İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi desin burda en delikanlı kimse en süper stad bize yapıldı en muhteşem stad bize yapıldı.işte kimse diyemiyor çünkü yapılmadı .
sadece bunu diyemiyenler eleştirenleri eleştiriyorlar.
Kardeşcan bazi konularda hakli olabilirsin ama abarttigin kadar kotu degil stad bana gore en buyuk eksikligi tribun saha mesafesinin uzakligi onun haricinde abartilcak bisey yok bence.mimari olarak bana gore turkiyenin en guzel stadyumu begenen vardir begenmeyen vardir olagan seyler bunlar.ha gonul isterki zemin hibrid olsun saha kenari ve tribun arasi led panolar tam istedigimiz gibi olsun ambulans girisleri bi sekilde kamufle olsun koltuklarimiz sanmames gibi olsun enerjimizi bence butun renktaslarimizin hem fikir oldugu konulara vermeliyiz bence is isten gecmeden.bence taraftarin istedigini dikkate alabilcek bi yonetim var bence birlik olup istediklerimizi yaptirabiliriz.herkese hayirli gunler..
Yorum
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım küme gidiyor stadyum muhabbeti neyin nesi?
Sent from my iPhone using TapatalkTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlın size tribün dikliği [emoji2]
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
renkdaşı espri senin yaptığın ama işte dik trübündeki asalet ürkütücülüğü görüyormusun böyle bir trübüne kimse hayır diyemez sanki futbolcuların üstüne yıkılıcak şu azamate bakarmısınız.
Yorum
-
roninin mesajlarını görmemek için yapabileceğim bir şey var mı engellemek falan ?
bu kadar olmaz allah aşkına tribün dolduktan sonra taraftar destek verdikten sonra neymiş kapısı büyük,çatısı bez gibi.
kimse dört dörtluk demıyor ama dediğiniz kadar da kötü değil.benim çok hosuma gidiyor.
beni tek rahatsız eden tek kat olmayan kale arkası ve loca kısmı.
ki ben yazın gittim bu stadı gördüm.kompleksi komple gezdim.stadın içini dısını gezdim.gayet hoş.içi de hoş stadın.
bir maç izledikten sonra yorum yapılmalı bence
Yorum
-
İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleroninin mesajlarını görmemek için yapabileceğim bir şey var mı engellemek falan ?
bu kadar olmaz allah aşkına tribün dolduktan sonra taraftar destek verdikten sonra neymiş kapısı büyük,çatısı bez gibi.
kimse dört dörtluk demıyor ama dediğiniz kadar da kötü değil.benim çok hosuma gidiyor.
beni tek rahatsız eden tek kat olmayan kale arkası ve loca kısmı.
ki ben yazın gittim bu stadı gördüm.kompleksi komple gezdim.stadın içini dısını gezdim.gayet hoş.içi de hoş stadın.
bir maç izledikten sonra yorum yapılmalı bence
engellesende gerçeklerden kaçamassınbirbirinizle anlaşmalımı hareket ediyorsunuz.geçende bi kişi daha demişti beni nasıl engellermiş .
şunu diyim engelleyin ama aslında siz beni değil beyninizi engelliyorusunuz yani kendi kendinizi kandırıyorusunuz .
bi admine sor engellesin ben inandıklarımı yazmaya devam edicem ve bunu sende görüceksin engellesende
alıştım zaten herkes dışladı beni sen engellesen ne farkeder .benim ne kadar doğru yazdığımı ve iyi biri olduğumu bilen çok az sayıda üye var burda.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum