Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=samet aslan;1919848394]
    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 Kasım 2014

[/
    bu vincin 1 haftadır aynı yerde olmasına rağmen neden hala bir prekast koymamış olmasını bilen varmı ? yoksa başka bi görevimi var ?
    vincin kenarında gördüğün prekastları indiriyo aynı zamanda o yüzden

Yorum

• şu soldaki de prekast için gelmiş bi vinç mi acaba?

Yorum

• Prekast yerleştirme baya hızlanmış arkadaşlar.

Yorum

• Bütün stadın prekastlarını koymaya kalksalar 1 hafta da biter...Esas kısım çelik çatının imalatı, yani atölye kısmı bitti mi? Makaslar şantiyeye geldi mi? Ben Lokoren maçına gittiğimde stadın oraya gidip görme fırsatım oldu ama çelik imalatlarla ilgili bir şey göremedim...

Betonarme de bir şey kalmadı bitti denilebilir...
          Prekast zaten sorun değil...
          İnce işler
          Saha
          Çevre peyzajı
          Asıl Çelik yapı...
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• [QUOTE=grisakall;1919848401]
            İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

vincin kenarında gördüğün prekastları indiriyo aynı zamanda o yüzden
            mantikli
            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• stadyum canli kamerasindan suan izliyorumda sonradan eklenen localar cok fazlada kotu olmayacak bekledigimiz kadar kotu gozukmuyor prekastlar konulunca daha bi sonuk kaldi localara oyle aman aman bi kabak gibi ortaya cikmislik yok kayseri mersin stadlarindaki kotu goruntu olmayacak bizdee

deniz tarafi kale arkasi prekast dizimi baslamis yol tarafi kale arkasi kosede de isci sayisi artmis daha fazla kisi prekastla ilgineiyor orda sahanin ortasinda tirdan malzeme indiriliyorr o tir ciktiktan sonra yol tarafi kale arkasi ikici vincte devreye giricek prekast takmaya sanirim
              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 03.11.2014, 14:47.

Yorum

• arkadaslar farkettinizmi bilmiyorum ama bjk kale arkalarindaki buyuk kolonlarin icine demirden haric celik konstruksiyon koymuslar bizde boyle bisey varmiydi

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar farkettinizmi bilmiyorum ama bjk kale arkalarindaki buyuk kolonlarin icine demirden haric celik konstruksiyon koymuslar bizde boyle bisey varmiydi
                  Bjk'nin stadı yaptığı bölgenin zemini kötü olduğu için çok sağlam yapmaları gerekiyor bizim stadın öyle bir sorunu yok.
                  Diyeceksin ki bizimkisi daha kötü dolgu üzerine yapıldı ama hayır bizim stad dolgunun değil fore kazıkların üstünde duruyor.

Eğer işi yapan firma malzemesine zarar gelmesin diye fore kazığı en dibe kadar indirmediyse sıkıntı olur aksi halde Allahın izniyle stad sağlam.

Ayrıca o çeliklerin çatı ile bir bağlantısı olabilir.
                  En son sakoglu61 tarafından düzenlendi; 03.11.2014, 15:41.
                  Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Paint terk çalışmam ama en azından bi fikir veriyor..

Yorum

• Gözlerimiz kör oldu

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gözlerimiz kör oldu

"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bjk'nin stadı yaptığı bölgenin zemini kötü olduğu için çok sağlam yapmaları gerekiyor bizim stadın öyle bir sorunu yok.
                          Diyeceksin ki bizimkisi daha kötü dolgu üzerine yapıldı ama hayır bizim stad dolgunun değil fore kazıkların üstünde duruyor.

Eğer işi yapan firma malzemesine zarar gelmesin diye fore kazığı en dibe kadar indirmediyse sıkıntı olur aksi halde Allahın izniyle stad sağlam.

Ayrıca o çeliklerin çatı ile bir bağlantısı olabilir.
                          O çelik kısımlar locaların olmadığı kısımda kullanılıyor. Testere kirişlerin uzun olduğu yerde kullanıldı. O kısım yanılmıyorsam Çarşı grubuna verilecek diye biliyorum.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu soldaki de prekast için gelmiş bi vinç mi acaba?
                            Turuncu olan yeni geldi, diğeri eskisi. Bozuldu mu acaba???

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Turuncu olan yeni geldi, diğeri eskisi. Bozuldu mu acaba???
                              doğruya turuncu değildi eskisi. acaba daha hızlı çalışmak için mi değişiyor makineler. gerçi 3 makine olsa daha iyi olur

Yorum

• iç kısımdaki çalışmalar ne durumda acaba
                                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X