Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzon şehrini pek bilmediğim soruyorum mazur görün renkdaşlar, yeni stadın yeri avni akere minübüsle kaç dk. Ve biletler kale arkası 5 maraton 15 civarı olsa dolmaz mı sizce stat. Eğer bu düşük bilet fiyatlarıylada dolmama ihtimali varsa gerçekten işimiz çok zor
    Direkt ordan dolmuş yok tabii ama max araçla 7-8 dk. sürer. Avni Aker'den sahile yürürsen 10dk. Sahilden dolmuşla da 5dk da gidilir. Uzak değil yahu.

Biraz alışınca sahilden yürüye yürüye gideceğiz. Sıkıntı konumda değil.
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Selam millet az önce başkanla ayni ucaktaydik. Ben kendisiyle konusmadim ama sohbeti dinledim. Sallanan rakamlara inanmayin. Böyle yüksek bir mebla çıkmayacak belliki sponsorluktan. Seneye engellilerle ilgili amatör branşlar kuracakmisiz. Birde Trabzon medyasiyla ilgili ozellikle malum kişiyle ilgili baskanin yorumlari gulumsetti dinleyenleri☺ eski yöneticiler icin söyledikleri de burdaki yorumlara paralel. Ustaya güvenmeye devam, hepinize iyi geceler ...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben artvinde yaşasam bile giderdim.
        He valla
        Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Direkt ordan dolmuş yok tabii ama max araçla 7-8 dk. sürer. Avni Aker'den sahile yürürsen 10dk. Sahilden dolmuşla da 5dk da gidilir. Uzak değil yahu.

Biraz alışınca sahilden yürüye yürüye gideceğiz. Sıkıntı konumda değil.
          İnşallah hocam inşallah..
          Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nikon d7100
            makinenin uzerinde kaclik lens vardi. ve hangi ayarda cektiniz, ogrenebilirmiyim ?
            u will need justice at the end..

Yorum

• Forma sponsorluğu için yıllık 3, stadyumun isim hakkı için yıllık 7-8 milyon civarı teklifler gelir diye düşünüyorum.
              Halihazırda Bizans takımlarının alacağı yıllık sponsorluk ücretlerini alabileceğimizi düşünmüyorum.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Trabzon şehrini pek bilmediğim soruyorum mazur görün renkdaşlar, yeni stadın yeri avni akere minübüsle kaç dk. Ve biletler kale arkası 5 maraton 15 civarı olsa dolmaz mı sizce stat. Eğer bu düşük bilet fiyatlarıylada dolmama ihtimali varsa gerçekten işimiz çok zor

Avni Aker ile Akyazı arasındaki mesafe
                .

Yorum

Minibüsü yazmış arkadaşlar.....

Avni Aker'den Akyazı Arena yürüme olarak yaklaşık 10 bin adım ( tecrübe ile sabittir )

Orta süratle 1,5 saatte filan gidiliyor yürüme olarak.....
                  En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 04.04.2016, 09:48.
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    5 yıl 40 milyon euro ve kabul etmemişiz he? haberin yalan olduğu baştan aşağı belli. fener 9 milyon euro alırken senelik biz 8 milyonu reddecegiz?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    hiç sorma 5 yıla 130 milyon tl geliri bırakacak yönetim ha bu medya çok güzel hayal satıyo
                    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

Dostum stadın yeri gayet iyi ulaşım konusunda sıkıntı olmaz. Trabzon-Akçaabat yolu üzerinde, doldurmak istendikten sonra ben eminim rahat dolar. Orda maç izlemek ayrı bir zevk olacak.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şehir dışından otobüsle gelenler direk stadın orda inebilir mesela
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Cevre düzenlemesi sizce ne kadar vakit alir ???
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şu Ueafa Olayı da Bı Acıklansa Sanırım Sponsorlar Icın Yuksek ıhtımal Bu Olayı Beklıyorlar Kı Zaten Onemlı Bır Faktor...
                            Trabzonspor

Yorum

• Vinçler kuzeybatı köşesine geçmiş çalışmalar başlamış orda. Çok hızlı gidiyorlar helal olsun valla.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cevre düzenlemesi sizce ne kadar vakit alir ???
                                Çevre düzenlemesi nerdeyse bitti zaten..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X