Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haftanın ilk gününe [MENTION=19775]uzungöllü[/MENTION] nün güzel haberleriyle başlıyoruz teşekkürler...

Yorum

• Trabzonu bilmem ama dışarıdaki insanlar için hala bu stad hatta akyazı konusunda bi heyecan göremiyorum.
      yönetim de uyuyor resmen bu konuda. Yani reklam yok stadı pazarlama yok alanın geri kalanında nasıl bi organizasyon olacak belli değil. Yönetim artık başlasın bişilere bence. Tabiri caizse çocuğun adını koysun .

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşallah yeni sezon sözü verildi diye acele iş yapmazlar.
        100 yıl bekledik birkaç ay bizi öldürmez.
        Yeni sezona hazır cümleleri ortadan kalkmalı.
        Bence de,
        nasıl olsa oynayacağımız bir stadımız var,bjk gibi göçebe değiliz,
        yapılan iş layıkıyla yapılsın,aceleye getirilmesin,ince detaylar es geçilmesin,
        şöyle 10 numaraya yakın bi iş çıksın ortaya,
        hem içi hem dışı adam gibi yapılsın ben razıyım gecikmeye.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün yetkili bir abimizle stadyumu baştan sona gezip dolaştık. Soyunma odasından çıkış tüneline,tribünlerden takım otobüs giriş noktasına kadar. Bol bol soru sorup bilgi aldık şimdi kısa kısa size sunayım.

- Stadyum çatısı gerçekten harikulade. Devasa kolonlar resimlerde görüldüğü gibi değil kesinlikle. Tribünlerin tamamı kapalı olacak şekilde ve tamamen desteksiz olarak ayakta durmakta. Mayıs ayı sonunda çatının bitmesi planlanmakta ve daha sonra hemen membran kaplama işine geçilecek ancak membran kaplama kısa süre içinde bitecekmiş.Membran kalitesi malumunuz anlatmama gerek yok bahsedilen gibi ama yakından bakınca oldukça beyaz oldugunu ve ilerleyen günlerde daha da beyazlaşacağını belirtti yetkili abimiz.Tribün üzerindeki membran şeffaf olacakmış dolayısıyla güneş ışınlarının saha içine ve çime ulaşması sağlanacakmış.
          - Stadyumun görüş açısı özellikle ikinci katlarda çok iyi. Avni aker kale arkasındaki tribün eğimi ile aynı eğimde şu anki tribünler ancak oldukça geniş ve ferah tabi ki. Koltuklar katlanabilir koltuk olacakmış ancak henüz renk seçimi belirlenmemiş. Tribünler sahaya oldukça yakın konumda,bunu sahanın içinden bilakis tecrübe ederek söylüyorum.
          - Localar konusuna gelince(katlı olanları kastediyorum) maalesef nereden bakarsanız bakın ister sahadan,ister karşı tribünlerden bence rezil bir görüntü. Belki loca önlerine koltuklar yerleştirilince bu apartmanvari görüntü bir nebze olsun giderilir.
          - Misafir takımınkiler de dahil tüm wc,lavabo,koridorlar 1. sınıf kalite malzeme ile döşenmiş,her yerde logomuz işlenmiş. Oyuncu soyunma odaları,şok havuzları,hakem odaları vs ince işçilik diye tabir ettiğimiz uygulamalar kaldı. Oyuncuların soyunma kabinleri bordo renkli olacak ve montaja hazır haldeler.
          - Sahaya çıkış tüneli mükemmel. O koridordan saha çıkmak harika bir duygu. Ayrıca hakemlerin görüş açısında olacak şekilde Salih Dursun'un devasa fotosunun çıkış tünelinin bir noktasına yapılması için bazı mühendislerin oldukça baskısı varmış.
          - Şu anda aktif çalışan işçi sayısı 300 civarı. Maalesef finansman sıkıntısından dolayı tek vardiya çalışılmakta dolayısıyla bu projenin bitiş sürecini etkilemekte. İki ay sonra kamp eğitim merkezi,kulüp binası ve çim,sentetik çim sahalar tamamlanıp teslim edilecekmiş. Doğal çim olacak sahalardan birine 4500 kişilik tribün yapılması planlanmış ancak değişiklik yapılması gündemde imiş. Sebebi ise tff standartlarına uygun olması için bazı değişikliklerin ve ilavelerin yapılması gerekmekte. Bunun ucu da ek maliyet tabi.
          - Saha zemini çalışması çatının bitimi olan mayıs ayı sonunda başlanacak ve serme çim yapılacak. Tabi projede var olan çim bu şekilde ancak başkanın açıklamasını sorduğumda yani hibrit çim olayını şu anda projede buna yönelik bir değişiklik olmadığından bahsetti. Çim serme işlemine eğer mayıs ayı sonunda başlanırsa ki planlama bu şekilde 3-3,5 ay sonrasında kullanıma hazır hale gelecekmiş.
          - En can alıcı soru olan stad bu sezon başına açılacak mı sorusuna bu tempoda çalışıldığı takdirde eylül ayı başında sezona hazır olurmuş. Şahsen ben pek ihtimal vermedim.
          - Alanın diğer yarısına hastane yapılıp yapılmayacağını sorduğumuzda hastane yapılmasının oldukça uzak bir ihtimal olduğundan bahsetti. - Özellikle Toki'nin bu stadyuma çatısı,fore kazık sistemi,deniz dolgusu üzerinde olması nedenleriyle çok önem gösterdiğinden bahsetti. Ancak bu denli önem verilen bir projenin neden taraftarımıza daha iyi tanıtılmadığı,anlatılmadığı ve reklamının iyi yapılmadığını sorduğumda bunda özellikle yönetimlerin çok başarısız ve yetersiz olduğundan bahsetti.

Gezip gördüğüm kadarıyla elde ettiğim bilgileri sizlerle paylaştım. Fotoğraf ve video paylaşımı konusunda ise yetkili abimiz bu konuda paylaşım yapılmamasını özellikle rica etti. Umarım bu paylaşım stadyumu merak eden sizlere bir nebze olsun faydalı olur.
          Bilgiler için teşekkürler. Acaba karşı tepeden inecek yeraltı sularının deşarjı için neler yapılacak sordunuz mu?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu stadyum ile ayağa kalkamazsak bizden bir sey olmaz siradan anadolu takimi olma yolunda hizla ilerleriz

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün yetkili bir abimizle stadyumu baştan sona gezip dolaştık. Soyunma odasından çıkış tüneline,tribünlerden takım otobüs giriş noktasına kadar. Bol bol soru sorup bilgi aldık şimdi kısa kısa size sunayım.

- Stadyum çatısı gerçekten harikulade. Devasa kolonlar resimlerde görüldüğü gibi değil kesinlikle. Tribünlerin tamamı kapalı olacak şekilde ve tamamen desteksiz olarak ayakta durmakta. Mayıs ayı sonunda çatının bitmesi planlanmakta ve daha sonra hemen membran kaplama işine geçilecek ancak membran kaplama kısa süre içinde bitecekmiş.Membran kalitesi malumunuz anlatmama gerek yok bahsedilen gibi ama yakından bakınca oldukça beyaz oldugunu ve ilerleyen günlerde daha da beyazlaşacağını belirtti yetkili abimiz.Tribün üzerindeki membran şeffaf olacakmış dolayısıyla güneş ışınlarının saha içine ve çime ulaşması sağlanacakmış.
              - Stadyumun görüş açısı özellikle ikinci katlarda çok iyi. Avni aker kale arkasındaki tribün eğimi ile aynı eğimde şu anki tribünler ancak oldukça geniş ve ferah tabi ki. Koltuklar katlanabilir koltuk olacakmış ancak henüz renk seçimi belirlenmemiş. Tribünler sahaya oldukça yakın konumda,bunu sahanın içinden bilakis tecrübe ederek söylüyorum.
              - Localar konusuna gelince(katlı olanları kastediyorum) maalesef nereden bakarsanız bakın ister sahadan,ister karşı tribünlerden bence rezil bir görüntü. Belki loca önlerine koltuklar yerleştirilince bu apartmanvari görüntü bir nebze olsun giderilir.
              - Misafir takımınkiler de dahil tüm wc,lavabo,koridorlar 1. sınıf kalite malzeme ile döşenmiş,her yerde logomuz işlenmiş. Oyuncu soyunma odaları,şok havuzları,hakem odaları vs ince işçilik diye tabir ettiğimiz uygulamalar kaldı. Oyuncuların soyunma kabinleri bordo renkli olacak ve montaja hazır haldeler.
              - Sahaya çıkış tüneli mükemmel. O koridordan saha çıkmak harika bir duygu. Ayrıca hakemlerin görüş açısında olacak şekilde Salih Dursun'un devasa fotosunun çıkış tünelinin bir noktasına yapılması için bazı mühendislerin oldukça baskısı varmış.
              - Şu anda aktif çalışan işçi sayısı 300 civarı. Maalesef finansman sıkıntısından dolayı tek vardiya çalışılmakta dolayısıyla bu projenin bitiş sürecini etkilemekte. İki ay sonra kamp eğitim merkezi,kulüp binası ve çim,sentetik çim sahalar tamamlanıp teslim edilecekmiş. Doğal çim olacak sahalardan birine 4500 kişilik tribün yapılması planlanmış ancak değişiklik yapılması gündemde imiş. Sebebi ise tff standartlarına uygun olması için bazı değişikliklerin ve ilavelerin yapılması gerekmekte. Bunun ucu da ek maliyet tabi.
              - Saha zemini çalışması çatının bitimi olan mayıs ayı sonunda başlanacak ve serme çim yapılacak. Tabi projede var olan çim bu şekilde ancak başkanın açıklamasını sorduğumda yani hibrit çim olayını şu anda projede buna yönelik bir değişiklik olmadığından bahsetti. Çim serme işlemine eğer mayıs ayı sonunda başlanırsa ki planlama bu şekilde 3-3,5 ay sonrasında kullanıma hazır hale gelecekmiş.
              - En can alıcı soru olan stad bu sezon başına açılacak mı sorusuna bu tempoda çalışıldığı takdirde eylül ayı başında sezona hazır olurmuş. Şahsen ben pek ihtimal vermedim.
              - Alanın diğer yarısına hastane yapılıp yapılmayacağını sorduğumuzda hastane yapılmasının oldukça uzak bir ihtimal olduğundan bahsetti. - Özellikle Toki'nin bu stadyuma çatısı,fore kazık sistemi,deniz dolgusu üzerinde olması nedenleriyle çok önem gösterdiğinden bahsetti. Ancak bu denli önem verilen bir projenin neden taraftarımıza daha iyi tanıtılmadığı,anlatılmadığı ve reklamının iyi yapılmadığını sorduğumda bunda özellikle yönetimlerin çok başarısız ve yetersiz olduğundan bahsetti.

Gezip gördüğüm kadarıyla elde ettiğim bilgileri sizlerle paylaştım. Fotoğraf ve video paylaşımı konusunda ise yetkili abimiz bu konuda paylaşım yapılmamasını özellikle rica etti. Umarım bu paylaşım stadyumu merak eden sizlere bir nebze olsun faydalı olur.
              Açıklamalar için teşekkürler.
              Salih Dursun fotoğrafı İnşallah olur.
              Hamiş

Yorum

• Toki projeye göre serme çim yapacakmış yapsın. zaten Hibrit çim serme çimin üzerine uygulanmıyor mu. Gerisini de kulüp halleder. Hem serme çimin üzerine hibrit uygulandığında daha kısa bir sürede kullanıma hazır hale geliyor. Yani çim konusunda endişe etmemize gerek yok bence.

Yorum

• Projenin sezon başına yetişebilmesi için TOKİ'den ek ödenek çıkması gerekiyor ki çift vardiyaya geçilebilsin. Bu proje esasında başından beri öksüz kaldı. Albayrak döneminde ortaya çıktığında acayip heyecanlanmıştım ancak şike süreci olsun ve diğer olaylar iyice soğuttu futboldan. İnşallah yeni sezonda yeni stat yeni tesisler, yeni takımla bir de taraftar kafasını değiştirebilirsek yeni taraftarımızla beyaz bir sayfa açarız.

Ayrıca taklitlerimden sakının BMN ve tribündergi dışında başka bir forumda üyeliğim yoktur.
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Toki projeye göre serme çim yapacakmış yapsın. zaten Hibrit çim serme çimin üzerine uygulanmıyor mu. Gerisini de kulüp halleder. Hem serme çimin üzerine hibrit uygulandığında daha kısa bir sürede kullanıma hazır hale geliyor. Yani çim konusunda endişe etmemize gerek yok bence.
                    öyle mi oluyor bjk direk serdi hibriti

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Toki projeye göre serme çim yapacakmış yapsın. zaten Hibrit çim serme çimin üzerine uygulanmıyor mu. Gerisini de kulüp halleder. Hem serme çimin üzerine hibrit uygulandığında daha kısa bir sürede kullanıma hazır hale geliyor. Yani çim konusunda endişe etmemize gerek yok bence.
                      O kadar basit olduğunu zannetmiyorum. Serpme çime hibrit ektik oldu bitti şeklinde olmaz. Drenaj için bile ne kadar uğraştılar görmediniz mi?

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        öyle mi oluyor bjk direk serdi hibriti
                        Hayır benim bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla önce normal serme çim yapıldı. Ardından beyaz bir makina ile birkaç gün hibrit işlemi uygulandı. Hatta uygulama yapılırken hibrit uygulanan/uygulanmayan alan diye karşılaştırmalar flan yapılıyordu. Zaten basit haliyle söylemek gerekirse hibrit çimde doğal çimin arasına sentetik çim ekleniyor.
                        Ancak şöyle bir durum varki hibrit uygulanacak zeminin drenaj çalışması biraz daha farklı yapılıyor. Daha detaylı oluyor. O konuyu nasıl halledecekler bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O kadar basit olduğunu zannetmiyorum. Serpme çime hibrit ektik oldu bitti şeklinde olmaz. Drenaj için bile ne kadar uğraştılar görmediniz mi?
                          Hibrit uygulama işlemi bu kadar basit ancak drenaj konusunda haklısın. Zaten işin ayrıntı isteyen zahmetli tarafı da o gibi. ben de tam bundan bahsetmiştim şimdi.

Yorum

• Saha içindeki o çatı için kullanılan direklerin kaldırılmasının ardından çim işlerine başlanır. Bu da Haziran sonu gibi çim işine başlanacağı anlamına geliyor...

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Burada en azından birkaç kişi var bir soru sorayım; Tsclub'tan alışveriş yapmaya çalıştım fakat formaların hiçbirinin bedeni yok, ne iştir bu. Zarar ediyor diye toptan kapattı mı başkan ne yaptı.
                                Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X