Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yüreğini Koy Ortaya Trabzonspor sayfası şöyle bir haber yapmış:

Trabzonspor yönetimi Akyazı Stadı sponsorluk anlaşması için 4 isim ile masada anlaşma zemini arıyor.Bu isimleri Yüreğini Koy Ortaya Trabzonspor sayfası olarak sizler için araştırdık ve isimlere ulaştık.İşte o isimler ve görüşülen rakamlar

Score Energy : Firmanın yetkilileri ile 2 kere görüşen Muharrem Usta fiyatta anlaşamadı.Score Energy firmasının teklifi 5 yıllık 40 Milyon Euro

Turkcell : Muharrem Usta ile sık sık görüşen Turkcell yetkilileri Uefa'dan gelecek karardan sonra son bir kez daha görüşüp son fiyatını Trabzonspor yönetimine iletecekler ama şu an için konuşulan fiyat 5+2 yıllık 70 milyon Euro

Samsung : Trabzonspor'a belkide en yakın sponsor Samsung diyebiliriz.Uefa'dan çıkacak olumlu bir karardan sonra tekrar anlaşma zemini olacak.Aldığımız bilgilere göre 10 yıllık 90 milyon Euro konuşulan fiyat

Fly Emirates : Yönetim tarafından yalanlandı ama Fly Emirates hem gögüs hemde Akyazı stadının isim hakkını almak için adeta Trabzon'da yatıp kalkıyor diyebiliriz.Konuşulan rakam 5 yıllık 50 Milyon Euro

Sayfa güvenilir mi arkadaşlar ben pek takip etmiyorum.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 03.04.2016, 13:49. Sebep: Ek
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• 5 yıl 40 milyon euro ve kabul etmemişiz he? haberin yalan olduğu baştan aşağı belli. fener 9 milyon euro alırken senelik biz 8 milyonu reddecegiz?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Score Energy he mi ?

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          5 yıl 40 milyon euro ve kabul etmemişiz he? haberin yalan olduğu baştan aşağı belli. fener 9 milyon euro alırken senelik biz 8 milyonu reddecegiz?

daha güzeli emiratesin trabzonda yatması

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Score Energy he mi ?
            socar'dir o score olsa duramazsın

Yorum

• Valla bilmiyorum arkadaşlar sayfa için haberleri doğru çıkıyor diyenler var. Uydurmaysa da artık ne diyelim

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                socar'dir o score olsa duramazsın

Hakkaten Score Energy'yi nasıl uydurmuşlar öyle bir firma var mı

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hakkaten Score Energy'yi nasıl uydurmuşlar öyle bir firma var mı
                  Asıl bombayı kaçırdınız, haberin ilk halinde Usta Score'un sahibi Charles bilmemneyle iki kere görüştü yazıyordu herif 95te ölmüş

Yorum

Asıl bombayı kaçırdınız, haberin ilk halinde Usta Score'un sahibi Charles bilmemneyle iki kere görüştü yazıyordu herif 95te ölmüş
                    Ahahahahahaha

Yorum

• Ben takip ediyorum bu sayfayı genelde dedikleri çıkıyor hatta geçen nurgül günaydın bu sayfayı gösterip guvenebilirsiniz dedi
                      Biz dar sokaklarında
                      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Akyazı Stadı,Sponsorlar ya da yapılacak transferlere karşılık Şike Davasında ki gelişmeleri dikkatle çok iyi bir şekilde takip edecem.Şike Davası satılırsa Trabzonspor için neler olacağını yazmaya bile gerek yok.

Yorum

İsim benzerliği sanırım o
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Fly Emirates Trabzon'da yatıp kalkıyormuş öyle mi? Ben buna sadece gülerim.

Yorum

• adamlar yatip kalkmaktan bir hal oldular. Hangi oteldelermis ? gidip bi konusak
                              u will need justice at the end..

Yorum

• İnşallah burda yazılan rakamlara anlaşılır zira senelik 3 milyon euro olursada şaşırmamak lazım
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X