Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    açık alana niye suni çim yapıyorlar.inanılır gibi değil.açık alanda da mı doğal çim yetiştiremiyorlar.
    İhalede dört adet suni çim saha vardı galiba, ondan suni çim yapıyorlar.

Yorum

• suni çin saha demek ölü doğmuş bir zemin demek aga.hiç yapmasınlar daha iyi.ne için yapıyorlar bunu?
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Direk betonun üzerine sermişler. Gözlerim yanılmıyorsa bunun gerçek çim olmasına imkan yok.
        O zaman öyledir, diyecek bişey yok

Yorum

• Suni çimi altyapılar kullanacak muhtemelen. Projedeki bütün sahalar çim olacak diye bi ibare de yoktu. Bildiğim kadarıyla Trabzondaki bir çok tesis suni çim kullanıyor.

Yorum

• 6 yaşında almanya nın 2. 3. lig takımının altyapısında çim sahada oynayarak büyüyen çocuklar, türkiyede suni çimde oynayarak büyüyen çocuklar ki ben 90 doğumluyum 3 sene halı sahada oynamışımdır, altyapıya çocuklar gelsin trabzon formasıyla hobilerini gerçekleştirsin onlara saha kuralım mantığıyla yapılmamalı, gerçek çime kramponla basmakla suni çime basmak arasında dünya fark var, bizim ülkemizde çime masraf yapmak nedense çok gereksiz
            En son Süper Golcü tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 18:47.
            2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
            2021-2022
            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              6 yaşında almanya nın 2. 3. lig takımının altyapısında çim sahada oynayarak büyüyen çocuklar, türkiyede suni çimde oynayarak büyüyen çocuklar ki ben 90 doğumluyum 3 sene halı sahada oynamışımdır, altyapıya çocuklar gelsin trabzon formasıyla hobilerini gerçekleştirsin onlara saha kuralım mantığıyla yapılmamalı, gerçek çime kramponla basmakla suni çime basmak arasında dünya fark var, bizim ülkemizde çime masraf yapmak nedense çok gereksiz
              real madridin bile tesislerinde suni cim sahasi var
              bunun kari var, 3-5 gün durmadan yagmuru var
              futbol tenisi olsun....

5 cim, 2 suni cim sahamiz olacak
              buda standart
              arastirabilirsiniz
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadin zemini duzgun olsun da hibrit mi olur suni mi olur nolursa olsun toprak saha gibi oluyor sonra istediğin kadar takim kur farketmez.

Yorum

• Şu stadyum öyle talihsiz bir zamanda yapılıyor ki, sormayın...

Tarihi olarak dip yap yapmış, rezalet bir Trabzonspor var.

Sponsorluk pazarlığında elimiz inanılmaz zayıflıyor.

Ve emin olun bu kadar istikrarsız bir kulübe sponsor bulmak öyle kolay iş değil...

Açık konuşalım, benim değerli bir şirketim olsa Trabzonspor kadar istikrarsız bir kulübe sponsor olmam.

Maalesef inanılmaz istikrarsız bir kulübüz. Tıpkı Türkiye'nin dünya ekonomileri arasında istikrarsız olması gibi...

Dost acı söyler, eğer siyasi bir el birilerini iteklemezse beklediğimiz sponsorluk gelirlerine ulaşamayabiliriz.

Her şeyin hayırlısı olsun.

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH=CONFIG]8571[/ATTACH]
                    pek deneme gibi durmuyor bildiğimiz suni çim sahalardan biri yapılıyor

bunlar ne biçim suni çim arkadaş.

saha dışında kalan çim resmen evdeki halı gibi buruş buruş kalkmış.saha içine bakarsak aralarındaki katmanlar bellli oluyor bu ne adi işçilik böyle.

bu anormal zeminde futbolcumuz o suni çimin arada kalan kısımlarına takılıp sakatlanabilir bile. nerde bu süleyman soylu nerde bu usta başkan en adi iççilik en özensiz malzemeler bize kullanılıyor.en özensiz adi işçilik bize yapılıyor.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bunlar paylaşıldı mı bilmiyorum ama ikisi de hoş gözüküyor resimlerde;

stadımızda yıldız mutlaka olmalı şeftali kurduda bizde şampiyon olduk diyor farkımız olmalı yıldız farkımız.ah bee şu bursayı nasıl şampiyon yaptık bee hayatımzın hatası.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadyumun zeminine serilecek olan çimin iklime, toprağa vb. alışması için önceden getirilip dışardaki sahaya serilmesi planlanıyordu. Ama şu anki çim serme işi o plan çerçevesinde yapılan bir iş midir bilemiyorum, net bilgi alırsam paylaşırım ama bence öyledir.

yaa yağmur en yağmurlu yer neresi bizden 10 kat daha fazla yağmur alan yer neresi 365 günün 360 günü yağmur yağan yer neresi ve zeminleri halı gibi olan en yüksek fiziki mücadelenin yaşandığı ve asla zeminde bozulma kalkma olamayan yer neresi.tabiki infgiltere.

eeee peki ne gerek var bu işlere yaa kardeşim anlaşsana m.utd chelse liverpoool vb bunların zeminini yapan firmayla .ne gerek var yok dışarı ekicekmişin iklime alışıcakmış falan yaa adım gibi eminim dışarıda ekseler iklimede alışsa ilk iki maç sonra görün bakın o öbek öbek kalkan çimleri yırtılan çimleri.

alıcan ingiltereden büyük takımların anlaştığı onlara serilen çimden sericen iş budur yaa gerek yok böyle saçma sapan çetrefilli işlere.ayrıca yabancı malzeme her zaman kalitelidir.bizde çim ekip iklime alışması muhabbeti varsa kesin bir türk firmadır .bu çim konusunda türk firmanın eli değerse o iş en kalitesiz iş olur.

ingiltere=trabzon iklim olarak.yaa bunu değerlendirin bari beee.
                        En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 11.02.2016, 02:31.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bunlar ne biçim suni çim arkadaş.

saha dışında kalan çim resmen evdeki halı gibi buruş buruş kalkmış.saha içine bakarsak aralarındaki katmanlar bellli oluyor bu ne adi işçilik böyle.

bu anormal zeminde futbolcumuz o suni çimin arada kalan kısımlarına takılıp sakatlanabilir bile. nerde bu süleyman soylu nerde bu usta başkan en adi iççilik en özensiz malzemeler bize kullanılıyor.en özensiz adi işçilik bize yapılıyor.
                          Amacın nedir ? Trabzon da gerçek çimle oynayan kaç tane alt yapı takımı var ? nasıl suni çimin halı gibi böyle bırakılacağını düşünüyorsun ? sonra troll diyince kızıyorsun mantıklı bir insan böyle yorum yaparmı lütfen mantıklı ol.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunlar paylaşıldı mı bilmiyorum ama ikisi de hoş gözüküyor resimlerde;

Seçimi taraftarın yapacağına göre tek renk bordo olacak muhtemelen maratondaki Ts logosu gerçekten hoş gözüküyor ancak yıldız konusunda aynı fikirde değilim diğer kale arkası boşken simetriden uzak gözüküyor. iki tarafta da olsa belki hoş gözükebilir yetenekli eller bir el atsaya
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Forum Yoneticilerden birine ulaşmam lazım da nasıl olduğunu bilmiyorum gören varsa bana bi özelden mesaj atabilirmi önemli bi konu hakkinda
                              En son uyuss tarafından düzenlendi; 11.02.2016, 10:12.
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seçimi taraftarın yapacağına göre tek renk bordo olacak muhtemelen maratondaki Ts logosu gerçekten hoş gözüküyor ancak yıldız konusunda aynı fikirde değilim diğer kale arkası boşken simetriden uzak gözüküyor. iki tarafta da olsa belki hoş gözükebilir yetenekli eller bir el atsaya
                                Belki bu simetri bozukluğu futbolcuların da kafasına takılır. Diğer kale arkasına da yıldızı yerleştirmeye çalışırlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X