Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu karı eritebilecek bir ısıtma sisteminin olduğunu pek zannetmiyorum. 10 santim falan olsa belki faydası olur ancak iki günde Trabzon'da yağan kar için bir çözüm olmaz bence. Bu arada fotoğraf Akyazı'nın çok uzağından Şalpazarı'ndan ancak oraya da bunun yarısı kadar yağdı.
    kar yağmaya başlayınca açarsak sıkıntı olmaz o zaman .

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kar yağmaya başlayınca açarsak sıkıntı olmaz o zaman .
      kari eritene kadar kökleri yakarsin
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Maliyeti yüksek koltukların Türkiye de stadyumlara monte edilmesi için çok erken, daha zaman var. Zira tüm stadyumlarda bilinçsiz taraftarın duyarsızlığı nedeni ile kırılarak sahaya atılan koltuklar hemen hemen 2-3 sezonda bir baştan yenilenir, Tff den alınan para cezası da cabası, maliyeti yüksek koltukların monte edilmesi için öncelikle ülkede bu konuya çözüm getirilmesi gerekir.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kar yağdıkça ısıyla birlikte erimezmi
          Yok hocam kar aksine buza dönüşür bu ısıyla. Ortam sıcak olsa dediğiniz olurdu.

Bence Kar'ın önüne geçilecek tek yöntem Stadın üstünün kapatılması olabilir.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• çatı ileriye dönük üzeri kapatılabilecek bir proje ve teknoloji ile yapılıyordur, önce Akyazı ya bir geçelim getirisi ve zarar hesabı ile üstünüde kapatırız inşallah.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok hocam kar aksine buza dönüşür bu ısıyla. Ortam sıcak olsa dediğiniz olurdu.

Bence Kar'ın önüne geçilecek tek yöntem Stadın üstünün kapatılması olabilir.
              stadın üstüde kapanmayacağına göre çare yok o zaman kar yağışına

Yorum

• Iki yilda zor biter burasi.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Iki yilda zor biter burasi.
                  He babam he

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o kolonlar en basiti

membrani cekmek daha uzun sürecek, neyseki membran germek cim, koltuk ve ince iscilige bir engel olusturmuyor
                    Ben öyle düşünmüyorum valla, bütün stadyumu düşündüğünde (ki bunun asıl üst çatı kısmı da var) epey zaman alacak bir şey.

Ayrıca bu bölgelere başlamak için neden çatının kaba iskeletinin komple bitmesini bekiyorlar onu da anlamadım.

Yorum

• Sahaya çıkarken bu çalsın
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çatı ileriye dönük üzeri kapatılabilecek bir proje ve teknoloji ile yapılıyordur, önce Akyazı ya bir geçelim getirisi ve zarar hesabı ile üstünüde kapatırız inşallah.
                        Hayır öyle yapılmıyor göründüğü kadarıyla. Çatımız membran, yani çadır bezi gibi bir malzemeden oluşacak, dolayısıyla yerleştirilen direkler ancak bu bezi taşıyacak kadar sağlam olması yeterli olan iskele gibi bir şey. Bizim öyle bir çatıya sahip olmamız bu saatten sonra imkansız.
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çatı ileriye dönük üzeri kapatılabilecek bir proje ve teknoloji ile yapılıyordur, önce Akyazı ya bir geçelim getirisi ve zarar hesabı ile üstünüde kapatırız inşallah.
                          catinin üstü frankfurt daki cabrio cati sisteminlen kapatilabilinir

catinin diger özelligi herzaman parcalayip, platforma bir kat daha atarak yine monte edebilirsin
                          böylece ucuz fiyata stadi büyütme imkani taniyor

Ünal Karaman

Yorum

catinin üstü frankfurt daki cabrio cati sisteminlen kapatilabilinir

catinin diger özelligi herzaman parcalayip, platforma bir kat daha atarak yine monte edebilirsin
                            böylece ucuz fiyata stadi büyütme imkani taniyor
                            Gelecek 50 yıl buna ihtiyacımız olacağını sanmıyorum.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gelecek 50 yıl buna ihtiyacımız olacağını sanmıyorum.
                              hangisine

Ünal Karaman

Yorum

hangisine
                                Büyütmeye.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X