İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı’da bomba detay!
"Açılışı merakla beklenen Akyazı Stadı'ndaki bu detaylar çok beğenilecek."
Trabzonspor’un yeni stadı Akyazı’nın çim zemini Avrupai olacak. Edinilen bilgiye göre kış şartlarında ve her türlü koşulda maç yapılabilmesi için stadın zemini jeotermal sıcak su sulamalı olacak. Yani zeminin altına yerleştirilecek olan jeotermal sıcak su sistemi ile kar yağışı esnasında çim sulanacak ve böylece zeminin kar tutması engellenmiş olacak. Trabzonspor’un bu konuda Danimarka firmaları ve bazı Türk firmaları ile görüşmede sona gelindiği öğrenildi.
Kaynak: Trabzonhaber.com.tr...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDilimde tüy bitti aylardır haykırıyorum şu alana bi tane açık hava konser ve tiyatro sahnesi yapılsın. Korkmayın fazla yer kaplamaz. Şehrin bi konser sahnesi olur.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.change.org/p/info-trabzo...%B1lmas%C4%B1n
Ulen konuşmaya gelince ileri geri atıyonuz, 25 kişi destek verdi sadece, nerede bordo mavi?
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok iyi düsünce ayrica Trabzonspor'un deplasmanda oynadigi Avrupa ve diger önemli maclar icin Public Viewing alani olusur.
images (1).jpg
B4_bursaacikhava_01.jpg
Bursa açıkhava, Harbiye açıkhava ve Konyaaltı açıkhava sahneleri.
Akyazıda denizin kenarında böyle bi sahne harika olur.
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkuduk, onayladık, imzaladık, paylaştık...duyarlılığınız için de ayrıca size teşekkür borçluyuz...bu proje engellenmez ise çok yakında oraya pazar tezgahlarını da indirirler.,malum kurban pazarı da olmuştu.
Ben iki dakika ayırdım sayfayı oluşturdum ama iş dikkat çekecekse görev taraftarın.
Bu anlamda paylaşım çok önemli, o yüzden teşekkür sizlere, desteğe devam:
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8797[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]8798[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]8799[/ATTACH]
Akyazıda denizin kenarında böyle bi sahne harika olur.
Şuraya dev ekranı kur deplasman maçlarını ücretli izlesin millet.
Hem süper atmosfer hem de gelir olur kulübe ..
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuraya dev ekranı kur deplasman maçlarını ücretli izlesin millet.
Hem süper atmosfer hem de gelir olur kulübe .En son Murat' tarafından düzenlendi; 19.03.2016, 13:46.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8797[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]8798[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]8799[/ATTACH]
Akyazıda denizin kenarında böyle bi sahne harika olur.İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuraya dev ekranı kur deplasman maçlarını ücretli izlesin millet.
Hem süper atmosfer hem de gelir olur kulübe .
Ve Trabzonspor`a akyazi@trabzonspor.org.tr mail...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim tribüne bile taraftar geleceği şüpheliyken bu işe şimdi girişmek hata olur bence.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim tribüne bile taraftar geleceği şüpheliyken bu işe şimdi girişmek hata olur bence.
Yorum
-
-
bursa bsb projesi güzel.hakıkaten de tribunler belkıde bu yagmur soguk uzerıne dolmuyordur ...denıze yakın koruması ustu olmayan statda yagmurda sogukta mac seyretmekte ızdıraptır .ıkı uc kez trabzona geldıgımde yaz donemınde mac seyretymıstım kış ortamını bilmiyorum..Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE..
Yorum
-
vodafone arenanın dış cephe kolonlarının tribün arkasından görünmesi ve çatı ile tribünler arasındaki boşluklar tek kelime ile rezalet.Çatıyı kaplayan membranda cabası.(bunları yazmamın sebebi bu statın burada çok övülmesi.)ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
Yorum