ben de avm istemem. her mağaza için güzel bir bina yapılsın.hangar görmekten iyidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.google.com.tr/search?q=o...UIBigB#imgrc=_
"Açık hava avm'si" fikri düşünülebilir. Kullanışlı ve sosyal olması koşuluyla. Güzel kafe ve restoranları da olacak...
Güzel iskele uygulamaları da beklerim. Çok güzel değerlendirilebilir o alan ya*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.google.com.tr/search?q=o...UIBigB#imgrc=_
"Açık hava avm'si" fikri düşünülebilir. Kullanışlı ve sosyal olması koşuluyla. Güzel kafe ve restoranları da olacak...
Güzel iskele uygulamaları da beklerim. Çok güzel değerlendirilebilir o alan ya
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni stadın bir tarafına ssk'yı, diger tarafına numune'yi taşıyalım.
Avni Aker ruhu yaşasın.Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYineliyorum,
Geri kalan araziye hem hastane hem alış veriş merkezi hem de gökdelen tarzında bir otel yapılabilir.
Arazi buna müsait...
Akçaabat tarafına en yakın kısma hastane yapılabilir.
Stadyuma yakın yere ise AVM ve Otel...u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesize komik gelebilir ama akyazıya bar ve disco larda yapılmalıdır bu sayede futbolcu arkadaşları batuma gitmekten kurtarırızu will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesize komik gelebilir ama akyazıya bar ve disco larda yapılmalıdır bu sayede futbolcu arkadaşları batuma gitmekten kurtarırız
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegise ler
sen hangi kafayi yasiyorsun
avni akerin karsisinda numune hastanesi
morgu, vs de var
tt arena karsisinada yeni hastane yapildi ve yüzlerce baska stadin yanibasinda hastane var
fifa kurallarina göre 15 dakikada stadyumdan ulasa bilecegin hastane sart
evet oraya hastane yapilmasi kulüp icin dezavantaj
ama böyle palavralarlan 10 yasindaki cocugu etkileyemezsin
pehh cevaba bak.. 15 dakika diyorsun, 10 saniyede hastaneye gitmene gerek yok.
tt arenanin karsisina hastane yapiliyor dibine degil !!
ne cok hastane meraklisi var arkadas.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYineliyorum,
Geri kalan araziye hem hastane hem alış veriş merkezi hem de gökdelen tarzında bir otel yapılabilir.
Arazi buna müsait...
Akçaabat tarafına en yakın kısma hastane yapılabilir.
Stadyuma yakın yere ise AVM ve Otel...
yürüme mesafesiyle 15-20 dakika uzaklıkta (taksiyle 5 dakika sürmez) 400 yataklı Haçkalı Baba Hastanesi var.....
4 km ötede 600-700 yatak toplamlı Fatih Devlet ile Numune Hastaneleri var...
Üstelik Fatih Hastanesi milyonlarca liraya tadilat altında şu anda....
Yani illa birilerine rant oluşturmak için hastane yapmaya ne gerek var....
Yani birileri söyliyor sizde destekliyorsunuz.... Doğrusu sizi anlamakta zorlanıyorum...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Akyazı'da hapşırsan " çok yaşa " denilecek mesafede Medikal Park Hastanesi var.....
yürüme mesafesiyle 15-20 dakika uzaklıkta (taksiyle 5 dakika sürmez) 400 yataklı Haçkalı Baba Hastanesi var.....
Yani birileri söyliyor sizde destekliyorsunuz.... Doğrusu sizi anlamakta zorlanıyorum...u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Akyazı'da hapşırsan " çok yaşa " denilecek mesafede Medikal Park Hastanesi var.....
Yani birileri söyliyor sizde destekliyorsunuz.... Doğrusu sizi anlamakta zorlanıyorum...
Faik Bey, hastane yatırımı gerekli mi, değil mi bilmiyorum.
Bu konuda bir araştırma yapmamakla birlikte sağlık alanına ilişkin devlet planlamasına hakim değilim.
O nedenle bu yatırımın gerekliliği konusunu, işin uzmanlarına bırakmayı daha akılcıl buluyorum.
Fakat bir Trabzonlu olarak, memleketime bu ölçekte büyük bir hastanenin yapılmasının olumlu buluyorum.
Yirmi küsür "Şehir Hastanesi" yapılacak...
Bu illerin arasında Trabzon'un olması şehrimize artı bir değer katacaktır.
Göç olgusunun derinden hissedildiği şehrimizde, iş imkanı yaratan hiç bir yatırıma hayır demem, diyemem.
Trabzon, sadece kendi şehrine hitap etmiyor. Doğu Karadeniz coğrafyasına da hitap ediyor.
O nedenle Trabzon'a büyük bir şehir hastanesinin yapılması hiç de mantıksız değil.
Ortada "Bizi" anlayamayacağınız bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Hastanenin yeri konusunu tartışabiliriz. (Ben de burada yapılmasını öncelikli olarak istemiyorum.)
Fakat yatırımın gerekliliği konusunda bir tartışma yapmayı hem akılcı hem de doğru bulmuyorum.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 14.03.2016, 14:44.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehastanede sen yatarsin o zaman
Fakat iyi bir hastanede tedavi görmeyi pek ala isteyebilirim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum