Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben de avm istemem. her mağaza için güzel bir bina yapılsın.hangar görmekten iyidir.

Yorum

• "Açık hava avm'si" fikri düşünülebilir. Kullanışlı ve sosyal olması koşuluyla. Güzel kafe ve restoranları da olacak...

Güzel iskele uygulamaları da beklerim. Çok güzel değerlendirilebilir o alan ya

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://www.google.com.tr/search?q=o...UIBigB#imgrc=_

"Açık hava avm'si" fikri düşünülebilir. Kullanışlı ve sosyal olması koşuluyla. Güzel kafe ve restoranları da olacak...

Sancaktepe Rings AVM var. Kücük ve nezih. Güzel fikir.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://www.google.com.tr/search?q=o...UIBigB#imgrc=_

"Açık hava avm'si" fikri düşünülebilir. Kullanışlı ve sosyal olması koşuluyla. Güzel kafe ve restoranları da olacak...

bizim kültürümüze daha uygun olan bu zaten.insanlar açık havada yürüyerek geçecek ticaret yerinden.pazarlarımız da çarşılarımız da böyle.ayrıca insanlar dışarı çıkmış bir daha içeri tıkmaya gerek yok. bol spor mağazası, plaj, alternatif sporlar ve müsabakalar, restorantlar ve hastane yapılacaksa spor hekimliğinde uzmanlaşmış bir departman görmek isterim. sağlık ve spor bir arada iyi durur. yeter ki ilişki, kültür doğru kurulsun.

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni stadın bir tarafına ssk'yı, diger tarafına numune'yi taşıyalım.

Avni Aker ruhu yaşasın.
            Bu çok iyiymiş
            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• size komik gelebilir ama akyazıya bar ve disco larda yapılmalıdır bu sayede futbolcu arkadaşları batuma gitmekten kurtarırız

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yineliyorum,

Geri kalan araziye hem hastane hem alış veriş merkezi hem de gökdelen tarzında bir otel yapılabilir.

Arazi buna müsait...

Akçaabat tarafına en yakın kısma hastane yapılabilir.

Stadyuma yakın yere ise AVM ve Otel...
                hastanede sen yatarsin o zaman
                u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  size komik gelebilir ama akyazıya bar ve disco larda yapılmalıdır bu sayede futbolcu arkadaşları batuma gitmekten kurtarırız
                  neden komik gelsin, olmasi gereken o dur. club agir kacarda, bar tarzi mekanlarin olmasi lazim. hastaneden iyidir diye tahmin ediyorum. bazi hastane meraklisilar varda.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    size komik gelebilir ama akyazıya bar ve disco larda yapılmalıdır bu sayede futbolcu arkadaşları batuma gitmekten kurtarırız
                    O sorunu cozmez, orasi taraftar ve paparazzi kaynar futbolcular yine baska yerlere kacar.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gise ler

sen hangi kafayi yasiyorsun
                      avni akerin karsisinda numune hastanesi
                      morgu, vs de var

tt arena karsisinada yeni hastane yapildi ve yüzlerce baska stadin yanibasinda hastane var

fifa kurallarina göre 15 dakikada stadyumdan ulasa bilecegin hastane sart

evet oraya hastane yapilmasi kulüp icin dezavantaj
                      ama böyle palavralarlan 10 yasindaki cocugu etkileyemezsin

pehh cevaba bak.. 15 dakika diyorsun, 10 saniyede hastaneye gitmene gerek yok.
                      tt arenanin karsisina hastane yapiliyor dibine degil !!
                      ne cok hastane meraklisi var arkadas.

Yorum

• Hastane stadın yanında değilki belirlenen projenin köşesinde duruyor yani bitiş yada girişi gibi diyebiliriz

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yineliyorum,

Geri kalan araziye hem hastane hem alış veriş merkezi hem de gökdelen tarzında bir otel yapılabilir.

Arazi buna müsait...

Akçaabat tarafına en yakın kısma hastane yapılabilir.

Stadyuma yakın yere ise AVM ve Otel...
                          Yahu Akyazı'da hapşırsan " çok yaşa " denilecek mesafede Medikal Park Hastanesi var.....

yürüme mesafesiyle 15-20 dakika uzaklıkta (taksiyle 5 dakika sürmez) 400 yataklı Haçkalı Baba Hastanesi var.....

4 km ötede 600-700 yatak toplamlı Fatih Devlet ile Numune Hastaneleri var...

Üstelik Fatih Hastanesi milyonlarca liraya tadilat altında şu anda....

Yani illa birilerine rant oluşturmak için hastane yapmaya ne gerek var....

Yani birileri söyliyor sizde destekliyorsunuz.... Doğrusu sizi anlamakta zorlanıyorum...
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu Akyazı'da hapşırsan " çok yaşa " denilecek mesafede Medikal Park Hastanesi var.....

yürüme mesafesiyle 15-20 dakika uzaklıkta (taksiyle 5 dakika sürmez) 400 yataklı Haçkalı Baba Hastanesi var.....

Yani birileri söyliyor sizde destekliyorsunuz.... Doğrusu sizi anlamakta zorlanıyorum...
                            cogu konuda sizle zitim ama bu konuda %100 hem fikiriz.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Faik Bey, hastane yatırımı gerekli mi, değil mi bilmiyorum.
                              Bu konuda bir araştırma yapmamakla birlikte sağlık alanına ilişkin devlet planlamasına hakim değilim.
                              O nedenle bu yatırımın gerekliliği konusunu, işin uzmanlarına bırakmayı daha akılcıl buluyorum.

Fakat bir Trabzonlu olarak, memleketime bu ölçekte büyük bir hastanenin yapılmasının olumlu buluyorum.
                              Yirmi küsür "Şehir Hastanesi" yapılacak...
                              Bu illerin arasında Trabzon'un olması şehrimize artı bir değer katacaktır.
                              Göç olgusunun derinden hissedildiği şehrimizde, iş imkanı yaratan hiç bir yatırıma hayır demem, diyemem.

Trabzon, sadece kendi şehrine hitap etmiyor. Doğu Karadeniz coğrafyasına da hitap ediyor.
                              O nedenle Trabzon'a büyük bir şehir hastanesinin yapılması hiç de mantıksız değil.
                              Ortada "Bizi" anlayamayacağınız bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Hastanenin yeri konusunu tartışabiliriz. (Ben de burada yapılmasını öncelikli olarak istemiyorum.)
                              Fakat yatırımın gerekliliği konusunda bir tartışma yapmayı hem akılcı hem de doğru bulmuyorum.
                              En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 14.03.2016, 14:44.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hastanede sen yatarsin o zaman
                                Allah sağlık problemi vermesin.
                                Fakat iyi bir hastanede tedavi görmeyi pek ala isteyebilirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X