Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her ne kadar bordonun üzerine maratona koyulan logolu tasarım hoş dursa da benim geldiğim noktada son hayalim şu:

Düz Açık Mavi

Kale Arkalarına bordo renkte İHTİLAL ile EFSANE

Maratona da FIRTINA yazılması...

Çünkü:
    1. Bizi en iyi anlatan renk fırtına mavisi
    2. Kimsenin yapmadığını yapıp klüp ismi yerine, imajımızı koltuklara kazımak
    3. KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPMIŞ OLMAK!!!

Yorum

• Tek renk mavi ile ilgili görseli yollamıştım.

Şöyle bir cevap geldi: "Bekir bey düz mavi rengini de ilk grupta yayınlayacağız. İlginiz için teşekkürler."

Yorum

• Bir de şu var , insanlar tribünlerdeyken ; tribünlerdeki hakim renge oranla daha koyu bir kontrast oluştururlar.
        Piksel gradient kullanılmasının mantığı da buradan ileri geliyor.

Ancak Antalyadaki gibi 500-1000 koltuklu tribünde yapılacak uygulama , düşünülenin aksine kötü bir görüntü oluşturuyor.

Tribün bloğunun ya çok büyük olması , ya da 6-8 bin koltuklu ise dörtte üçünün dolu olması gerekiyor.

Dünyadaki en iyi uygulaması Juventus'un stadında. 5,6 ve 7 numaralı seçenekleri arzu eden arkadaşlar muhakkak Youtube'dan ve sair stadla ilgili videolara bir göz atsın. Yani 38.000 koltuklu akyazı , 8-9 bin taraftara oynayacaksa değil piksel gradient , kartondan adam koysanız fayda etmez , yayında kabak gibi boş görünecektir .
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 21:06.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dayanamadım bunu yaptım.

Çok başarılı olmuş 👍🏻ya düz bordo yada bu

Yorum

• Tek renk mavi en doğrusu. En gerçeği.
            Gerekli açıklamaları ile kulübe mail atacağım.

Yorum

• Beyler artık şu merdiven rengi için oylama yapalım.bmn' yi bu konuya eğilmeye davet ediyorum. bakın göz göre göre sarı renk,dünyaya yaklaşan gök taşı misali,yeni stata sirayet etmekte.
              Benim favori rengim füme. Forumdaki arkadaşlarda fikirkerini belirtmeli.acil anket lütfen..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyler artık şu merdiven rengi için oylama yapalım.bmn' yi bu konuya eğilmeye davet ediyorum. bakın göz göre göre sarı renk,dünyaya yaklaşan gök taşı misali,yeni stata sirayet etmekte.
                Benim favori rengim füme. Forumdaki arkadaşlarda fikirkerini belirtmeli.acil anket lütfen..
                Hocam, merdivenler GSGM'nin inadı sonucu sarıya boyansa bile stadyum bize teslim edildikten sonra o rengi değiştirtmek 3-5 twite bakar artık. Stadyumdaki müziği bile değiştirebiliyoruz artık, renk konusunu da kesinlikle dikkate alacaktır başkan. Ciddi bir sorun olarak görmüyorum artık bu konuyu.

Yorum

dayanamadım bunu yaptım.

üstünde durulmsı gereken bir çalışma; yıldız gereksiz.

Yorum

• Serdar abiye yine katılıyorum. bu iş estetik kaygılar ve gelenekle alakalı. En güzel uygulamaları da her zamanki gibi ingiltere'de.arma fikri de ordan aklıma takılmıştı zaten.liverpool stadında vardı hatırladığım kadarıyla. Stadı tek renk olan takımlar zaten tek renkle temsil edilen takımlar oluyor.bizde iki renk de eşit ağırlıktadır. İki renkle de sadelik şıklık mümkün.

Ferahlık rakibi boğmak ciddiye alınacak gerekçeler değil. İlk dikkate alınması gereken kurumsal kimlik ve estetik. Bizi temsil etmesi gerekiyor stadın.renklerine bu kadar değer veren bir taraftar topluluğun stadı da buna uygun olmalı. O yüzden alt kat mavi üst kat bordo,kale arkalarında açık rengin üstüne arma, maratonda yine açık rengin üstüne yani alt kata trabzonspor yazısı.kimliğe ait az ve öz ayrıntı.

Yorum

• t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koltuk rengi ile rakibi boğmak ?
                        Koltuk rengi ile iç açılması ?

Arkadaşlar konunun ne kadar enteresan bir noktaya getirdiğinizin farkında mısınız ?

Koltuk renginin bence en can alıcı noktası şudur ; özellikle EPL'ye dikkat edin.
                        Ana renk , genellikle kulübün kurumsal kimliğini oluşturan ana rengidir. Old trafford , kırmızı şeytanlardır , Londra aristokratlarının stadı Stanford Bridge gök mavilerdir...

Parçalı renk kullanan büyük avrupa kulüpleri , en bilineni barca...
                        Ya da son yapılan stadyumlardan Lyon'un koltuk deseni , adamlar kendi kulüpleriyle özdeşleşmiş o mavi beyaz kırmızı bandı aynen kale arkasına koymuşlar.

İşte bu açıdan bakınca , ekmeğini denizden kazanan şehrin karadeniz fırtınası denen takımı adına , Düz mavinin ( Trabzonspor mavisi - açık mavi ) seçenekler arasında olmaması eksikliktir bana göre.

[ATTACH=CONFIG]8477[/ATTACH]
                        [ATTACH=CONFIG]8478[/ATTACH]

İkinci eksiklik ise önerilen görsellerde koridorların merdivenlerin nedense açık mor-menekşeye yakın tonlanması ki bu da hatalıdır.

TFF yönetmelik ilgi emiri arka sayafada paylaştım. Açık sarı ve turuncu şu ana kadar türkiyede stadyumlarda kullanılan renkler.
                        Ancak yine yönetmeliği incelerseniz , her nekadar kulüplerin tamamı sarıyı kullanıyor olsa da TFF tavsiye dışında , bağlayıcılığı olan ifadeler kullanmamış.

Bu da bizim aydınlatılacak koridorları , açık parlak renkle belirtilmesi noktasında kulüple daha fazla özdeşleşen bir rengi kullanabileceğimiz sonucunu doğurur. Eğer bu 2011'e çıkan son TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU STADYUM ve GÜVENLİK KOMİTESİ TALİMATI ,üzerine yeni bir talimat yazılmadı ise tff de Açık mavi yahut Beyaz kullanımına karışamaz.

Yine de bu konunun , kulüpteki yöneticilerin kulağına gitmesi iyi olacaktır.
                        gelenekler diyorsan Trabzonsporun geleneksel koltuk rengi bordo, 48 yildir
                        bordo herzaman ilk gelen rengimiz
                        kanimiz bile bordo

baska hangi renk bizi temsil edebilir
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

cok güzel
                          bordoyu biraz daha yukari cekersen oyum senin
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

bunun tam tersi nasıl olur acaba.alt kat mavi, üst kat bordo.
                            Bir de yıldız olmasa daha iyi olur bence.sonuçta armamızın bir unsuru değil.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Olay ajanslara düşmeye başlamış

Trabzonspor'un yapımı süren Akyazı Stadyumu'nun tribünlerinin koltuk renklerine taraftarların karar vermesi için bir anket çalışması düzenlendi.

Yorum

• [MENTION=43669]artvints[/MENTION]

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Çalışıyor...
                                X