Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eyvallah dostum turkuaz bizim rengimiz değil eğer bordo maviden başka bir kullanılıcaksa ben beyazdan yanayım hem merdiven altlarıda kırmız ordaki yuvarlak kolonlarda beyaz çatı beyaz koltuklar bordo mavi bide merdiven altıda kırmızı olunca bu stad bide turkuaz kaldırmazz

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar öğrendiğim bir kaç bilgiyi paylaşmak istiyorum parçaların montajı çok kolay değilmiş bir kaç sefer bugün deneyip bırakmıştır takamamislar onun haricinde birde muharrem ustanın geçen gün tv de Toki başkanı yla konuştum yetişecek söylemini çalışan bir abiye söyledim vallahi kusura bakmayın ama ben buna ancak gülerim gerisini siz anlayın dedi malesef yarın yine fotoğraf atmaya çalışıcam
      simdi baskanin lafinami güvenelim, bir iscinin gülüsünemi

güzelce gülsün
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eyvallah dostum turkuaz bizim rengimiz değil eğer bordo maviden başka bir kullanılıcaksa ben beyazdan yanayım hem merdiven altlarıda kırmız ordaki yuvarlak kolonlarda beyaz çatı beyaz koltuklar bordo mavi bide merdiven altıda kırmızı olunca bu stad bide turkuaz kaldırmazz
        Okey. Ama yani şimdi turkuaz ile bizim açık mavi de ki ince fark çok mü mühim? turkuaz söylememin amacı açık mavi olmasıdır.
        Ama aman ha turkuaz olmasın, 'açık mavi' olsun. emi...
        Ömer

Yorum

• taka2

Yorum

• Inşallah yaniliriz keşke yanilsak ama bence işçi diye gecistirmemek lazım sonuçta bizim goremedigimiz şeyleri görüyorlar işin durumunu ilerleyisini ve ya ne kadar geride olduğunu biliyorlar diye düşünüyorum ben söylediğim gibi inşallah yanimiz oluruz
            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takım isminin koltuklara yazılması hosuma gitmiyor. Beğenen var mı?
              Bende pek beğenmiyorum. Ama sonuçta tribünler dolmayınca kimi insan merak ediyor hangi sahada oynanıyor diye
              belkim ondan ısrarcılar ismi oraya da yazılmasında.
              Ömer

Yorum

taka2

Halen benim kast ettiğim yerler bordo mavi çift renk.
                Ömer

Yorum

Inşallah yaniliriz keşke yanilsak ama bence işçi diye gecistirmemek lazım sonuçta bizim goremedigimiz şeyleri görüyorlar işin durumunu ilerleyisini ve ya ne kadar geride olduğunu biliyorlar diye düşünüyorum ben söylediğim gibi inşallah yanimiz oluruz
                  baskanda 20 üzeri hastane insa etmis biri
                  normal insanin akli hayali ermedigi seyleri hesap edecek donanima sahip
                  olmayacak ise neden amin desin

Ünal Karaman

Yorum

• Yanlız burda atladığın bir şey var ince Toki başkanı yla konuştum yetişecek dedi bana diye soyledi başkan bu durumda yük başkanın üstüne değil Toki başkanın üstüne biniyor başkan yapmıyor sonuçta ona ne söylerse ler oda ona göre hareket ediyor
                    Trabzonspor

Yorum

• Kanfori, demek istediğim şöyle (affına sığınarak):
                      http://
                      Ekli dosyalar
                      Ömer

Yorum

• bi yandan oses türkiyeyi izlerken bi yandan tasarım yapıyorum kusura bakma senin dediğin şeyler ince detaylar biz ne kadar ince düşünürsek düşünelim yapılmayacağı için fazla detaycı olmak istemiyorum kaba taslak şuanki yaptığım tasarımlar zaten

Yorum

Yanlız burda atladığın bir şey var ince Toki başkanı yla konuştum yetişecek dedi bana diye soyledi başkan bu durumda yük başkanın üstüne değil Toki başkanın üstüne biniyor başkan yapmıyor sonuçta ona ne söylerse ler oda ona göre hareket ediyor
                          aynen öyle
                          adam kombineleri satisa hazirliyor
                          localari , stat ismi, tribün isimleri satisda...

sattikdan sonrada toki yetisdirmedi der

sen ve isci ark. haklisiniz
                          mesaji at fava

Ünal Karaman

Yorum

• Çok basit bakıyorsun besiktas da kombine sattı benim arkadaşım var alan ne oldu şimdi loca da aynı şekilde mesajı at fava ne allah aşkına bilmiş bilmiş forum yedek aliyordur merak etme burda durur biryere atmaya gerek yok iyi akşamlar.
                            Trabzonspor

Yorum

bi yandan oses türkiyeyi izlerken bi yandan tasarım yapıyorum kusura bakma senin dediğin şeyler ince detaylar biz ne kadar ince düşünürsek düşünelim yapılmayacağı için fazla detaycı olmak istemiyorum kaba taslak şuanki yaptığım tasarımlar zaten
                              Haklısın. Ama işte, ince işler büyük fark yaratır.
                              Ömer

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                renkdaşım bunun bordosunu atarmısın herkes bordonun tek renk asaletini görsün.
                                Hafta solun abi kusura bakma bilgisayarim evde kaldi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X