Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O arazi hani bizim olacaktı?

15 yıl seçim malzemesi yap sonra neyse tamam sakinim

Yorum

• niye dikişli dikişli membran bu tek parça değil ?? gerilince toparlandı ama dikişler dikdörtgen şeklinde kabak gibi gözüküyor

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yanlış.
        En fazla minibüs seferi ve sayısı artar çakallar ellerini ovuşturuyor burası için belediye otobüslerine bile karşı olan "ne otobüsü biz o kadar böyük müyüz" diyen kesimden bahsediyorum.
        onlar baska bir dert
        söz hakki vermeyecen
        sonuc olarak menfaatlarini koruyorlar
        3-5 kisi icin yüzbinlerin yasam kalitesi alcak tutulamaz

hem dogamiz icin, hemde insanlarimizin yasam kalitesini artirmak icin bu adim sart
        sanirim bunu gerceklestirecek belediye baskani tarihe gececek
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          onlar baska bir dert
          söz hakki vermeyecen
          sonuc olarak menfaatlarini koruyorlar
          3-5 kisi icin yüzbinlerin yasam kalitesi alcak tutulamaz

hem dogamiz icin, hemde insanlarimizin yasam kalitesini artirmak icin bu adim sart
          sanirim bunu gerceklestirecek belediye baskani tarihe gececek

Bizim sevgi pıtırcığı hayatta girmez o toplara.
          Adam otobüs hattı koymuyor resmen laf gelmesin diye ray ne ki?

Proje için BŞB'ye rica minnetle değil de emir yoluyla bir baskı yapılması lazım bunun içinde adres belli "FiVeHiLL"

Yorum

• şu aşamada trabzonspor camiası tüm unsurlarıyla bastırmalı ve akyazının 49 yıllık kullanım hakkını geri almalıdır..

bu iş emin olun kartaldaki arazinin tapusunu almaktan 100 kat daha kolay bir iş!! kartaldaki arazinin tapusunu alabileceğimize inanmıyorum zaten.. o alanı bize yedirtmezler.. ve o alanı ihalesiz veremezler.. eğer fenerin ataşehirdeki araziye el koyması gibi yalova gazetesine ilan verip gizlice bir ihale yapılmayacaksa o araziyi biz alamayız..

ama akyazıyı alabilmek için tokiyle kulüp arasında imzalanacak basit bir protokolle bu iş yapılabilir..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Arkadaşlar iyi güzel ama önemli olan Akyazı'da hastaneden arta kalan alanın büyüklüğü değil, üst kullanım hakkının bize verilip verilmemesi. Üst kullanım hakkı bize verilmedikten sonra 10 tane forum sığsa ne olur?

Stadyum isim hakkı kartal arazisi, ziraat bankasından çekilecek kredi'den sonra bir de Akyazı arazisini bize bırakırlar mı? açıkcası sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet.

Fotoğrafa zoom yaparsan bordonun hemen bitişiğinde sağda ufak bir mavi şerit var .
                ayırt edemedim o rengi tam ondan sordum
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Oraya uluslarası bir kompleks yapılmalı. Yabancılar, turistler geldiklerinde bir şekilde stadın oraya gelmeli orada vakit geçirmeli, stadyumu görüp wow demeli burada maç izlemeliyiz demeli, ne biliyim orada bir otele gelmeli avm'ye gelmeli bu bahaneyle maç izlemeli ama nafile hala hastane diyenler var cidden inanamıyorum. Bu camianın neden bu kadar geri planda kaldığı aşikar.
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 13.03.2016, 14:34.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• KartalıKartalı bize yedirmezler AVM otel trabzon altyapı akademisi kurulmali Akyazı ya madem 5 cim saha yapilacak 5 daha yapılmalı.kimseye stad tapusu vermezler.
                    En son tonya55 tarafından düzenlendi; 13.03.2016, 14:50.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu aşamada trabzonspor camiası tüm unsurlarıyla bastırmalı ve akyazının 49 yıllık kullanım hakkını geri almalıdır..

bu iş emin olun kartaldaki arazinin tapusunu almaktan 100 kat daha kolay bir iş!! kartaldaki arazinin tapusunu alabileceğimize inanmıyorum zaten.. o alanı bize yedirtmezler.. ve o alanı ihalesiz veremezler.. eğer fenerin ataşehirdeki araziye el koyması gibi yalova gazetesine ilan verip gizlice bir ihale yapılmayacaksa o araziyi biz alamayız..

ama akyazıyı alabilmek için tokiyle kulüp arasında imzalanacak basit bir protokolle bu iş yapılabilir..
                      Yanlışın var haciosmanoglu zamanında buranin ruhsatı alındı hatta klüp resmi sitesinden bazı yerlere Teşekkür edildi bir kaç prosedür kaldı diye biliyorum
                      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya bırak Allah aşkına. aziz korkusundan iki üç açıklama yapıp sünepe gibi kabuğuna çekildi her seferinde. Şike sürecindeki tek doğrusu Nisan ayında yaptığı UEFA şikayetiydi. ihonun başımıza bela olmasının birinci nedenidir bay sadrinin korkaklığı.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                        sadri şener'e korkak diyen de cesur yürek richard torunları trabzon insanı. vayy be! otorite korkusundan çalınan kupasına rağmen pısmış bir şehir ve korkak sadri şener??? ne güzel cehalet, yaşasın cehalet
                        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                        my name is onur....
                        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• [IMG][/IMG][IMG][IMG]/BP8jJM][/url][/IMG]/BP8jJM]

Yorum

• [/url][/IMG]

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlışın var haciosmanoglu zamanında buranin ruhsatı alındı hatta klüp resmi sitesinden bazı yerlere Teşekkür edildi bir kaç prosedür kaldı diye biliyorum
                              yanlış biliyosunuz. sadri şener bu alanı devlete iade etti..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Esas holding Türkiyenin her tarafında avm yapıyor Burasını versinler onlara güzel bir ESAS61 yapsınlar Trabzonada yüzde versinler forumdan daha fazla tutar
                                @ okşoholu

Yorum

Çalışıyor...
                                X