Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadyumun ic tasariminin agirlikli renginin bordo olmasinin altinda yatan psokolojik sebebi bulmak gerek! Mavinin hafifligi ve icaciciligi dururken koyu bir rengi ve özellikle de kirmiziya yakin bordoyu secmek icin bir neden gerek!

Internette renklerin anlamlarini aradiginiz zaman ortaya cikan sonuc bize bir ipucu veverebilir!
    Bordo ve mavinin anlamlarını yazarak iki farklı renkte stad örneğiyle buraya taşımıştım bu konuyu. Kısmen mavi diyenler oldu ancak yine bordo renkten vazgeçmedi millet.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Ciddi soruyorum. Şayet beğenmeyen varsa, şu tasarımı neden beğenmediğini söyleyebilir mi bana?

Yorum

• tek renk olsunda mavimi olur bordumu bilmem 5.şekil uymaz bize
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ciddi soruyorum. Şayet beğenmeyen varsa, şu tasarımı neden beğenmediğini söyleyebilir mi bana?

Kardeşim, ciddi ciddi söylüyorum, kimse ben beğenmedim demedi.

Gayet şık ve güzel bir tasarım.

Ama daha iyisinin varlığına inananlar var, buna da şaşmamak gerek.

Örneğin ben, bu tasarımı da çok seven biri olarak düz mavinin üzerine koltuklara yazılı FIRTINA İHTİLAL EFSANE fikrini daha mantıklı buluyorum.

Ha şunu da ekleyeyim, muhtemelen de bu gönderdiğin resimdeki gibi olur yönetimin seçimi...
          En son ucurum tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 21:57. Sebep: imla

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ciddi soruyorum. Şayet beğenmeyen varsa, şu tasarımı neden beğenmediğini söyleyebilir mi bana?

yıldız fazlalık duruyor çok koymak istiyorsan kapalıya konulmalı daha simetrik olur onun dışında çok güzel duruyor
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• bordo üzerine Ts logosu çok güzel duruyor. ancak tepeden değilde karşıdan bakıldığında 2 kat arasında görseldeki gibi bir bütünlük yok. bir de karşıdan nasıl görünür ona bakmak lazım. şöyle aşağıdaki gibi bir çalışma vardı. onu revize edebilir mi bir arkadaş.

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İşte budur, gerçekten iyi olmuş, birkaç dokunuş ile süper olur.

Yorum

• Tribünde sadece trabzon yazısı sizce nasıl olurdu?

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bordo üzerine Ts logosu çok güzel duruyor. ancak tepeden değilde karşıdan bakıldığında 2 kat arasında görseldeki gibi bir bütünlük yok. bir de karşıdan nasıl görünür ona bakmak lazım. şöyle aşağıdaki gibi bir çalışma vardı. onu revize edebilir mi bir arkadaş.

Kesinlikle.

Canlı yayın kamerasının bulunduğu açıdan nasıl gözüktüğü önemli.

Yorum

Çok güzel olmuş.bence de bordoyu az daha yukarı çekersen daha güzel olur. Bunun uygulanması ise diğer takımlar için kıskançlık nedeni olur.

Yorum

• tribün full dolduktan sonra koltuk desenlerinin bir önemi varmı
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İşte budur, gerçekten iyi olmuş, birkaç dokunuş ile süper olur.
                          Çok fazla renk karmaşası var. Teşbihte hata olmaz, tabiri caizse çingene işi gibi duruyor.

Yorum

Renkler çok fazla birbirine girmiş.. Sadelikten uzak bir tarz olmuş. Pek beğenmedim açıkçası.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• t @Selim_Turan

Yorum

• Bana kalsa mavisi ama
                                Bordosu mavisi farketmez inşallah armalı tek renk de seçenekler arasına girer.

Aslında dalgalı istesem de armayla dalgalı karışık olmuş.
                                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

Çalışıyor...
                                X