Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akyazı'yı yeme içme dışında yaşayan bi yer yapmanın imkanı yok. Millet Cevahir'e gitmiyor Akyazı'ya gider mi?

Yapılacak 2 şey var

1- Misal akşam maç 8deyse, Akyazı'ya sabah 12de giden adamın akşam 8e kadar sıkılmadan vakit geçirmesini sağlamak. Ya da maç atıyorum akşam 16.00'daysa, maçtan sonra da vakit geçirebileceği ortamı sağlamak.

2- Fenerbahçe'nin Kalamış tesislerine benzer, herkesin kullanımına açık, ama kulüp üyelerinin biraz daha ayrıcalıklı olduğu bi sosyal tesis yapmak. Restoran kısmı olan, çocuklu ailelerin de vakit geçirebileceği, maçların deplasmanda olduğu haftalarda maç izlenilebilecek bi alan oluşturmak.
    3- Borussia Dortmund gibi stadyumun yanına fuar alanı inşaa etmek. Turizmden bahsediliyorsa bugün Trabzonda bu işe de girebiliriz bence.

4- Hastahane meselesi dillendirilip duruyor. Bu sanıldığı gibi Akyazının direkt dibinde olmayacakmış. Hatta dolgu alanına bile yapılmayacak demişti milketvekilinin biri.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Tribün renginin artık seçeneklerden farklı olabileceğini sanmıyorum arkadaşlar, bu arada sade mavi de sonradan görünce hoşuma gitti.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Akyazı'nın yaşayan bir yer olma konusunda bence özellikle gençlerin ve çocukların sürekli oralarda takılabileceği yerler olmalı çocuklara bu atmosferi aşılamak çok önemli.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Akyazı'yı yeme içme dışında yaşayan bi yer yapmanın imkanı yok. Millet Cevahir'e gitmiyor Akyazı'ya gider mi?

Yapılacak 2 şey var

1- Misal akşam maç 8deyse, Akyazı'ya sabah 12de giden adamın akşam 8e kadar sıkılmadan vakit geçirmesini sağlamak. Ya da maç atıyorum akşam 16.00'daysa, maçtan sonra da vakit geçirebileceği ortamı sağlamak.

2- Fenerbahçe'nin Kalamış tesislerine benzer, herkesin kullanımına açık, ama kulüp üyelerinin biraz daha ayrıcalıklı olduğu bi sosyal tesis yapmak. Restoran kısmı olan, çocuklu ailelerin de vakit geçirebileceği, maçların deplasmanda olduğu haftalarda maç izlenilebilecek bi alan oluşturmak.

12 den aksam 8 e kadar bos bos gezip aksam macida izleyip gunu bitirmek.. hey masallah zamana bak sen.. yat baba yatttt
          u will need justice at the end..

Yorum

• Membran kaplama çok uzun sürüyormu acaba?

Yorum

• Ayazında batı tarafıyla ilgili bilgisi olan varmı.önemli olan oraya ne yapılacağı

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                12 den aksam 8 e kadar bos bos gezip aksam macida izleyip gunu bitirmek.. hey masallah zamana bak sen.. yat baba yatttt
                Misalen yazdım onu, sen maça 4 dakika kala gider maç bitiminde koşarak uzaklaşırsın korkma tutan olmaz

Yorum

• Akyazı Spor Kompleksi. Kompleks ama spor salonu projesi yok mesela bu komplekste.
                  Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Akyazı'yı nasıl canlandırırız ?

1. Klübün kendi bünyesinde bu işi yapması zor ancak bunu isim kullanım hakkı iyi bir fiyata kiralanmak üzere Akyazı'nın bir köşesine Kolej veya Üniversite yapılarak adının Trabzonspor olacağı Kolej veya Üniversite kurulması ( İnsanların Mezun oldukları okulunun isminin Tuttukları takımın ismiyle aynı olmasının vereceği haz tartışılamaz herhalde )

2. Yine Akyazı Projesi içerisinde Mesire Alanı , Cafe , Bar Gibi ortamların bulunacağı bir yapı inşaa edilerek buraların kiraya verilmesi yoluyla o alanın gece de yaşayan bir yer olması sağlanması . Buradan gelecek gelirler emin olun Ts Club'tan kat ve kat fazla olur .

3. Yine Bu alana Konser verilebilecek bir Anfi İnşaası Trabzon'da ki konser organizasyonlarının bu alana akmasını ve gelirlerinin Trabzonspor'a gelmesini sağlayacaktır Kanaatindeyim.

4. Stad'da ki locaların Maç Başı Kiralanması yöntemi ( O kadar locayı tek seferde satabileceğimiz iş adamı tanımıyorum. Yok madem varsa o kadar babayiğit bu kulübe neden destek olmuyorlar sorarım ? )

5. Stadın 4 tarafındaki Tribünlere - Maraton ve Şeref Tribününde Bordo, Kale arkalarında da Mavi yanacak şekilde Işıklandırmalar yapılması ( Bu biraz da Stadın görsel güzelliğini arttırmakla alakalı )

6. Trabzonspor Futbolcularının Her Hafta Bir antremanda taraftarlarıyla bütünleşmeleri açısından Taraftarların Kuracakları kendi takımlarıyla 10 dakikalık Çift kale maç yapılması ( Bak O zaman o alana Trabzon Yığılmıyor mu

Benden şimdilik Bu kadar
                    En son BaşoğLu tarafından düzenlendi; 29.02.2016, 21:25.
                    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Ha pardon stadla alakalı bir önerim daha olacak Stadın koltuklarına Çivi Monte edilsin Koltuklara oturacağı sıra orada bir broşör olsun. Oturmaya gelmedin herhal ha buraya diye
                      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• trabzonda yasayan hemserilerim

lütfen birkac resim bizimle paylasirmisiniz ?

(akyazi stadindan ve cevresinden)
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İki gün öncesine ait resimler var zaten facebooktan trabzon akyazı projesi güncel foto galerisine girip bakabilirsin.
                          En son kasila61 tarafından düzenlendi; 01.03.2016, 08:13.
                          GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

Misalen yazdım onu, sen maça 4 dakika kala gider maç bitiminde koşarak uzaklaşırsın korkma tutan olmaz
                            hey Allah im ne diyim ben ya
                            u will need justice at the end..

Yorum

• Akyazıyı canlandırmanın tek bir yolu var.

Her maç günü siyasi parti mitingi var diye anons yapılsın kefenini kapan gelir, açık söylüyorum sezon ortalaması 40.000 in altına inmez.

Kameralarda katar ligi gibi görünürüz ama olsun en azından dolu olur, birde bordo mavi renklerde kefen veyahut dantelli çarşaf bastırırsa klüb tamamadır.
                              Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                              -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akyazıyı canlandırmanın tek bir yolu var.

Her maç günü siyasi parti mitingi var diye anons yapılsın kefenini kapan gelir, açık söylüyorum sezon ortalaması 40.000 in altına inmez.

Kameralarda katar ligi gibi görünürüz ama olsun en azından dolu olur, birde bordo mavi renklerde kefen veyahut dantelli çarşaf bastırırsa klüb tamamadır.
                                Önemli olan memleket meselesi diye boşuna dememişler.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Çalışıyor...
                                X