mükemmel. O koridordan saha çıkmak harika bir duygu. Ayrıca hakemlerin görüş açısında olacak şekilde Salih Dursun'un devasa fotosunun çıkış tünelinin bir noktasına yapılması için bazı mühendislerin oldukça baskısı varmış.
                    - Şu anda aktif çalışan işçi sayısı 300 civarı. Maalesef finansman sıkıntısından dolayı tek vardiya çalışılmakta dolayısıyla bu projenin bitiş sürecini etkilemekte. İki ay sonra kamp eğitim merkezi,kulüp binası ve çim,sentetik çim sahalar tamamlanıp teslim edilecekmiş. Doğal çim olacak sahalardan birine 4500 kişilik tribün yapılması planlanmış ancak değişiklik yapılması gündemde imiş. Sebebi ise tff standartlarına uygun olması için bazı değişikliklerin ve ilavelerin yapılması gerekmekte. Bunun ucu da ek maliyet tabi.
                    - Saha zemini çalışması çatının bitimi olan mayıs ayı sonunda başlanacak ve serme çim yapılacak. Tabi projede var olan çim bu şekilde ancak başkanın açıklamasını sorduğumda yani hibrit çim olayını şu anda projede buna yönelik bir değişiklik olmadığından bahsetti. Çim serme işlemine eğer mayıs ayı sonunda başlanırsa ki planlama bu şekilde 3-3,5 ay sonrasında kullanıma hazır hale gelecekmiş.
                    - En can alıcı soru olan stad bu sezon başına açılacak mı sorusuna bu tempoda çalışıldığı takdirde eylül ayı başında sezona hazır olurmuş. Şahsen ben pek ihtimal vermedim.
                    - Alanın diğer yarısına hastane yapılıp yapılmayacağını sorduğumuzda hastane yapılmasının oldukça uzak bir ihtimal olduğundan bahsetti. - Özellikle Toki'nin bu stadyuma çatısı,fore kazık sistemi,deniz dolgusu üzerinde olması nedenleriyle çok önem gösterdiğinden bahsetti. Ancak bu denli önem verilen bir projenin neden taraftarımıza daha iyi tanıtılmadığı,anlatılmadığı ve reklamının iyi yapılmadığını sorduğumda bunda özellikle yönetimlerin çok başarısız ve yetersiz olduğundan bahsetti.

Gezip gördüğüm kadarıyla elde ettiğim bilgileri sizlerle paylaştım. Fotoğraf ve video paylaşımı konusunda ise yetkili abimiz bu konuda paylaşım yapılmamasını özellikle rica etti. Umarım bu paylaşım stadyumu merak eden sizlere bir nebze olsun faydalı olur.

şu tuvaletlerde soyunma odalarında falan beyaz beyaz ev banyosu gibi fayanslar kullanılıyor deniyordu inşallah daha şık güzel renkler seçilmiştir.
                    şu hibrit işi can sıkıcı inşallah bir terslik olmaz.

Yorum

• Hibrit cim bence olmazsa olmaz değil.bizim avni akeein zemini çoğunlukla ligdeki en iyi zeninlerden biri olmuştur.çünkü trabzonda yağmur yagmamasi gibi bir sıkıntı pek yok.hibrit görsel açıdan iyi gözüküyor ama bence olmasa da olur.
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hibrit cim bence olmazsa olmaz değil.bizim avni akeein zemini çoğunlukla ligdeki en iyi zeninlerden biri olmuştur.çünkü trabzonda yağmur yagmamasi gibi bir sıkıntı pek yok.hibrit görsel açıdan iyi gözüküyor ama bence olmasa da olur.
                        sezon basi zemin herzaman berbat oluyor tuzlu yagmur yüzünden
                        sezona kötü baslangicta payi oluyordu

ayrica yeni zemin dolgu üzerindeki toprakta olacak, tribünler tamamen üstü kapanmis bir stadyumda günes yüzüde daha az görecektir zemin

santiyedekilerin haberi henüz olmayisinida sorun olarak görmüyorum, toki yenilikleri hazirlayip yolladilarmi ögrenirler

1-2 ay önce [MENTION=37544]uyuss[/MENTION] arkadasin santiyedeki arkadasi idia ediyordu bu sene bu stadyum bitmez diye, simdi en gec eylül diyorlar, yarin öbür gün daha neler diyecekler ...

sorumlu kisilerin aciklamalarini dikkate alirsak dogruya en yakin rayda oluruz

Ünal Karaman

Yorum

• Akyazı stadı... zeminde yakışan olacak;yani hibrit olacak.Antreman sahalarından birini de hibrit yapmaya niyetliyiz.

Baskanimiz Muharrem Usta

23 Mart / Twitter

-----------

Hatta aspor du sanirim Toki ye tsk etti bu konuda.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burda dayatmaci fikir anlayışımı var.bende zevkimi fiktimi söylüyorum .

Ve artı 4-5 üye bana karşı iyice uslubunu bozdu adminlerimin nasıl gözünden kaçıyor hayret.

Ceza isinide renkdas sen belirleyemessin burda yöneticiler var.bana satasanlar ilk ceza almalı.
                            senin cezali oldugunu gormek beni mutlu ediyor ronin. insallah yoneticiler senin Trabzonsporlu olmadigini, ortaligi karsitirmakla gorevli biri oldugunu herkes gibi anlarlarda komple bu siteye girisin yasaklanir.
                            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sezon basi zemin herzaman berbat oluyor tuzlu yagmur yüzünden
                              sezona kötü baslangicta payi oluyordu

ayrica yeni zemin dolgu üzerindeki toprakta olacak, tribünler tamamen üstü kapanmis bir stadyumda günes yüzüde daha az görecektir zemin

santiyedekilerin haberi henüz olmayisinida sorun olarak görmüyorum, toki yenilikleri hazirlayip yolladilarmi ögrenirler

1-2 ay önce [MENTION=37544]uyuss[/MENTION] arkadasin santiyedeki arkadasi idia ediyordu bu sene bu stadyum bitmez diye, simdi en gec eylül diyorlar, yarin öbür gün daha neler diyecekler ...

sorumlu kisilerin aciklamalarini dikkate alirsak dogruya en yakin rayda oluruz
                              Valla öyle hatta daha geçenlerde yine konuştuk dedim abi hızlanma var ne diyorsun diye size öyle geliyor demisti hatta yemegine iddiaya girdik bakalım inşallah yetişir ama pek güven vermiyorlar açıkçası
                              Trabzonspor

Yorum

• [MENTION=19775]uzungöllü[/MENTION] Sağol varol,teşekkürler paylaşım için,ellerine sağlık.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X