Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftardan Muharrem USTA'ya: ''Sen Allah'ın bir lütfusun, gözlerimin nurusun...''

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu konuya dair bilgim yok ama videoyu görünce firma nedir kimdir diye baktım referansları arasında konya ve mersin statları var.sanırım toki ile çalışıyorlar.
      Anladım İnşallah olur.Cevap için teşekkürler.
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Stad ve çevresi ile ilgili projeleri staddan sorumlu yöneticimize ve basın halkla ilişkiler yöneticisine gönderdim.
        Hayırlısı bakalım.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• Projede görselinde bordo mavi görünüyo gerçekte beyaz üzeri bordo şerit acaba onu mu ışıklandıracaklar.

hWv4lAW.jpg

moonfacee_bG3UmbK.jpg

Yorum

• İlk olarak senna61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Projede görselinde bordo mavi görünüyo gerçekte beyaz üzeri bordo şerit acaba onu mu ışıklandıracaklar.

[ATTACH=CONFIG]8726[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]8727[/ATTACH]
            galiba led takılacak .. dışındaki renkler sürekli değişecek .. bordo mavi beyaz gri siyah vs .. hareketli renk gecişleri olacak .. başakşehir stadının yanında oturuyorum ben .. onların stadının dışındada sürekli değişen renklerde led takılı ... harika görünüyor

Yorum

• Seçenekler arasında neden sade açık mavi yok?

http://akyazi.trabzonspor.org.tr/#!
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Seçenekler arasında neden sade açık mavi yok?

http://akyazi.trabzonspor.org.tr/#!
                Aynen. 2 ankette de koymadılar. Koyulsa en kötü ikinci olurdu.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Stadyumun sponsorluk anlaşması yapılsa klüp biraz hareketlenir gibime geliyor....

İnşallah çalışmalar hızla devam ediyordur.....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dortmund Trabzon günlerinde milletvekillerinden bizzat aldım bu bilgileri. Bizim süper mario belediye başkanına da bir zamanlar bir proje yaptırdığını, o projenin neden kullanılmadığını sordum. Bana öyle güzel bir açıklama yaptı ki. Aynen şöyle dedi kendinen emin ve gururlu bir şekilde: "Yanlış biliyorsun kardeşim, bizzat ben kendim 5 sene önce bir stadyum projesi çizdirdim ve o proje şu anda yapılıyor Akyazıda." Kalabalıktı, neyse bozmayayım adamı dedim kendi kendime ve gittim selam vererek.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                    Ne demek istemiş acaba? Çünkü Mainz'a çizilen bir proje olduğunu artık herkes biliyor
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stad ve çevresi ile ilgili projeleri staddan sorumlu yöneticimize ve basın halkla ilişkiler yöneticisine gönderdim.
                      Hayırlısı bakalım.
                      Hayırlı olur inşallah.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen. 2 ankette de koymadılar. Koyulsa en kötü ikinci olurdu.
                        hangi 2. anket
                        nezaman öyle bisey yapildi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hatırladığım kadarıyla gümrükçüoğlu bir stat projesi çizdirmişti dış cephesi kırmızı- turuncu rengi gibi bir şeydi.belki ondan bahsetmiş olabilir. Ancak o proje ile bunun alakası yok.
                          Bu arada dolgu alanın diğer yarısına hastane değil de otel ve avm yapılması şahane olur.( keşke kulüp o gelirlerde de pay sahibi olsa). Şehir hastanesinin ise çimento fabrikasının yerine yapılması durumu ise en azından kötünün iyisi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Akyazı'nın diğer yarısına hastanenin yerine hem Trabzon'un hem de Trabzonspor'un yararına tesisler yapılmalı diye düşünüyorum. Konferans merkezi ya da teknoloji ar-ge tesisleri olabilir. İnsanları çekecek eğlence merkezi, alışveriş, otel, spor akademisi, konutlarıyla yaşam merkezi olabilir...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Akyazı'nın diğer yarısına hastanenin yerine hem Trabzon'un hem de Trabzonspor'un yararına tesisler yapılmalı diye düşünüyorum. Konferans merkezi ya da teknoloji ar-ge tesisleri olabilir. İnsanları çekecek eğlence merkezi, alışveriş, otel, spor akademisi, konutlarıyla yaşam merkezi olabilir...
                              Bu yazdığından esinlenilerek, arkadaşlar biliyorum biraz uçuk bir fikir gibi olacak ama şu an geldi aklıma bence Akyazı'ya; Spor, futbol ve antrenman teknolojileri araştırma ve geliştirme merkezi tarzı bir şey yapılmalı. Dünya çapında bir merkez olmalı, burada çalışacak teknoloji geliştirecek kişilere de destek çıkılabilir, çalışmalardan kulüp de kazanç sağlayabilir ve faydalanabilir.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Akyazı'nın diğer tarafı da taraftarın istediği şekilde yapılırsa geriye arkadaki tepe kalıyor. O kısım bir şekilde istimlak edilip peyzaj düzenlemesi yapılıp adam gibi ağaçlandırılmalı otantik patika yollar yollar yapılıp çay bahçeleri ile donatılmalı. Akyazı'dan tepeye kısa bir teleferik yapılır ikinci bir Boztepe yapılabilir. Bu tepede lüks restoranlar olabilir. Trabzon ve Hüseyin Avni Aker Yerleşkesi kuş bakışı izlenebilir. O yamaçlardan aşağıya doğruda şelaleler vs harika olurdu.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Çalışıyor...
                                X