Yaa bu bizim yerel basın coşmuş yine..yok efendim barcelona 2 milyon euro istemiş de, yok artık da bilmem neler neler..bunların herhalde dünyadan hiç haberi yok karşıdaki takım barcelona..barcelonanın bu parayı verin geliriz demesi bile bence yılın olayı..kime gelmiş daha önce var mı böyle bişey..bunlar niye anlamak istemiyor..takımın İHO gereksizi sayesinde antipatikliğe dönüşmüş halini böyle böyle atacaz üsütümüzden ama bunlarda bunu düşünecek beyin nerde....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak matrixx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaa bu bizim yerel basın coşmuş yine..yok efendim barcelona 2 milyon euro istemiş de, yok artık da bilmem neler neler..bunların herhalde dünyadan hiç haberi yok karşıdaki takım barcelona..barcelonanın bu parayı verin geliriz demesi bile bence yılın olayı..kime gelmiş daha önce var mı böyle bişey..bunlar niye anlamak istemiyor..takımın İHO gereksizi sayesinde antipatikliğe dönüşmüş halini böyle böyle atacaz üsütümüzden ama bunlarda bunu düşünecek beyin nerde....
Yorum
-
Barca'ya verilecek 2 Milyon bence bir hiçtir tabiki yıldızlarıyla sahaya çıkmaları , bizimde topla oynamamıza izin vermeleri ve 3'den fazla atmamaları şartıyla.. Biz ne 2 Milyonları çöpe atmış kulübüz.. 2 Milyon Euroya gelirim demesi bile bizim için bir lütuftur Barca'nın..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8576[/ATTACH]Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Adanadaki 36 bin kapasite de,
bizdeki 41 bin küsür kapasite de mantıklı bana göre,
Adanaya 50 sene daha stad yapılmaz,yapılmışken en az 30-35 bin kişilik yapılmalı ki yarın bir gün yetersiz kalmasın,
bu mantıkla TS ye 41 bin kişilik az değil mi diye soracaksındır,
az falan değil,
biz kendimizi çok abartıyoruz,
ortalama 9 bin seyirciye oynayan A.ker yeni stad ile olsa olsa 20 bini bulur,
40 bin ortalamaya ulaşıp hep full çekip 41 bin az olmuş diyene kadar da 50 sene geçer
sıginti yok bence.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş ben kapasiteye takılmadım ki! Dikkat çekmek istediğim husus ;Adana statındaki localar ayrı bir katta olduğu için estetik duruyor.bizdeki localı apartman gibi değil.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 kat loca işi de sorun değil valla,
olmasaydı iyiydi ama abartıldığı kadar da kötü değil,
ufak tefek dokunuşlarla 10 numara stad olur bizimkisi,
yeter ki futbol kültürü gerçek anlamda gelişmiş,pozisyonu ile,hakem kararı ile maçı yaşayan ortalama 30 bin kişi o stada gelsin,
bu dediğim olursa stadın fiziki bütün eksiklikleri yok olur gider.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarca'ya verilecek 2 Milyon bence bir hiçtir tabiki yıldızlarıyla sahaya çıkmaları , bizimde topla oynamamıza izin vermeleri ve 3'den fazla atmamaları şartıyla.. Biz ne 2 Milyonları çöpe atmış kulübüz.. 2 Milyon Euroya gelirim demesi bile bizim için bir lütuftur Barca'nın..
ciddiyim
büyk takımlar para aldığı maçlarda fark atmaz.hatta bazıları fark bile yer..örnek gecen seneki salzburg b.münih maçı...3*0Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu stadyum öyle talihsiz bir zamanda yapılıyor ki, sormayın...
Tarihi olarak dip yap yapmış, rezalet bir Trabzonspor var.
Sponsorluk pazarlığında elimiz inanılmaz zayıflıyor.
Ve emin olun bu kadar istikrarsız bir kulübe sponsor bulmak öyle kolay iş değil...
Açık konuşalım, benim değerli bir şirketim olsa Trabzonspor kadar istikrarsız bir kulübe sponsor olmam.
Maalesef inanılmaz istikrarsız bir kulübüz. Tıpkı Türkiye'nin dünya ekonomileri arasında istikrarsız olması gibi...
Dost acı söyler, eğer siyasi bir el birilerini iteklemezse beklediğimiz sponsorluk gelirlerine ulaşamayabiliriz.
Her şeyin hayırlısı olsun.
Allah tan başkanımız işi bilen biri bu dönemde ondan karamsar degilim.
Bizim gibi cümle alemde görüyor Usta nın neler yapabilecegini.
Onun için çok iyi bir fiyata sponsor bulunacaktır.2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum