Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bjk stadı konuşulup duruyor bu sitede o telekominikasyon şirketinin adı kullanımı yasaklanmalı.

bu hem bjk ye reklam hem o şirkete reklam.nasıl yapıyorsunuz bunu.
    Yanlış anlama eleştirmek için söylemiyorum ama bu isim konusuna çok takılmışsın sürekli dile getiriyosun. Sonuçta bu stadın ismi vodafone arena. Bu ismin kullanılması kadar doğal birşey yok. Adamlar bu isim için dünyanın parasını ödediler. Biz sevsek de sevmesek de stadın adı bu. Dünyanın hiçbir yerinde stad ismi takım ismiyle söylenmiyo. Her stadın bir adı var.
    BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanlış anlama eleştirmek için söylemiyorum ama bu isim konusuna çok takılmışsın sürekli dile getiriyosun. Sonuçta bu stadın ismi vodafone arena. Bu ismin kullanılması kadar doğal birşey yok. Adamlar bu isim için dünyanın parasını ödediler. Biz sevsek de sevmesek de stadın adı bu. Dünyanın hiçbir yerinde stad ismi takım ismiyle söylenmiyo. Her stadın bir adı var.

peki adminim.

demek istedğim algı olayıydı.burda madem siz yazdınız bende yazıyım.burda her vdofone denilişinde o şirketin reklamı yapılıyor.belikide ben fazla titiz düşünüyorum.

burda her üye o şrket ismini dedikçe istemeden de olsa bjk ye katkıda bulunuyor bence ve o şirkete.

not=siyasi görüşüm yoktur.

örnek akp demek var ak parti demek var.işte algı bu.

bu site çok büyük bir site türkiyenin en büyük trabzonspor tarfatr sitesi burası bjk stadı dendiğinde aslında o şirketin ismi telefuz edilerek katkı yapılıyor bjk ye.o şirketin adı hafızalara yazılıyor.(tamam zaten biliniyor ama o rakibimiz)

neyse uzatmyım adminim düşüncemi yazdım.bana göre doğru.isteyen desin.
      En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 23:40.

Yorum

• İlk olarak rhm04 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet aracım için hani bordo mavi olsa bile yeter

aracına napıcan yani

Yorum

• rhm04

çok pardon renkdaşım yanlış okumuşum aracım için bordo mavi koltuk kııfı SATMAK istiyoırum diye okudum .

Yorum

• Önce şunu düzeltelim admin değilim : )
            Sadece il temsilcisiyim. Onu da uzun zamandır yapamıyorum. Düşüncene saygı duyuyorum ancak bence burda o isim telaffuz edildikçe o firma kazanıyo gibi bi durum olamaz. Zaten en baştan anlaşmalar yapılmış isim hakkı ödenmiş yani. Biz ismi söylesek de soylemesek de rakamlar değişmez. Bence boş yere takıyorsun bu kadar diye söylemek istedim. Sonuçta dediğim gibi stadlar adlarıyla anılıyor takımlarla değil. Bunu değiştiremeyiz
            En son vuralkara tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 23:52.
            BMN İZMİR

Yorum

• olabilir var problem yok. atlet tarzı arabanın ön koltuğuna giydirilen kılıflardan bakıyorum. trabzonda illaki vardır diye düşündüm
              En son rhm04 tarafından düzenlendi; 12.04.2016, 23:53.

Yorum

• İlk olarak rhm04 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                olabilir var problem yok. atlet tarzı arabanın ön koltuğuna giydirilen kılıflardan bakıyorum. trabzonda illaki vardır diye düşündüm

renkdaşım diyeceğim şu devir bilişim teknoloji devri.yazıcan google ye trabzonspor araba koltuk kılıfı diye.tüm şehirlerdeki tüm dükkanlar karşında.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  renkdaşım diyeceğim şu devir bilişim teknoloji devri.yazıcan google ye trabzonspor araba koltuk kılıfı diye.tüm şehirlerdeki tüm dükkanlar karşında.
                  zaten sorumu sorarken nette çok aradığımı yazmıştım. trabzonsporun renklerine uygun olanı dahi yok. o sebepten belki trabzonda yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirler diye düşündüm

Yorum

• S.a. arkadaslar.

Yeni stadimizin catisi sadece üstdenmi kapanacak, yoksa altida kapanacakmi. Altinin kapanmasi cok önemli bence, cok iyi atmosfer olusturabiliriz böylece.

Cf2kwedWQAESPmL.jpg

Yani burasida düzmü olucak? Umarim anlatabilmisimdir :d
                    En son Trabzon-Spor-61 tarafından düzenlendi; 13.04.2016, 00:06.
                    BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      S.a. arkadaslar.

Yeni stadimizin catisi sadece üstdenmi kapanacak, yoksa altida kapanacakmi. Altinin kapanmasi cok önemli bence, cok iyi atmosfer olusturabiliriz böylece.

[ATTACH=CONFIG]8970[/ATTACH]

üstü kapanacak diye biliyorum.
                      bence de altı da kapansa iyi bir atmosfer oluşabilir ama çatının da bi anlamı kalmaz o zaman )

Yorum

S.a. arkadaslar.

.
                        En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 13.04.2016, 00:41.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu stadı ne kadar reklam edersek edelim bir vodofone arena gibi karşılanmayacak malesef.tt arena bile bu kadar sükse oluşturmamıştı.sebebi gs nin stad özlemi çekmemesi.bjk bunu yaşadığı için stad çok ön planda.bana göre hazirana kadar bekleyebilir sponsor işi.bize artık reklam değil para lazım malesef ...
                          BJK Stadyumunun reklamının yüksek olmasının nedeni kendi ellerinde, kendi kullanımlarında olan, kendilerinin yaptığı stadyumu pazarlamaları, GS TT Arena öyle değildi, stadyum bitip Ali Samiyen stadyumunu devir ettikten sonra TT Arenayı devir alıp istedikleri gibi tasarrufta bulunmaya başladılar, Akyazı da öyle olacak, bittikten sonra Trabzonspor da Avni Akeri verip karşılığında Akyazı yı alacak ve ondan sonra Akyazı ile ilgili tasarrufta bulunabilecek. Yani isim hakkı ve diğer tasarrufların Trabzonspor tarafından yapılabilmesi için öncelikle yüklenici firma Akyazı yı bitirip TOKİ ye onlarda Trabzonspor a devir edecekler, gerisi kolay olacak inşallah. Dilerim bu süre uzun sürmez.

Yorum

S.a. arkadaslar.

üstten kapanacak.arka sayfalarda bir arkadaş hocasına sormuştu yanılmıyorsam akustik için dış bükeylik daha iyi cevabını almıştı.zaten hesaplanmıştır.bence türkiyenin en güzel stadı olmasada en baskılı ven en iyi akustiğe sahip stadı olacak.ambians olarak malesef vodofone arena demek zorundayım tribün dikliği vs çatı basıklığında tribün dikliğinin en güzel kozu o.

Yorum

• Bu stadyumda dolu tribunler onunde mac oynanmayacagi
                              basit matematik hesabi yapildiginda ,cok net görülüyor.
                              Tabi ki mevcut sartlar.taraftarin takima olan ilgisi dahilinde...
                              Merkez nufusu 300 bin olan bir sehir...bunun 150 bini kadin...
                              Yani tribunde asil yogunlugu olusturacak maksimum 150 bin nufus var sehirde...60 yas ustu ve 10 yas alti nufusuda saymaz isek bu sayi 120 bin lere dusuyor... Yani 40 bin kisilik stadin dolmasi icin... Polisi savcisi askeri memuru iscisi patronu copcusu ogrencisi fakiri zengini herkes dahil.... Her 3 kisiden birinin maca gitmesi gerekiyor.

Yorum

• bkl bugun 10.sırada olsaydı o stad okadar çok ilgi çekmezdi,stadı ilgi çektiren reklam yaptıran bjk nın şuandsa şmp lugun 1 numaralı favoırisi olmasından dolayıdır
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Çalışıyor...
                                X