Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok safiyane bi soru sorucam. bu seçenekler nerde ki? neyi oyluyoruz? şıkların tamamı nerde?
    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• [MENTION=38508]barisb[/MENTION] resmi siteye bakarsan bence göreceksin foruma girdiğimiz kadar resmi siteye girmiyoruz renkdaş hoş haksızda değiliz o nasıl site töbe töbe yapan adam ne iş yapıyormuş merak ettim valla ...
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @barisb resmi siteye bakarsan bence göreceksin foruma girdiğimiz kadar resmi siteye girmiyoruz renkdaş hoş haksızda değiliz o nasıl site töbe töbe yapan adam ne iş yapıyormuş merak ettim valla ...
        isre öyle degil
        o site kuruldugunda Türkiyenin en iyisiydi, ödülde almisdi

ama iste 10 yil üzerine bisey koymassan, gelisim olmassa böyle olur
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @barisb resmi siteye bakarsan bence göreceksin foruma girdiğimiz kadar resmi siteye girmiyoruz renkdaş hoş haksızda değiliz o nasıl site töbe töbe yapan adam ne iş yapıyormuş merak ettim valla ...
          Eyvallah. Buraya yazmadan önce ihtimalen girip bi bakmıştım resmi siteye. Şimdi alıcı gözle yine bakınca ancak gördüm.

Sağolasın
          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• 1 Numaralı hoş duruyor.
              Yalnız geliştirilebilir.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Dün özel olarak Akyazı'ya yürüme gittim çalışmaları izlemek için...

Fotolarıda Adem kardeşim paylaşmış sağolsun..

gözlemlerim....

1-Çatı için 1 tane dışarda 1 tane içerde büyük vinç gördüm..ayrıca yukarıda demireri monte eden br kaç kişi gördüm......

2-Boyama işlemleri dvam ediyor. hem stadyuma giden merdivenleri hem stadyumu boyuyorlardı....

3-Çevre düzenlemesi için çok sayıda araç ve kişi çalışıyor. araç parkı , çevredeki kafe tarzı yapılar, başka insaatlar devam ediyor....

4-tesisat işi yapan insanlarda gördüm....

5-karların erimesi çalışmaları yavaşlatmış olabilir ama dün karın tamaı erimişti yeniden çalışmalar hızlanacaktır diye düşünüyorum....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  oyle zevkin ben.......
                  Stadla ilgili hemen hemen her şeye karşı olan birisin yönetimin yaptığı uygulamada ki görselleri de beğenmemişsin e senin gibi düşünenler için "siz de isteğinizi yapıp paylaşın" diye mesajda vermiş yönetim e sen de yap bi çalışma da senin zevkini de öğrenelim.. Yoksa sen sadece muhalefet için mi varsın?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün özel olarak Akyazı'ya yürüme gittim çalışmaları izlemek için...

Fotolarıda Adem kardeşim paylaşmış sağolsun..

gözlemlerim....

1-Çatı için 1 tane dışarda 1 tane içerde büyük vinç gördüm..ayrıca yukarıda demireri monte eden br kaç kişi gördüm......

2-Boyama işlemleri dvam ediyor. hem stadyuma giden merdivenleri hem stadyumu boyuyorlardı....

3-Çevre düzenlemesi için çok sayıda araç ve kişi çalışıyor. araç parkı , çevredeki kafe tarzı yapılar, başka insaatlar devam ediyor....

4-tesisat işi yapan insanlarda gördüm....

5-karların erimesi çalışmaları yavaşlatmış olabilir ama dün karın tamaı erimişti yeniden çalışmalar hızlanacaktır diye düşünüyorum....
                    Abi bu vinç sanırım üstten( piramit şeklinde gözüken yerden ) destek kulesine giden parçaları bağlıyor. Vardiya sistemi olsa 10 güne kalmaz o parçalar bağlanır diye düşünüyorum.

Yorum

• beyler ciddi ciddi tribünde logo olmasını düşünmüyorsunuz değilmi? bence yıldız amblemi ve trabzon yazısı yeterli. sade ve şık.

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çok safiyane bi soru sorucam. bu seçenekler nerde ki? neyi oyluyoruz? şıkların tamamı nerde?

Yorum

• 1,2,4 ve 5 gayet güzel. bunlardan biri olursa üzülmem. oyumu 4'den yana kullandım
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            beyler ciddi ciddi tribünde logo olmasını düşünmüyorsunuz değilmi? bence yıldız amblemi ve trabzon yazısı yeterli. sade ve şık.
                            Logoyu alıp koymak çocuk oyuncağı. Şu ise gayet şık duruyor. Denizin kenarına gemiyi veya Karadeniz Fırtınasını andıracak bir yapı inşa edemedik şuraya. Bari stadın içinde böyle şahane dalgalı bir figür olsun. Sağolsunlar büyüklerimiz armamızda düşünmüşler Karadeniz dalgasını. Bunu da en iyi bu şekilde uygulanabiliriz stadımızda.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Dün eski başkan akrabası olan biri ile tartıştık. Hayatımda ilk defa küfrettim sanal alemde. Özelden konuştuğumuzda 120M€ Stadın isim hakkının satıldığını şerefininin üstüne yemin ederek söyledi. Bekle gör dedi. 90 Milyon€ anlaşmışız. İho ile yönetiminde çalışan birkaç arkadaş araya girerek teklifi buralara çekmişler dedi. Ercan Hacıosmanoğlu, Oya Hacıosmanoğlu bir tane daha hacıosmanoğlu vardı.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dün eski başkan akrabası olan biri ile tartıştık. Hayatımda ilk defa küfrettim sanal alemde. Özelden konuştuğumuzda 120M€ Stadın isim hakkının satıldığını şerefininin üstüne yemin ederek söyledi. Bekle gör dedi. 90 Milyon€ anlaşmışız. İho ile yönetiminde çalışan birkaç arkadaş araya girerek teklifi buralara çekmişler dedi. Ercan Hacıosmanoğlu, Oya Hacıosmanoğlu bir tane daha hacıosmanoğlu vardı.
                                Hocam Firtina Grupdan bahsediyorsun sanirim . Onlari salla gitsin adami kanser ederler , tartismaya degmez

Yorum

Çalışıyor...
                                X