Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi o yalıtım malzemesi neden sadece yeşil sarı renk oluyorda bordo rengi yok diye eleştirenler çıkacaktır. Cevap vermeyin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi o yalıtım malzemesi neden sadece yeşil sarı renk oluyorda bordo rengi yok diye eleştirenler çıkacaktır. Cevap vermeyin.

onu demeyecektim ama iyi ki sarı olmamış ta yeşil olmuş diyecektim,
      uyardığın guruba girermiyim ki Burçakcan
      şu an için kendimden bi soğudum da
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz düşünelim maç olmadığı günlerde stadın olduğu yerde ne olsa oraya gideriz?
        Yerli vatandaş dışında aklıma gelen Orada spor salonu spor okulu Ktü besyo gibi bir oluşum canlılık yaratabilir orayıda canlı tutabilir.
        Öğrencinin olduğu yerde canlılık olur.
        Yerli halk maç günü hariç oraya nasıl gider? Biraz düşünelim bunu belki başkana yazarız twitter dan.
        Molozdaki lunaparkı oraya tasıyalım... Ganita cay bahcesini de yer var bomboş arazi...

Yazları full ceker maçlardan daha co gelir elde ederiz.
        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kovadaki markayı aratıp bulduğum sonuç....

-------------------------------
          Özel modifiye akrilik bağlayıcı esaslı elastik izolasyon malzemesi. Çatı,teras, su oluğu, pencere pervazı gibi su geçirmezliği istenilen alanlarda izolasyon malzemesi olarak kullanılır. +5 0C
          --------------------------------
          Eyvallah, iste araştırmacı gazetecilik budur [emoji1]
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            onu demeyecektim ama iyi ki sarı olmamış ta yeşil olmuş diyecektim,
            uyardığın guruba girermiyim ki Burçakcan
            şu an için kendimden bi soğudum da
            Neyseki sormadın Ertan abi [emoji4]

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Stadın önümüzdeki sezona yetişme ihtimali var mı? Resimlere bakınca bir dahaki sezona yetişirse iyi diyorum....
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak sixtyone_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o yeşil boya da neyin nesi?
                yagmur yagince mavi olacak

Yorum

• Trabzonspor taraftarının stadyum bekleyişi belgesel olacak hikayeler barındırıyor. Ömrümün üçte birlik kısımında başlıkta stadyum hakkında gelişmeleri takip etmekle uğraştım.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor taraftarının stadyum bekleyişi belgesel olacak hikayeler barındırıyor. Ömrümün üçte birlik kısımında başlıkta stadyum hakkında gelişmeleri takip etmekle uğraştım.
                    zaten bu başlıktan bir ansiklopedi seti çıkar herhalde
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Proje ortaya çıktığında doğan çocuklar şimdi bu konuya yorum yazıyo varın gerisini siz düşünün

Yorum

• Arkadaş ne çatıymış, o beyaz direkler bitiyor tekrar doluyor sahaya daha kaç yüz tane monte edilecek acaba

Yorum

• Bizim çatı bitmez belli oldu, her yer parça dolu, stadyumun ağustos ayına kadar bitmesi imkânsız.

Yorum

• Çatı efso bir şey valla. Bir de stadın arkasına deniz kenarına Starbucks açılsın
                            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 03.03.2016, 12:37.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çatı efso bir şey valla. Bir de stadın arkasına deniz kenarına Starbucks açılsın
                              Özellikle ABD'li basketbolcularımız için çok iyi olur.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özellikle ABD'li basketbolcularımız için çok iyi olur.
                                Valla, konusu açılmışken şu basketbolculara biraz daha değer versek keşke organizasyonlar düzenlense sokak basketbolu vs. buluşmalar bir şeyler. Akyazı'yı canlı tutmanın en iyi yolu da bana göre AVM'dir gerisi hikaye.
                                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 03.03.2016, 13:05.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Çalışıyor...
                                X