Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sixtyone_61 tarafından gönderildi
    @61ronin61

ronin

vikipedi, özgür ansiklopedi

başlığın diğer anlamları için ronin (anlam ayrımı) sayfasına bakınız.
    ronin, 12-19. Yüzyıl japonya'sında efendisiz kalmış savaşçı (samuray) aristokratlar. Kelime anlamına bakıldığında ro+nin japoncada "dalga+adam" anlamına gelir ve muhtemelen oradan oraya başsız bir şekilde savrulmaları kastedilir. Roninler genellikle asi ve huzur bozucu kimselerdi.

:d :d
    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      engellesende gerçeklerden kaçamassın birbirinizle anlaşmalımı hareket ediyorsunuz.geçende bi kişi daha demişti beni nasıl engellermiş .

şunu diyim engelleyin ama aslında siz beni değil beyninizi engelliyorusunuz yani kendi kendinizi kandırıyorusunuz .

bi admine sor engellesin ben inandıklarımı yazmaya devam edicem ve bunu sende görüceksin engellesende

alıştım zaten herkes dışladı beni sen engellesen ne farkeder .benim ne kadar doğru yazdığımı ve iyi biri olduğumu bilen çok az sayıda üye var burda.
      Ronin kardeşim, insanlar sana neden tepki gösteriyor diye düşündüm ve şu sonuçlara ulaştım.
      1- Herhangi bir durumu izah ederken çok fazla niteleme sıfatı kullanıyor ve bunlarla mübalağalı bir şekilde anlatıyorsun. (Bkz: Azamet, yıkıcı, ucube vs.)
      2- Ben biliyorum, ben demiştim, ben haklıyım, ben çok ileri görüşlüyümdür, ben her şeyi sizden önce bilirim, göreceksiniz v.s modunda yazman.
      3- bunlarla beraber alışılmışın dışında bir tarzının olması. (İnsanlar farklılıklara tepki gösterebilirler)
      4- Başkasınınkini hep beğeniyor bir havada olman.

Nacizane tespitlerim bunlar. Ama ben trol flan demiyorum iyi niyetinden şüphem yok. Ama dediğim tarzın biraz farklı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Engellemek çözüm arkadaşlar deneyebilirsiniz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• ben bu ruhsuz topçularla akyazıya gitmek istemiyorum ,giden varsa gitsin bence onlar bu kulupten gitmedikçe stad açılmasın
          @zafercalikoglu
          @trabzonspor

Yorum

• Taraftara renk için fikir sorulması çok şık,
            çoğunluğun istediği olursa sevinirim (komple açık mavi ci olsam da)
            hepsi bu kadar,
            çok büyütmemek lazım bu tip şeyleri,
            inşallah şöyle tabanca gibi bir takımımız olur,
            sahanın her yerine basan 11 futbolcu ve bunların belli de bir standartta yeteneği olsun,
            olsun ki stadı dolduralım,
            dolmayan stad dünyanın en güzel stadı olsa neye yarar,
            dediğim gibi inşallah taraftarın sesine kulak verilir,şöyle içe sinen bi stad olur,
            bunu hepimiz isteriz ama olmazsa da mazeret değil,
            şöyle omuz omuza,trübün kültürü olan sabit bi 30 bin kişi gelirse yeni yapılacak stada,dünyanın en renkli,en efsane stadı olur çıkar.
            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 08.02.2016, 14:29.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 61saat sitesi Emre Aksoy ile bir röportaj yapmiş onu izliyordum orada sunu belirtti stadın yanına yapılması planlanan hataneyi kaldırıp galiba kulübe kazanç sağlayacak birşeyler içinde çalişiyorlarmiş insallah bu takım su yönetimi yemezde en azından ne yapacaklar görürüz

Yorum

• İlk olarak kembil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                61saat sitesi Emre Aksoy ile bir röportaj yapmiş onu izliyordum orada sunu belirtti stadın yanına yapılması planlanan hataneyi kaldırıp galiba kulübe kazanç sağlayacak birşeyler içinde çalişiyorlarmiş insallah bu takım su yönetimi yemezde en azından ne yapacaklar görürüz
                ins. buna devlet izin verir
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İş makinası devrilmiş 1 kişi vefat etmiş deniliyor.
                  .

Yorum

• Allah rahmet eylesin

Yorum

• Stadda ve komplekste uzun zamandır görünürde ilerleme yok gibi sanki,çatı oldugu gibi duruyor.hatta eksiliyor
                      sakaryadaki stadın çatısı bitmiş sanırım artık yoğunlaşır firma bizim parçalara

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İş makinası devrilmiş 1 kişi vefat etmiş deniliyor.
                        Allah rahmet eylesin. Yalnız o olayın stad ile bir alakası yok.
                        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Çalışan güvenliği her şeyden önde tutulmalı.
                          İnsanlar ekmek parası için çalışırken evlatlarını yetim bırakmamalı.
                          Bunun önlemini almak TOKİ'ye ve yüklenici firmaya düşüyor elbette.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• kesinlikle 5 numara. renkler acik olsun biraz. bordo agirlita olunca cok kasvetli gözüküyor,
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Beşiktaş membrana geçti biz hala çatının yarısına bile gelemedik. Bari bi yandan koltuk montajı falan başlasa da o iş aradan çıksa.

Yorum

• Az önce stadyumu denetleme, kontrol ile görevli arkadaşımla görüştüm. Stadyumun Ağustos - Eylül gibi hazır olacağını söyledi.
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X