Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ekranda göze hoş gelen tasarımlar gerçekte çok kötü görünebilir.

İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence daha modern ve klasik çizgiler kullanılmalı sadelik ve şıklık esas alınmalı benim düşüncem bu yönde yoksa yaparım iki tane tribal koltuk tasarımı resimken süper gözükür gerçekte kayserininkine benzer

işte budur benim de kafamda aynı tasarım var. mavi şerit biraz daha ince olarak düşündüm ben sadece. eline sağlık.
    En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 31.01.2016, 23:25.
    #

Yorum

• genel anlamıyla kaba hatları olan tasarımlar yapmaya çalışıyorum 40bin parçadan ortaya çıkarılacak bir görsel hem kolay hem zor en iyisi en sert tiribün havasını yansıtmalı

Yorum

• Başkan : Toki ile 2 gün önce görüştüm stad sezon başı açılıyor..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Stad sezon basina yetisecekmis baskan 2 gün önce Toki'yle görüsmüs. SKY360'da acikladi simdi. Stadin isim hakki icin birkac sponsorla görüsüyormus
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• meridyen

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @kanforfi hakkını helal et ama logolu halini de görmek istedim

simdiye kadar benim favorim

Yorum

• Bordo cok güzel bir renk, ama ben bu kedilerin neden stadlarini bordo yaptiklarini anlamadim, tribünlerinde sari kirmizi diye bagirip sahada oynayan takimim turuncu bordo giydigi gerizekali bir topluluk bu gs camiasi.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

@kanforfi hakkını helal et ama logolu halini de görmek istedim

Bu da çok geçerli olmuş.Mavi kullanımına karşıyım ama şerit daha ince tutularak bu şekilde kullanılabilir.
                  • Memento mori

Yorum

• Gercekten merak ediyorum su 3 ve 7 ye kimler oy verdi. Digerleride rezil zaten de, ozellikle su 3 ve 7 ye ayri bir ayar oldum. Buna oy verenlerde heralde bir gorme bozuklugu var.
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gercekten merak ediyorum su 3 ve 7 ye kimler oy verdi. Digerleride rezil zaten de, ozellikle su 3 ve 7 ye ayri bir ayar oldum. Buna oy verenlerde heralde bir gorme bozuklugu var.
                      3 ve 7 ye oy vermedim ama bende senin gibi yorum yapanlarin akil sagligindan suphe ediyorum. Zevk adamin, sanane kardesim!
                      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Baskan bu aksam telegol de sanki Toki ile görüstüm ve Stad sene basi bitecek dedi. Ben mi yanlis anladim? Hem sene basi? Yani seneye mi?

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Baskan bu aksam telegol de sanki Toki ile görüstüm ve Stad sene basi bitecek dedi. Ben mi yanlis anladim? Hem sene basi? Yani seneye mi?
                          doğru anladın aynen öyle dedi başkan

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Baskan bu aksam telegol de sanki Toki ile görüstüm ve Stad sene basi bitecek dedi. Ben mi yanlis anladim? Hem sene basi? Yani seneye mi?
                            İlk olarak Yunus Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            doğru anladın aynen öyle dedi başkan
                            Sezon basini kastetti...2016-2017 Sezonu
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

[MENTION=36625]kanforfi[/MENTION] hakkını helal et ama logolu halini de görmek istedim

Sol veya sağ tribüne armamızdaki topu veya yıldızımızı yapabilir misin? Tam üst katta bordoyla mavinin kesiştiği yerin ortasına.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3 ve 7 ye oy vermedim ama bende senin gibi yorum yapanlarin akil sagligindan suphe ediyorum. Zevk adamin, sanane kardesim!
                                oyle zevkin ben.......
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X