Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada @Selim Turan ellerine sağlık bu tasarım için. Çok güzel olmuş ve eminim açı tartışmalarına da bir son verir bu fotoğraf.

Yani şunu da beğenmeyen taraftar olursa ben daha bişey demiyorum artık. Varsınlar istedikleri şekilde yapasınlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    harika olmus
    Trabzonspor yazisini turuncu ve beyaz renkte yapabilirmisin
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      işte o merak edilen sorunun cevabı... Logo karşıdan bakılınca nasıl gözükür. Koltuklara en uygun görüntü resmedilmiş oldu sanırım. İki tribünün farklı eğim açılarına göre logonun üst ve alt kısmı farklı olarak iki kata ayrı ayrı işledim.

Buyrun efendim...

Bundan iyisi autocad ve 3ds max'tan alınacak görüntü olacaktır sanırım. Bence logo güzel duruyor...
      +1461
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ruh halimi bedavamı çalışıyorlar önemli olan biz ts taraftarının ruh hali.milleti düşünmekten biz bittik.bmn de gerçek ts liler birbirine girer hakaret eder sonra akyazıda çalışan adamların ruh halini düşünür.
        sanami soracam ?
        u will need justice at the end..

Yorum

• Adsız.jpg

arkadaşlar ok larla işaretlediğim yerlerde
          mesala 1. sırada gölgeli yerde basamak varmı yoksa duvarın gölgesimi,yani oraya koltuk konulacakmı.ayrıca mesela koyulursa o duvarın üstünü büyük ihtimal demir parmaklık yapılacak.görüşe engel olmazmı.
          2.üstteki okta giriş kapısının orda beton yıgını var.uzun şekilde onu koymalarının sebebi ne.diğerleirne dikkat ettim yok.ve oraya koltuk takılamayacağına göre boş gözükmezmi,,,
          3.çıkış kapılarının kenar duvarları yüksek değilmi,yanında oturan sağ tarafı göremeyebilir...
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Zafer abi gölge orası, oraya koltuk falan konulmaz, insanların geçiş yeri orası.

Yorum

işte o merak edilen sorunun cevabı... Logo karşıdan bakılınca nasıl gözükür. Koltuklara en uygun görüntü resmedilmiş oldu sanırım. İki tribünün farklı eğim açılarına göre logonun üst ve alt kısmı farklı olarak iki kata ayrı ayrı işledim.

Buyrun efendim...

Bundan iyisi autocad ve 3ds max'tan alınacak görüntü olacaktır sanırım. Bence logo güzel duruyor...

Ooo hakkaten çok güzelmiş be
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Selim Bey, peki bu logonun o tribünü komple kapladığı tasarım karşıdan nasıl görünüyor?
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yıldızı hangi tibüne yapacağız peki? Logo yapayım derkrn yıldızı unutmayalım.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Buyrun efendim...

Üst katın sağ ve sol en köşeleri olmasa daha da güzel olur sanki. O son merdiven boşlukları logoyu kesmemiş hali. Kenarlardan traşlanmış gibi
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      harika olmus
                      Trabzonspor yazisini turuncu ve beyaz renkte yapabilirmisin
                      Turuncu nedir ya ?

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şöyle bir hata alıyorum, oylama yapılamıyor: (daha önce oy vermememe rağmen)

Could not cast your vote. Error returned by server: User has already voted on poll

arkdaşlar 16 20 11 nolu tasarımla neredeyse aynı 3 ne oy verenler bölünmüş yoksa suan en cok oyu alan bordo ustune logo ve mavi şerit görünüyor bence bunuda dıkkate alamalılar

Yorum

Arkada kalmasın
                          Çok güzel ama Trabzonspor yazısı görünmüyor bile o yazıyı kaldırıp bir kale arkasına maviyle TRABZON diğer kale arkasına da tek yıldız yapılmaz mavi renkle nasıl olur ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Buyrun efendim...

Vallahi müthiş bunun bir şekilde klübe başkana iletilmesi lazım bu olmalı bence +1461 +1967 +61 ellerine kollarına emeğine düşüncene sağlık şahane olmuş
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Buyrun efendim...

Bence de harika, görmek istediğim tasarım bu. Yalnız o Trabzonspor yazısı hala niye orada anlamadım. Unutulmuş desem değil, silik yazılmış desem o zaman ne anlamı var?
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• http://akyazistadi.com/anket/

Burada önerilen tasarımlar sonrası genişletilmiş bir anket yapmışlar. Burada iki üç sayfadır hemen hemen herkesin övdüğü tasarım bu ankette 1 numara ile sunuluyor ve 105 oy almış (%13). Ama 2 numarayla verilen dalgalı, iç içe renk giren karmaşık bir örnek var o da 133 oy almış (%16).

Bu nasıl iş anlamadım. Buradaki yorumları baz alırsak 1 numaranın açık ara önde olması gerekirdi? Bu anket yeni mi açıldı? 2-3 gün öncesine kadar daha az sayıda model vardı ve anket değil yorum bölümü vardı.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

Çalışıyor...
                                X