Trabzon şehrini pek bilmediğim soruyorum mazur görün renkdaşlar, yeni stadın yeri avni akere minübüsle kaç dk. Ve biletler kale arkası 5 maraton 15 civarı olsa dolmaz mı sizce stat. Eğer bu düşük bilet fiyatlarıylada dolmama ihtimali varsa gerçekten işimiz çok zor
Direkt ordan dolmuş yok tabii ama max araçla 7-8 dk. sürer. Avni Aker'den sahile yürürsen 10dk. Sahilden dolmuşla da 5dk da gidilir. Uzak değil yahu.
Biraz alışınca sahilden yürüye yürüye gideceğiz. Sıkıntı konumda değil.
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Selam millet az önce başkanla ayni ucaktaydik. Ben kendisiyle konusmadim ama sohbeti dinledim. Sallanan rakamlara inanmayin. Böyle yüksek bir mebla çıkmayacak belliki sponsorluktan. Seneye engellilerle ilgili amatör branşlar kuracakmisiz. Birde Trabzon medyasiyla ilgili ozellikle malum kişiyle ilgili baskanin yorumlari gulumsetti dinleyenleri☺ eski yöneticiler icin söyledikleri de burdaki yorumlara paralel. Ustaya güvenmeye devam, hepinize iyi geceler ...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forma sponsorluğu için yıllık 3, stadyumun isim hakkı için yıllık 7-8 milyon civarı teklifler gelir diye düşünüyorum.
Halihazırda Bizans takımlarının alacağı yıllık sponsorluk ücretlerini alabileceğimizi düşünmüyorum.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Trabzon şehrini pek bilmediğim soruyorum mazur görün renkdaşlar, yeni stadın yeri avni akere minübüsle kaç dk. Ve biletler kale arkası 5 maraton 15 civarı olsa dolmaz mı sizce stat. Eğer bu düşük bilet fiyatlarıylada dolmama ihtimali varsa gerçekten işimiz çok zor
Minibüsü yazmış arkadaşlar.....
Avni Aker'den Akyazı Arena yürüme olarak yaklaşık 10 bin adım ( tecrübe ile sabittir )
Orta süratle 1,5 saatte filan gidiliyor yürüme olarak.....
En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 04.04.2016, 09:48.
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Dostum stadın yeri gayet iyi ulaşım konusunda sıkıntı olmaz. Trabzon-Akçaabat yolu üzerinde, doldurmak istendikten sonra ben eminim rahat dolar. Orda maç izlemek ayrı bir zevk olacak.
Yorum